Fungonis Gel: un agent antifungic natural

Fungonis Gel: un agent antifungic natural

 • Pătrunde adânc în piele și ajută la distrugerea rădăcinii ciupercii
 • Promovează vindecarea crăpăturilor și reducerea pruritului datorită extractului de propolis
 • Melaleuca Alternifolia Oil reface unghiile deteriorate
 • Ajută la distrugerea ciupercii cu ajutorul flavonoidelor și a eugenolului
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce oamenii aleg Fungonis Gel?

 1. Compoziția naturală. Compoziția gelului Fungonis Gel este complet inofensivă, conține numai cele mai puternice ingrediente naturale pentru combaterea infecțiilor fungice. Nu conține OMG-uri.
 2. Calitatea UE. Pentru producerea gelului a fost creată o linie care respectă standardele UE pentru managementul calității.
 3. Fără efecte secundare. Datorită compoziției sale naturale, gelul este absolut sigur pentru sănătate. Nu are efecte secundare, nu afectează ficatul și imunitatea.
 4. Gamă largă de acțiune. Datorită compoziției sale unice, ajută la distrugerea majorității tipurilor de infecții fungice.

Fungonis Gel: un agent antifungic natural

Combinația de componente active nu numai înepărtează simptoamele ci elimină cauza bolii – infecţia fungică

 • EXTRACTUL DE MUGURI DE CASTAN SĂLBATIC. Promovează normalizarea circulației sângelui și a limfei în zona problemei, ameliorează inflamația și restabilește bariera lipidică deteriorată. De asemenea, are un efect antibacterian.
 • ULEIUL DE MELALEUCA ALTERNIFOLIA. Se restabilește unghiile deteriorate, elimină pruritul, iritarea pielii, dermatoza și eczema. Accelerează vindecarea zonei afectate, calmează și hidratează pielea, ameliorează iritarea.
 • EXTRACTUL PROPOLISULUI. Cel mai puternic antibiotic natural, care distruge infecția fungică. Propolisul conține flavonoide, care au un efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăți analgezice, vindecă rănile și vindecă celulele deteriorate.
 • EXTRACTUL DE CIMBRIȘOR. Conține uleiuri esențiale și flavonoide, care ameliorează bolile fungice ale picioarelor și unghiilor distrugând infecțiile fungice. Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene și antifungice.
 • ULEIUL DE CUIȘOARE. Datorită conținutului de eugenol, este un agent antifungic puternic. Are un efect pronunțat antiseptic, dezinfectant, regenerant și antiinflamator. Creșterea protecției pielii împotriva infecțiilor fungice.

Este convenabil de a aplica: dimineața înainte de lucru și noaptea

 1. Zilnic. Aplicați de 2 ori pe zi în zonele afectate ale corpului.
 2. Prin curs. Pentru a corecta rezultatul, aplicați prin curs.
 3. Nu există restricții. Nu există restricții privind dieta și stilul de viață. Faceți totul ca de obicei.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Imaginați-vă cum se va schimba viața dvs. după ce ați scăpat de ciuperci!

Nu mai trebuie să vă fie teamă, că ciuperca va transmite de la dvs. la cei dragi și vă va afecta sănătatea.

Picioarele si unghiile arata din nou sanatoase – nu fiți timide si nu ascundeți picioarele la o intalnire cu cineva, pe plaja si in alte locuri publice!

A dispărut mirosul neplăcut de la picioare și pantofi, cauzat de viața ciupercilor.

Puteți purta sandale pe picioarele goale și alte încălțăminte deschise.

Vă simțiți plin de energie, pentru că energia corpului nu mai este distrasă de lupta fără sfârșit cu ciuperca și toxinele ei.

Fungonis Gel: un agent antifungic natural

OPINIA EXPERTULUI

CIUPERCA PICIORULUI ȘI A UNGHIILOR este una dintre cele mai răspândite boli. E surprinzător, dar ca frecvența de manifestăre, cedează doar în faţa infecțiilor virale.

În același timp, din cauza că în faza incipientă boala decurge într-o formă latentă, este foarte dificil de depistat. Majoritatea pacienților mei vin cu micoze care ajung în stadiul mediu sau sever al bolii, atunci, când tratamentul ar fi trebuit să se înceapă mult mai devreme.

Avantajul gelului FUNGONIS GEL constă în faptul că nu doar ajută să scăpăm de micoză, ci elimină și consecințele activităţii microorganismelor. În același timp, gelul este complet sigur pentru sănătate.

Nu uitați că este mai bine să preveniţi decât să tratați boala. Nu vă neglijați sănătatea picioarelor!

IGNATOV О.Е, Medic-Dermatolog, M.D.

CE SPUN CEI CARE AU UTILIZAT GELUL FUNGONIS

Pielea tălpilor a început să se exfolieze şi mi se rupeau unghiile de la picioare. Medicul mi-a recomandatFungonis Gel. Am văzutrezultatul în a patra zi. Am parcurs întregul tratament și ciuperca a dispărut complet. Mam simţit mai bine, mai plin de viaţă!

Peter, 37 de ani

Multă vreme habar n-am avut că am ciupercă la picior. Ei, ,se simţea aşa o uşoară mâncărime,transpiram mai tare,mai mirosea aiurea.Atunci când ceilalţi au observat mirosul neplăcut de la picioarele mele, mi-am dat seama că a venit timpul să fac ceva. Este foarte comod că Fungonis Gel se poate folosi rapid și în orice moment al zilei. L-am folosit timp de 16 zile și ciuperca a dispărut, de parcă nici n-a fost vreodată! Acum îl folosesc din când în când pentru prevenție, pentru că, nu mai vreau deloc să mi se întâmple din nou.

Robert, 43 de ani

Am suferit mult timp de ciupercă la picior. Cum scăpam, reapărea imediat. Trebuia să mă ocup de ea aproape în fiecare lună. Nu mai auzisem nimic despre Fungonis Gel, dar am citit nişte informaţii pe forum și am zis să încerc. L-am aplicat timp de 4 săptămâni și de 4 luninici nu-mi mai amintesc ce-i aia, ciuperca la picior . În sfârşit a apărut un produs care vindecă pe bune, tare mă bucur.

Michael, 36 de ani

M-am pricopsit cu ciupercă la salonul de frumusețe, aparent, pedicurista nu a sterilizat instrumentele cum trebuie. A doua zi am şi început să simt mâncărime și iritaţie. Să merg la medic pur-şi-simplu nu pot din cauza timpului, de aceea îi sunt recunoscătoare prietenei mele care mi-a recomandat Fungonis Gel. Acum am nişte picioruşe noi şi absolut sănătoase.e deplin sănătoase.

Kelly Berton, 32 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: