Electrostimulatorul АВР-051: scapă de hipertensiune ușor!

Electrostimulatorul АВР-051: scapă de hipertensiune ușor!

 • Ajustează tensiunea arterială
 • Îmbunătățește bunăstarea și somnul
 • Stabilizează starea emoțională
 • Normalizează sistemul cardiovascular
 • Crește productivitatea
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum funcționează stabilizator de tensiune

 1. Stabilizatorul de tensiune reduce tensiunea arterială la normal prin stimularea electrică percutanată la zonele bioactive
 2. Impulsurile electromagnetice care provin din dispozitivul acționează percutanat asupra vaselor de sânge, întărind și curățând pereții lor.
 3. Pentru a obține un efect terapeutic, este necesar să se efectueze proceduri de electrostimulare cu АВР-051 în fiecare zi timp de 14 zile.

Aparatul se fixează pe mâna strâns la punctul bioactiv pe încheietura mâinii stângi.

Electrostimulatorul АВР-051: scapă de hipertensiune ușor!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Stabilizatorul de tensiune vă va schimba viața în bine!

 • Prevenire crizei hipertensive
 • Stabilizarea tensiunii arteriale
 • Întărirea mușchiului cardiac
 • Îmbunătățirea bunăstării generale
 • Întărirea sistemului nervos
 • Eliminarea de amețeli și dureri de cap

ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII EMOȚIONALE
Adesea, depresia, anxietatea și nervozitatea sunt o consecință a unei perturbări a echilibrului în organism și a lipsei de neurotransmițători. Spasmul vaselor împiedică creierul să transmită impulsuri nervoase, ei nu ajung la celule, și viața pare gri.

АВР-051 îmbunătățește conducerea impulsurilor nervoase și normalizează activitatea sistemului hormonal. Corpul vine în echilibru la nivel fizic și emoțional.

 

ÎMBUNĂTĂȚIREA PRODUCTIVITĂȚII
“Nu există putere pentru nimic altceva decât munca. Deci și pentru ea nu este suficient ” – starea obișnuită a omului modern. Sindromul oboselii cronice este un eșec în reglarea sistemului nervos autonom. În organism procesele de inhibare sunt perturbate, deci pur și simplu nu vă puteți odihni.

АВР-051 restabilește procesele fiziologice de excitație și inhibare a sistemului nervos.

 

NORMALIZAREA SOMNULUI
Noaptea, nu puteți adormi și vă luptați cu somnolența în timpul zilei. Stresul constant și oboseala provoacă tulburări în activitatea sistemului nervos și, ca o consecință, insomnie.

АВР-051 “învață” corpul să relaxeze vasele de sânge și să ușureze tensiunea, reglează activitatea sistemului nervos simpatic. Seara, adormiți ușor, iar dimineața vă simțiți odihnit.

 

REDUCEREA METEOSENSIBILITĂȚII
Dacă “sunteți afectat de modificările climatice” și vă doare capul, atunci sunteți sensibil la meteorologie. Motivul este în perturbarea sistemului nervos autonom. În acest caz, mediul extern are un efect neplăcut asupra corpului.

АВР-051 vă stabilizează propria tensiune arterială și reglează funcționarea corectă a sistemului nervos.

 

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII
АВР-051 ajustează starea funcțională a corpului, circulația sângelui și nutriția organelor cu oxigen. Corpul funcționează mai bine, asta înseamnă că vă simțiți mai energic. Aveți mai multă putere pentru o viață activă și extraordinară.

Electrostimulatorul АВР-051: scapă de hipertensiune ușor!

Cum se utilizează stabilizatorul de tensiune АВР-051

 • Luați o poziție confortabilă, relaxați-vă mâna stângă
 • Fixați aparatul de pe încheietura mâinii și porniți-l
 • Efectuați această procedură de la 1 la 3 ori pe zi câte 6 minute

IMPORTANT:
Dacă luați deja medicamente conform prescripției medicului, aparatul АВР-051 va completa acțiunea lor și va accelera procesul de recuperare. De asemenea, aparatul este eficient ca monoterapie și este permis să se utilizeze independent.

Cu ce probleme se descurcă stabilizatorul de tensiune?

Procedurile de electrostimulare efectuate cu ajutorul dispozitivului “АВР-051”, sunt prezentate în combinație cu terapia medicamentoasă de bază pacienților cu boli ale sistemului cardiovascular

 • cu hipertensiune arterială de gradul I-II-III
 • cu distonie neuro-circulatorie
 • cu boală coronariană
 • cu angină pectorală
 • cu boli și leziuni traumatice ale vaselor de sânge
 • cu insuficiență cardiacă cronică
 • cu angiospasme, endarterită obliterantă
 • cu boala Raynaud

Comentariul specialistului

Electrostimulatorul АВР-051: scapă de hipertensiune ușor!

Sindromul hipertensiunii arteriale este o boală complexă. Tratamentul conservativ vizează în primul rând eliminarea consecințelor. Nu implică renunţarea la medicamentele: începând să le administrați, vă aflați în terapia medicamentoasă pentru mulți ani. Medicamentele necesită o selecție individuală și au consecințe grave ale utilizării prelungite

Electrostimulatorul АВР-051 reglează tensiunea prin acțiunea asupra tonusului vascular. Stimularea ușoară a suprafeței pielii de pe încheietura mâinii printr-o serie de impulsuri de curent normalizează tonul arterelor aliniind tensiunea arterială. 14 zile de aplicare dau o schimbare decisivă în tratamentul hipertensiunii arteriale.

АВР-051 este bun pentru îmbunătățirea generală a bunăstării. Îmbunătățirea circulației sanguine este un sentiment de vivacitate, îmbunătățirea productivității, creșterea nivelului de energie și posibilitatea de a scăpa de meteosensibilitate.

Ca un specialist cu ani de experiență, recomand electrostimulatorul АВР-051 pentru utilizarea zilnică.

Constantin Turcovschi, profesor, doctor în științe medicale, cardiolog. Experienţă în domeniu: 36 de ani

Recenzii

În ultimii ani, hipertensiunea mi-a stricat semnificativ viața. În sezonul rece este încă tolerabil, iar în timpul verii, în căldură, îmi produce un sentiment de frustrare. Inima bate, chiar simt asta în capul meu, tensiunea arterială сreşte, n-am nici o putere. Anii trecuți medicamentele m-au salvat cumva, acum și ei nu ajută. Am decis să încerc brățara pentru ajustarea tensiunii arteriale АВР-051. Am observat îmbunătățiri deja în a cincea zi de utilizare. Nu mai am amețeli, tensiunea arterială nu se ridică peste 130. Mă simt minunat!

Valentina, 65 de ani

Am trecut prin doi bypassuri coronariene pe fondul hipertensiunii progresive: tensiunea arterială a crescut, nu am avut timp să mă răzgândesc – am fost internat în spital cu atac de cord, completez hârtiile pentru operație. Al treilea atac de cord mi-a agravat tare starea de sănătate. Am avut o terapie intensivă mai mult de o lună, mi-au părăsit puterile. M-am gândit că nu voi supraviețui. Mi-a salvat soția: practic m-a făcut să port un stabilizator de tensiune. N-ar fi trebuit să rezist, desigur, pentru că el m-a scos de pe lumea cealaltă. Starea mea a început să se îmbunătățească pe ochi, tensiunea arterială a scăzut, simptomele însoțitoare au dispărut. După acel incident, tonometrul nu a arătat niciodată peste 130, iar au trecut mai mult de doi ani.

Alexei, 56 de ani

De câți ani devin copleşit de tensiunea arterială, nici nu-mi amintesc. În ultimele șase luni am avut 4 crize hipertensive. Le-am trecut prin greu, mi-au părăsit puterile. Dorința de a lupta cu această boală a dispărut, deja toată viața beau pastile. Nu am vrut să încerc niciun medicament nou, dar АВР-051 m-a interesat și a făcut față sarcinii la cel mai mare scor. Tensiunea nu mai crește chiar și în căldură, durerile de cap se reduc. Portstabilizatorul pe mâna tot timpul, pentru ca nu să uit de proceduri și, în caz de ceva, să-l utilizez imediat. Până acum sunt tratat cu el timp de 10 zile, mă bucur de rezultat.

Nicolae, 72 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: