Fresh Fingers împotriva ciupercii: un mod simplu de a învinge ciuperca, mâncărimea și crăpăturile!

Fresh Fingers împotriva ciupercii: un mod simplu de a învinge ciuperca, mâncărimea și crăpăturile!

 • Tratează ciuperca tălpilor și a unghiilor
 • Elimină mâncărimea și exfolierea
 • Îndepărtează transpirația și mirosul
 • Vindecă crăpăturile călcâielor
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum acționează Fresh Fingers?

Dacă este folosit regulat, spray-ul Fresh Fingers te scapă repede de câteva probleme. Ingrediente active care intră în compoziția lui clotrimazolul, extractul de miere, vitaminele și și limonenul îndepărtează:

 • Ciuperca
 • Mirosul
 • Transpirația
 • Crăpăturile

Clotrimazolul — inhibă dezvoltarea ciupercii și a micozei. Te scapă de mâncărime. Are un efect distructiv asupra celulelor micotice deja existente și blochează apariția unor colonii noi.

Extractul de miere — elimină transpirația glandelor sudoripare și inhibă activitatea bacteriilor care produc mirosul neplăcut de transpirație chiar și la persoanele sănătoase. Aseptizează și înmoaie pielea, oferindu-i o aromă ușoară, florală pentru mult timp.

Vitaminele înmoaie pielea, elimină exfolierea.

Limonenul răcorește confortabil piciorul, oferind un parfum plăcut.

Fresh Fingers împotriva ciupercii: un mod simplu de a învinge ciuperca, mâncărimea și crăpăturile!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Efect după 30 de zile de utilizare a spray-ului Fresh Fingers

 1. Ciuperca tălpilor și a unghiilor dispare
 2. Mâncărimea și exfolierea se vindecă
 3. Miros plăcut
 4. Picioarele nu transpiră
 5. Crăpăturile se vindecă
 6. Bucurie și libertate de mișcare
 7. Tălpi îngrijite, frumoase

Cum să folosești spray-ul Fresh Fingers?
Înainte de aplicare spală-te cu săpun și șterge-ți bine picioarele. Aplică spray-ul pe părțile afectate ale pielii. În fiecare zi, dimineața și seara timp de 30 de zile . Vei observa cum călcâiele devin roz, iar pielea sănătoasă!

Cu ce este mai bun Fresh Fingers decât alte preparate antimicotice?

Remediile antimicotice sunt de două feluri: unele nu ajută, altele acționează doar în timpul utilizării. Oamenii care suferă de ciuperca picioarelor trebuie să folosească permanent creme și alifii.

Fresh Fingers schimbă situația fundamental. Numeroase teste clinice au arătat că remediul tratează eficient ciuperca tălpilor și a unghiilor. După primul tratament ciuperca se vindecă și nu recidivează. Un asemenea efect puternic se obține datorită ingredientelor naturale.

Fresh Fingers împotriva ciupercii: un mod simplu de a învinge ciuperca, mâncărimea și crăpăturile!

Opinia specialistului

Acest preparat și-a dovedit demult eficiența. Avantajul său principal este îngrijirea complexă. Chiar dacă nu ai toate simptomele, trebuie să începi să folosești spray-ul Fresh Fingers de pe acum pentru profilaxie. Ciuperca picioarelor se dezvoltă foarte repede! Astăzi ai o ușoară exfoliere și mâncărime, iar mâine vei fi nevoit să te internezi la clinică și să iei antibiotice de 5 ori pe zi. Nu amâna! Tratează problema acum. În plus, ciuperca este infecțioasă. Dacă ești bolnav, sau cineva apropiat este, atunci toată familia se îmbolnăvește!

Dragoș Șerban. Specialist în dermatologie

Comentarii

Până la apariția spray-ului Fresh Fingers credeam că ciuperca e ca toate ciupercile, dispare pentru o vreme, iar apoi reapare… am încercat o grămadă de alte produse. Simptomele dispăreau, dar ciuperca rămânea pe picior. A trebuit să merg la doctor. El mi-a prescris Fresh Fingers. Deja de o jumătate de an nu mă mai deranjează nimic. Mulțumesc!

Marina, București

Călcâiele sunt ca ale unui bebeluș! Merg mereu la piscină. Când am aflat că am ciupercă, nu m-am mirat foarte tare, dușuri comune, vestiare comune, clorul nu protejează de infecția cu ciupercă. Ce să fac? Toate fetele din vestiar știu că nu există remediu mai bun decât Fresh Fingers! Toate îl folosim, niciuna dintre noi nu mai este bolnavă!

Alexandra, Ploiești

Ciuperca se obișnuiește cu remediile pe care le folosești pentru a o trata. Soțului meu îi transpirau foarte mult picioarele și ciuperca nu se vindeca din această cauză. Am ales Fresh Fingers datorită faptului că are două calități: vindecă transpirația excesivă și ciuperca. A folosit spray-ul timp de 3 luni. S-a vindecat complet!

Cristina, Călărași

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: