Folisin pentru cresterea parului: ajută la menținerea sănătății părului

Folisin pentru cresterea parului: ajută la menținerea sănătății părului

Folisin

 • Stimulează creșterea părului
 • Ajută la menținerea sănătății părului
 • Susține menținerea nivelului corect de testosteron
 • Întărește culoarea naturală a părului
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Pentru cine este Folisin?

Folisin este un supliment alimentar pentru bărbații care doresc să aibă grijă în mod activ de sănătatea părului lor. Acesta conține ingrediente de cea mai bună calitate care întăresc în mod natural părul din interior. Ca urmare, părul este mai hrănit și mai puțin predispus la cădere. Folisin este un produs recomandat fiecărui bărbat care dorește să își îmbunătățească aspectul părului, indiferent de cauza căderii părului.

Principalul avantaj al Folisin este compoziția sa modernă și sinergică, care conține: AnaGain™ Nu, EVNolMax™ și PhosphaMax, a căror eficacitate a fost confirmată în studiile clinice. Este o alegere excelentă pentru bărbații care observă o cădere crescută a părului, pierderea culorii sale naturale sau slăbirea bulbilor de păr.

Folisin pentru cresterea parului: ajută la menținerea sănătății părului

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce conține Folisin?

 • AnaGain™ Nu. Extract din germeni organici de mazăre verde cu eficacitate dovedită clinic în întărirea creșterii părului. Acest ingredient stimulează celulele pielii să producă păr nou și activează transmițătorii necesari pentru a stimula creșterea părului. Studiile clinice au confirmat că AnaGain™ Nu duce la o creștere a părului cu 78% după doar 3 luni de utilizare și crește factorul de fază anagenă la telogenă de la 4 la 7,2. Acest lucru înseamnă că numărul de fire de păr în creștere activă crește și numărul de fire de păr latente scade.
 • EVNolMax™. Amestec de tocotrienoli și tocoferoli din ulei din semințe oleaginoase de guineea, bogat în fitosteroli și squalene vegetale. Mecanismul de acțiune al tocoferolilor este de a favoriza o mai bună aprovizionare cu sânge a scalpului și, astfel, de a furniza mai multe substanțe nutritive părului. EVNolMax™ previne în mod eficient căderea părului și favorizează creșterea părului, fapt confirmat în studiile clinice.
 • PhosphaMax. Acidul fosfatidic este un fosfolipid care are potențialul de a induce faza anagenică de creștere a părului, lucru care a fost confirmat în studiile clinice. În plus, este una dintre cele mai importante componente din dieta unui bărbat, în principal datorită activării mecanice a proteinei mTOR, un regulator cheie al creșterii musculare.
 • Extract de fructe Saw Palmetto [25% acizi grași] Un extract bogat în acizi grași pentru a promova creșterea părului nou. În plus, ajută și la menținerea unor funcții reproductive adecvate și ajută la menținerea sănătății prostatei.
 • Extract de semințe de dovleac [20% Beta Sitosteroli] O componentă cu proprietăți antiandrogenice dovedite clinic. Prezintă activitate de blocare a 5-alfa-reductazei, care este o enzimă ce catalizează transformarea testosteronului în DHT, responsabilă de slăbirea bulbilor de păr în alopecia androgenică.
 • Extract de fructe de piper Cayenne [10% capsaicină] Un ingredient care contribuie la creșterea corectă a părului. Capsaicina este, de asemenea, un antioxidant care protejează ADN-ul, proteinele și lipidele de stresul oxidativ.
 • Un complex de vitamine și minerale. AUn set de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea părului, care conține: vitamina A și E, biotină, zinc, cupru și seleniu SeLECT®. Acest complex a fost, de asemenea, îmbogățit cu extract de piper negru BioPerine®, care conține 95% piperină și este responsabil pentru îmbunătățirea absorbției ingredientelor active ale suplimentului.

Cum trebuie utilizat Folisin?

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule, de preferință cu 30 min. înainte de masă. Produsul trebuie spălat cu aproximativ 300 ml de apă.

Cine poate utiliza Folisin?

Folisin este un supliment alimentar conceput pentru bărbați. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Folisin pentru cresterea parului: ajută la menținerea sănătății părului

Când mă pot aștepta la efectele utilizării Folisin?

Folisin vă permite să observați primele efecte după doar câteva săptămâni de utilizare. Efectul obținut depinde de predispozițiile individuale.

Cât de mult timp ajunge o cutie de Folisin?

Fiecare pachet de Folisin conține 60 de capsule, ceea ce este suficient pentru o lună de utilizare.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: