Friocard din hipertensiune arterială: capsule pentru normalizarea presiunii în sezonul cald!

Friocard din hipertensiune arterială: capsule pentru normalizarea presiunii în sezonul cald!

Doar 1 curs va ajuta:

 • Reduce sarcina asupra inimii, vaselor de sânge și a sistemului respirator în timpul căldurii
 • Normalizează cu grijă tensiunea arterială
 • Îmbunătățește fluxul sanguin către creier
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Capsule Friocard – compoziție naturală pentru protejarea împotriva hipertensiunii

Friocard din hipertensiune arterială: capsule pentru normalizarea presiunii în sezonul cald!

 1. Melissa officinalis calmează și încetinește respirația, normalizează activitatea sistemului cardiovascular
 2. Păducel obişnuit reduce tensiunea arterială, ameliorează iritabilitatea și oboseala, reduce frecvența aritmiei
 3. Vitamina B6 normalizează tensiunea arterială, îmbunătățește fluxul de sânge către creier, calmează sistemul nervos, dilată vasele de sânge
 4. Usturoi previne formarea cheagurilor de sânge, întărește pereții vaselor de sânge, previne blocarea acestora, reduce presiunea

Cum să luați Friocard

Friocard din hipertensiune arterială: capsule pentru normalizarea presiunii în sezonul cald!

 • Luați 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul meselor
 • Repetați zilnic pe tot parcursul cursului
 • Fixați cursul peste 2-3 luni
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Friocard – ajută la exacerbarea hipertensiunii în sezonul cald

Sezonul cald este extrem de periculos pentru persoanele care au hipertensiune arterială. Din cauza temperaturii crescute care îngreunează funcționarea inimii, ceea ce duce la creșterea presiunii, care la rândul său poate duce la atac de cord sau accident vascular cerebral. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, vă sfătuiesc să petreceți cât mai puțin timp la soare deschis și să luați capsulele Friocard.

 

Acesta este un remediu unic care a fost dezvoltat pentru admitere în timpul verii, când sistemul cardiovascular funcționează la uzură.

 

Friocard normalizează ritmul cardiac și respirator, dilată vasele de sânge, calmează sistemul nervos. Cu grijă și fără a afecta corpul, scade presiunea și îl menține normal.

Teodor Onescu
doctor-cardiolog

Recenziile clienților despre Friocard

Maria R.
Friocard m-a eliberat de dureri de cap

În fiecare vară am început să am probleme cu presiunea. Totul pentru că am hipertensiune ereditară. Am băut analgezice, dar mi-am dat seama că aceasta nu este o soluție a problemei. Problema a fost rezolvată de capsulele Friocard. De când iau acest remediu, hipertensiunea nu mă deranjează. Capul nu mă durea nici o zi în această vară.

Petru L.
De mult timp nu m-am simțit atât de bine

Friocard mi-a schimbat viața. Am avut probleme cu tensiunea arterială, luat analgezice, luam concediu medical la serviciu și mă întindeam toată ziua în pat. Dar, după cursul Friocard, presiunea sa normalizat, nu crește nici măcar în căldură extremă. Nu mă mai tem de sănătatea mea și petrec mult timp cu prietenii mei.

Dionis V.
Memoria a devenit mai bună, viziunea sa îmbunătățit

Un bun remediu pentru presiune, scade treptat și în condiții de siguranță. Am observat un efect interesant al remedierii. Memoria mea a devenit mai bună, am început să mă gândesc mai bine. Am început să vad mai bine.

Alexu M.
Nu mă mai tem de căldură.

Temperatura ridicată a aerului a acționat întotdeauna rău pentru mine. Și anume, presiunea mea creştea brusc. Bunăstarea a fost teribilă: letargie constantă. Dar, după ce am început să iau Friocard, situația sa schimbat. Presiunea nu mai crește, indiferent cât de cald este, mă simt minunat.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Comments: 6
 1. Albina

  Pentru prima dată am auzit despre Friocard de la un prieten, dar nu am putut găsi produsul în vânzare. Am comandat pe site-ul oficial și am primit pachetul în 4 zile. Acesta este singurul remediu care nu a provocat alergii, deoarece este complet natural.

 2. Maria

  Cel mai bun și mai sigur remediu! Credeţi-mă, am încercat totul în viața mea, dar apoi am trecut complet la Friocard. La început am luat numai la atacuri, dar când am văzut efectul – am început să-l beau în mod constant. Toate ca în instrucțiuni: 2 capsule pe zi, şi de la hipertensiune nu a rămas nici urmă.

 3. Daniela

  Am încercat acest remediu vara trecută. Hipertensiune nu mai este, presiunea este normală. Voi comanda încă 5 pachete pentru prevenire.

 4. Adelina

  Pentru cei care încă mai au îndoieli, ascultați povestea mea. Patru ani în urmă, starea sănătăţii mele a fost groaznică. Doctorii au spus că, fără intervenție chirurgicală, voi muri în câteva luni din cauza insuficienței cardiace acute. Dar nu m-am împăcat – am încercat acest supliment și sunt încă în viață! Doctorul a fost șocat că am reușit să restabilesc funcționarea normală a inimii fără intervenție chirurgicală. Încercați și voi!

 5. Raluca

  Este corect că producătorul a început să vândă direct. Căci în farmacie a fost un adaos de 5 ori! Și uneori, vindeau falsuri evidente, astfel comandaţi numai de la furnizorul oficial. Ambalajul original ar trebui să arate astfel:

 6. Ilinca

  Am reușit să câștig o reducere de 50%, așa că am comandat imediat 10 pachete. Este ieftin, dar într-adevăr ajută!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: