Energy Saver pentru a economisi energie electrică: reduceți-vă cheltuielile la jumătate!

Energy Saver pentru a economisi energie electrică: reduceți-vă cheltuielile la jumătate!

 • plătești mai puțin pe facturi cu 50 de lei, 100 de lei și chiar cu 500 de lei în fiecare lună – chiar dacă utilizezi într-una televizorul, ai câteva frigidere sau îți încălzești casa pe curent;
 • reduci salturile de tensiune din rețea și previi eficient arderea sau deteriorarea echipamentului, de ex. din rezultatul supratensiunii din rețea sau a fulgerului
 • reduci nivelul de electrosmog emis de rețeaua electrică
 • reduci riscul deteriorării motoarelor din dispozitivele electrice cu 71%
 • încetezi să mai plătești suplimentar pe facturi și să plătești doar pentru curentul, care nu a fost utilizat cu adevărat;
 • să reduci consumul curetului cu 50%, al dispozitivele electrice și în același timp să ai grijă de mediu.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Îți explic pe scurt de ce Energy Saver este atât de eficient

Energy Saver pentru a economisi energie electrică: reduceți-vă cheltuielile la jumătate!

O astfel de economie de curent este posibilă, pentru că Energy Saver reduce facturile pentru curent în 2 faze.

Faza I – Curățarea căilor de ingredientele reactive

Niciodată nu vei plăti mai puțin pentru curent nici măcar cu un leu, dacă nu îți cureți rețeaua de așa numita putere de inducție reactivă. Este un tip de energie, pe care îl produc dispozitivele electrice. Este ca gazele de eșapament, care apar în perioada funcțiunii frigiderului, calculatorului sau a televizorului. Cu diferența că acestea se depun în cabluri, ducând către încălzirea lor și înrăutățirea fluxului de energie pură din instalația electrică către dispozitive. Din cauza puterii de inducție reactive, dispozitivele funcționează mai puțin eficient, iar indicatorul indică că au consumat mai multă putere, decât în realitate.

De aceea este necesară eliminarea acesteia. Și în acest scop a apărut Energy Saver. Când îl conectezi la orice priză, nivelul puterii reactive începe să scadă imediat. În acest mod este îmbunătățită calitatea energiei furnizate și dispar tulburările și interferențele din rețea.

Faza II – Protecția automată a dispozitivelor

În Energy Saver am introdus sistemul, care deduce radiațiile electromagnetice și protejează de salturile bruște de tensiune. Mulțumită acesteia, dispozitivele nu doar că vor consuma mai puțină energie. Vor funcționa mai mult timp de asemenea pe bateriile lor și este un risc mai mic, să se ardă motorul sau componentele electrice, din cauza saltului brusc de energie.

Este suficient să conectezi Energy Saver la priză și imediat vezi diferența. Mulțumită acestei metode, chiar dacă ai o instalație electrică veche, fiecare dispozitiv va funcționa fără probleme.

De ce Energy Saver a fost proclamat ca „ucigașul de facturi”?

Până la această oră, reducerea eficientă a facturilor fără limitarea utilizării dispozitivelor electrice, sau schimbarea echipamentului electrocasnic sau electric de câteva mii de lei, în cel energoeconomic, era practic imposibilă. Astăzi, prin intermediul formulei mele Energy Saver poți utiliza în același timp mai mult, plătind mai puțin. Acest lucru este confirmat de cazul fratelui meu și de 14 mii de persoane, care deja plătesc facturi mai mici pentru energie. Mai mult, eficacitatea acesteia a fost cocnfirmată fără nici o îndoială, de institutul german de cercetare din Munchen. Aceasta este o descoperire pe scară mondială, care a obținut recunoașterea și uimirea specialiștilor remarcabili din domeniul energeticii și producției energiei electrice.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ESTE 100% LEGALĂ, SIGURĂ ȘI COPILĂROS DE SIMPLĂ ÎN UTILIZARE

Energy Saver pentru a economisi energie electrică: reduceți-vă cheltuielile la jumătate!

Energy Saver este un dispozitiv simplu, dar regula care să în spatele acțiunii sale este foarte puternică. De aceea, nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei ști să îl utilizezi. Nu va trebui să te enervezi din cauza avariilor. Energy Saver deține numai sisteme pentru curățarea curentului și eliminarea puterii de inducție reactive, numic mai mult. Am introdus-o sub forma dispozitivului, care fără greutate se conectează la priză, așadar poate fi montat individual acasă. Fără a suna la electrician, găurirea pereților și cererea ajutorului. Este copilăros de simplu și oricine se descurcă.

Verifică cât poți economisi mulțumită Energy Saver:

 • 55% pe aragazul de bucătărie, fierul de călcat, cuptorul cu microunde, radiator = 60-550 de lei
 • 47% pe frigider = 39-56 de lei
 • 52% pe electronicele mici (prăjitor de pâine, toster…) = 25-62 de lei
 • 50% pe instrumentele electronice (ventilatoare și alte dispozitive electrice…) = 30-120 de lei
 • 60% pe climatizație, mașina automată, calculator, sau uscătorul de păr = 31-270 de lei

Nu riști cu nimic!

Utilizând Energy Saver nu riști nimic! Ca o realizare la scară globală, formula mea a primit prestigioasa garanție de triplă satisfacție: originalitate, calitate și satisfacție.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: