FUNGAMIN împotriva ciupercii: eliberează-ți picioarele și unghiile de mâncărime și ciupercă!

FUNGAMIN împotriva ciupercii: eliberează-ți picioarele și unghiile de mâncărime și ciupercă!

 • Ameliorează instant mâncărimea și transpirația în exces
 • Distruge cauza dezvoltării ciupercii
 • Repară pielea afectată și crăpată în proporție de 98%
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ACEST PRODUS NATURAL EFICIENT PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA OAMENILOR!

 1. FĂRĂ ULEIURI URAT MIROSITOARE
 2. FĂRĂ ADMINISTRARE DE MEDICAMENTE
 3. FĂRĂ INTERVENTII MEDICALE
 4. FĂRĂ REMEDII BATRANESTI

CUM POATE ELIMINA FUNGAMIN CIUPERCA

FUNGAMIN împotriva ciupercii: eliberează-ți picioarele și unghiile de mâncărime și ciupercă!

 • ULEI DE MACADAMIA. Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi grași esențiali, este o bogată sursă de acid palmitoleic, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acționează la nivel celular pentru refacerea integrității cutante. Este un ulei cu o absorbție rapidă, hrănitor, și calmant.
 • ULEI DE NEEM. Uleiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.
 • ULEI DE CAMELIA. Sau uleiul de ceai verde – este un ulei de frumusețe, exotic, cu efect anti-îmbătrânire, tonifiant și elasticizant, ce lasă pielea netedă și catifelată. Perfect pentru îmbunătățirea elasticității și tonusului pielii, îngrijirea pielii afectate de acțiunea factorilor de mediu, reduce ușor petele de vârstă, pigmentațiile.
 • ULEI DE DAFIN. Obținut din boabele de dafin, este apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Are acțiune cicatrizantă, astringentă și antioxidantă, benefic pentru probleme cutanate, purifiant pentru piele, antibacterian, regenerator cutanat, favorizează cicatrizarea.

MOD DE UTILIZARE
Aplicati seara, timp de 6 saptamani. Reluati daca este necesar dupa o pauza de 4 saptamani.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

AVANTAJELE PRINCIPALE ALE FUNGAMIN

 1. SIMPLU – Ușor și intuitiv de folosit. Are un miros plăcut și nu pătează îmbrăcămintea. Spray-ul este absorbit imediat în piele, hrănește și împrospătează picioarele.
 2. RAPID – Sunt suficient două cure de tratament pentru a ameliora mâncărimea. Scuamele și crăpăturile pielii dispar după câteva zile. Transpirația excesivă și mirosul sunt eliminate.
 3. PERMANENT – Efectul tratamentului este pe termen lung, așa că nu veți simți niciun fel de disconfort la mult timp după terminarea tratamentului. Nu creează dependență și nu cauzează reactii adverse.

FUNGAMIN împotriva ciupercii: eliberează-ți picioarele și unghiile de mâncărime și ciupercă!

PĂRERILE EXPERȚILOR

FUNGAMIN este o adevărată inovație în tratamentul ciupercii piciorului și unghiei, fără a se recurge la antibiotice sau operații cu laser.
67 din 70 dintre pacienții mei care suferă de infecții fungice spun că au scăpat de mâncărime, piele crăpată, transpirație în exces și miros în mai puțin de 2 săptămâni.
Trăiesc fericiți fără ciupercă deja de multe luni. M-am convins personal că folosind FUNGAMIN este posibil să scapi ușor și rapid de simptomele neplăcute și, mai important, de cauza ciupercii, din confortul locuinței. Îl recomand!

Dr. Swen Baader. D.M. PhD Stiinta medicala. Experiență profesională – 21 de ani.

DIN EXPERIENTELE PERSOANELOR CARE S-AU TRATAT DE MICOZA

Am încercat să tratez ciuperca folosind plante, însă m-am pricopsit în schimb cu dermatită de la contactul cu urzici! Dermatologul mi-a spus că mă va rezolva, doar dacă încetez să mă joc de-a doctorul :) Ceea ce m-a ajutat a fost terapia cu FUNGAMIN. L-am masat pe picioare. Mâncărimea a dispărut chiar din prima zi, crăpăturile și scuamele din a treia, iar ciuperca a dispărut complet în 2 săptămâni. Cel mai bun lucru este că am scăpat de transpirația în exces și de acel miros insuportabil! De atunci nu am mai avut nicio infecție fungică de 1,5 ani!

Robert R.

Îmi face plăcere să împărtășesc povestea mea de succes în ceea ce privește tratamentul experimental cu FUNGAMIN! Îl folosesc doar de 2 luni, însă observ deja efectul, unghiile mele arată promițător. Și cel mai important, loja unghiulară ce crește este SĂNĂTOASĂ, iar mirosul neplăcut a dispărut și, mai presus de toate, am scăpat de mâncărimea insuportabilă!!!! Sunt foarte fericită, mulțumită soției mele: ea este cea care a găsit FUNGAMIN. A avut noroc că l-a comandat de pe acest website, deoarece am citit păreri de la oameni care au primit produse contrafăcute! Mă simt semnificativ mai bine, într-un timp relativ scurt.

Iulian P.

Tratez această problemă de peste un an. Am încercat totul: pastile, alifii, creme. Am consultat dermatologi. Am încercat medicina tradițională. Efect zero. Mă simțeam foarte ciudat când mergeam la piscină. Mi-a cauzat multe probleme, emoționale și fizice. Asta a durat timp de 2 ani. Soluția a venit dintr-un loc neașteptat. Soacra mea, cu care nu am o relație foarte bună, mi-a adus FUNGAMIN. În 2 săptămâni am uitat complet de ciupercă. Au trecut 5 luni și nu a reapărut! Acum eu și soacra suntem cei mai buni prieteni :)

Gabriela E.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: