FitoFeet: uitați pentru totdeauna despre micoza, mâncărimi și fisuri în talpă piciorului!

FitoFeet: uitați pentru totdeauna despre micoza, mâncărimi și fisuri în talpă piciorului!

 • Salveză de simptomele micozei de la prima aplicare
 • Salvează definitiv de micoză după 1 curs de administrare
 • Atenuează mâncărimea, descuamarea și iritarea pielii picioarelor
 • Elimină mirosul neplăcut
 • Normalizează activitatea glandelor sudoripare
 • Cicatrizează rănile și fisurile în talpa piciorului
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum acționează unguentul FitoFeet?

La o utilizare permanentă FitoFeet vă salvează de un șir întreg de probleme a pielii picioarelor. Ingredientele din compoziție vor ajuta de la prima aplicare, și pentru totdeauna, să ELIMINAȚI:

 1. Micoza
 2. Mirosul neplăcut
 3. Transpirația
 4. Fisurile
 5. Pielea înăsprită
 6. Mâncărimile și discomfortul în timpul mersului

FitoFeet: uitați pentru totdeauna despre micoza, mâncărimi și fisuri în talpă piciorului!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziție

Acidul nedecilenic este un agent antifungic cu o eficiență ridicată, oprește reproducerea ciupercii, inhibă activitatea acesteia, elimină sporii din organism.

 

Climbazol — combate inflamația, mâncărimea, distruge toate tipurile principale de ciuperci. Acționează direct asupra cauzei bolii, oprind creșterea drojdiei și a dermatofitelor.

 

Rozmarin – conține mai mult de 95 de substanțe care au proprietăți bactericide și antiseptice. Efectul fungicid (antifungic) se datorează conținutului de terpene, care distrug structura ciupercii și inhibă activitatea vitală a tuturor acestor organisme patogene.

 

Ulei de moțul-curcanului – pătrunde adânc în stratul de sub piele, vindecând zonele cu problem e ale pielii, oferă o răcoare plăcută și elimină mirosurile neplăcute după o zi încordată de muncă.

 

Uleiul de arbore de ceai inhibă creșterea bacteriilor și a ciupercilor, întărește sistemul imunitar al organismului, crește rezistența la microorganismele patogene. Produsul nu numai că ucide ciuperca, ci și restabilește structura, accelerează creșterea, întărește unghiile de la mâini și picioare.

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PICIOARELE DVS DUPĂ 30 DE ZILE DE UTILIZARE A UNGUENTULUI FitoFeet

 • Pentru totdeauna veți scăpa de micoza picioarelor și a unghiilor
 • Senzația de discomfort și de mâncărime la picioare vă va părăsi.
 • Picioarele dvs vor înceta pentru totdeauna de a mirosi urât
 • Veți simți finețe și comfort în timpul mersului
 • Picioarele dvs vor înceta de a tramspira abundent
 • Pielea picioarelor se va înnoi și va devein moale și netedă
 • Picioarele dvs vor căpăta stare ideală
 • Dvs veți avea picioare frumoase, pe care nu vă va fi jenă să le dezgoliți la plajă sau piscină

CUM SĂ UTILIZAȚI CORECT UNGUENTUL FitoFeet

A se aplica pe pielea curată uscată de 2-3 ori pe zi. A nu se spăla.

FitoFeet: uitați pentru totdeauna despre micoza, mâncărimi și fisuri în talpă piciorului!

De ce unguentul FitoFeet este mai eficient decât alte unguente contra micozei?

Preparatele antimicotice se împart în două categorii: acestea sau nu acționează, sau acționează doar cât timp le utilizați. Dacă v-ați mai întâlnit cu micoza, atunci, sigur, înțelegeți despre ce e vorba, și mereu folosiți creme și unguente ineficiente.

FitoFeet schimbă definitiv impresia despre preparatele antimicotice. Cercetările clinice în masă au arătat, că acest unguent extraordinar de eficient elimină micoza picioarelor și unghiilor. După primul curs de administrare micoza dispare pentru totdeauna. Acest efect este datorat exclusiv ingredientelor selectate.

Opinia expertului – dermatolog

După cercetări minuțioase a unguentului FitoFeet eu pot să declar cu certitudine, că aceasta este o soluție foare eficientă. Cel mai important în acest unguent este îngrijirea complexă a pielii picioarelor. Chiar dacă aveți doar unul cau câteva simptome, dvs deja trebuie să folosiți unguentul FitoFeet, pentru a nu suporta urmările periculoase ale infecției micotice. Țineți minte, micoza picioarelor apare pe neașteptate și evoluează foarte repede! Astăzi simțiți discomfort și mâncărimi ușoare de scurtă durată, iar mâine deja puteți lua antibiotice, aflându-vă internat pentru tratament în spital. NU AMÂNAȚI TRATAMENTUL! Eliminați problema din rădăcină, chiar de la primele simptome. Și țineți minte! Micoza este cea mai molipsitoare dintre infecții. Este suficient doar să atingeți focarul de infecție și deja riscați să vă molpsiți, și să molipsiți întreaga dvs familie!

– Alexandru Bernici. Medic-dermatolog, cosmetolog, micolog.

Opinii

Am crezut întotdeauna, că micoza nu mă va atinge niciodată. Dar, când după o vizită la piscină au început să mă mănânce picioarele, am început să mă gândesc că, totuși, m-am îmbolnăvit… Inainte de a folosi FitoFeet am încercat o grămadă de soluții, care opreau pentru un timp mâncărimile și fisurile. Dar totul îmi ajuta numai pentru câteva zile. În concluzie, când călcâiele mele s-au crăpat și au început să sângereze, am mers la medic. Anume dânsul mi-a prescris FitoFeet. Și acum nu-mi mai este frică să mă descalț pe plajă!
Mulțumesc!

Maria,București

Când călcâiele mele s-au crăpat mi-am amintit că bunicii mei le au la fel. Ei au aproape 70, iar eu am doar 28 de ani! Era ceva îngrozitor! Apoi am înțeles că este, totuși, micoză, în deosebi în acel moment în care fisurile au început să mă mănânce. Mi-am amintit că am fost la piscină fără papuci de plajă, și am înțeles de unde e micoza. Apoi am aflat la o cunoștință, că ei i-a ajutat FitoFeet, am încercat și gata! Din nou am călcâiele ca la bebeluși!!!

Alexandrina, Brașov

Mult timp am încercat să vindec micoza cu oțet, până când nu mi-am ars pielea… A fost groaznic de dureros și de neplăcut. Iar micoza pentru mine este o problemă permanentă, deoarece transpir puternic la picioare. Am aflat de la mama despre FitoFeet,l- am încercat și cu el am scăpat de mâncărimi după prima aplicare. Dar mama mi-a spus că dacă voi unge timp de 3 luni, atunci va trece și micoza. AȘA A ȘI FOST! Mulțumesc mamei și autorilor FitoFeet!

Alina, Iași

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: