GOYA Тhermo-gel din celulita: fără celulită după 1 curs de tratament!

GOYA Тhermo-gel din celulita: fără celulită după 1 curs de tratament!

 • Uniformizează suprafața pielii
 • Ajustează tonul și elasticitatea pielii
 • Formează forma
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

DE CE ESTE CELULITA PERICULOASĂ

GOYA Тhermo-gel din celulita: fără celulită după 1 curs de tratament!

 1. Rețea capilară slabă după care apar vene varicoase
 2. Circulația sângelui slabă duce la boli ale inimii și vaselor de sânge
 3. Cauzează otrăvire a organismului din cauza acumulării substanțelor dăunătoare în țesuturi și apariția cancerului

CUM DE UTILIZAT

 • CU MOVIMENTE DE MASAJ, APLICAȚI O SUMĂ MICĂ DE GEL PE ZONA PROBLEMEI Până la absorbția completă a acestuia
 • RECOMANDATUL DURATA TRATAMENTULUI ESTE DE 30 DE ZILE. CURSUL DE APLICARE A anticeluliticului GOYA are un rezultat garantat
 • PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE ȘI EFECTUEAZĂ UTILIZAREA GELULUI
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

FORMULA DE CORECȚIE

GOYA Тhermo-gel din celulita: fără celulită după 1 curs de tratament!

 1. Extract de alge – Creează o senzație de căldură și accelerează metabolismul pielii. Reduce acumularea subcutanată; greutatea corporală devine mai subțire și pielea mai fină.
 2. Vitamine complexe – stimulează și intensifică acțiunea principalelor componente, ajutând să oferi pielii o netezime catifelată și seducătoare

CELULITĂ – MAI MULT DE UN DEFECT COSMETIC

Ana-Maria Florea
expert în sănătate pentru femei

Câțiva oameni și-ar putea imagina că celulita nu este doar un defect cosmetic, ci o boală gravă. Fără terapia modernă, această patologie poate duce la consecințe ireversibile.

 

Lipodistrofia gnoidă este denumirea profesională a celulitei. Este practic o degenerare a țesutului adipos provocată de stagnare.

 

Recomand GOYA ANTICELLULITE clienților mei. Acest gel reduce aspectul celulitei și acționează direct asupra cauzei apariției sale. Încă din primele zile de aplicare, circulația sângelui este îmbunătățită și umflarea limfei este redusă. Umflarea este redusă ceea ce în sine duce la reducerea masei corporale. Spre sfârșitul tratamentului, GOYA Anticellulite a readus tonul pielii la starea inițială, iar pielea este sănătoasă, netedă și seducătoare.

Obține rezultatul dorit

Andreea are 32 de ani

M-am gândit că va intepa ca alte produse anticelulitice, dar nu. Chiar și la comandă, operatorul mi-a menționat acest detaliu. Am cu ce să-l compar, am încercat vreo duzină de produse anticelulitice. Până acum, anticelulita Goya este preferata mea. Am vizitat site-ul pentru a comanda altul.

Alina are 27 de ani

Salutare tuturor! Fetelor, vreau să-mi las comentariul. Am fost la GPL anul trecut, iar efectul a fost bun. Anul acesta am decis să mă pregătesc pentru plajă, folosind Goya Anticellulite. Am auzit multe despre asta. Credeți sau nu, dar efectul este același cu procedurile scumpe. Pielea este netedă, tonifiată și fără găuri . Întrebarea este de ce să plătești mai mult? Cumpără gelul, nu vei regreta.

Mai are 38 de ani

Anticelulita GOYA nu numai că mi-a îndepărtat celulita, ci și defectele și mi-a restabilit încrederea în sine . Am fost dezbrăcat inconfortabil chiar și în fața soțului meu. Stomac, brațe, coapse – totul a fost inegal. Am cumpărat chiar și o mașină de masaj în vid și am încercat să o fac singură. Nu s-a terminat deloc bine, pentru că am luat vânătăi care nu au dispărut timp de 2 luni. Scurt de poveste, după 2 cursuri de anticelulită GOYA, îmi permit să port o rochie albă, strâmtă. Recomand.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: