Green Acne Stick din acnee: aplicați, așteptați 5 minute, ștergeți!

Green Acne Stick din acnee: aplicați, așteptați 5 minute, ștergeți!

 • Curățare ușoară și inofensivă a porilor
 • Pentru bărbați și pentru femei
 • Economisirea bugetului familiei
 • Efect cumulativ de îngustare a porilor
 • Cremă naturală într-un stick comod
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce trebuie să vă debarasați de punctele negre?

Green Acne Stick din acnee: aplicați, așteptați 5 minute, ștergeți!

 1. Înfundă complet porii și periclitează mantaua hidrolipidică a pielii
 2. Deteriorează „respirația” pielii, din care cauză aceasta îmbătrânește mai repede
 3. Provoacă apariția acneei, coșurilor, inflamațiilor pe piele
 4. În punctele negre se acumulează bacterii și microbi periculoși

Green Acne Stick – reprezintă o elaborare unică a cosmetologilor niponi din cadrul companiei MVE

Doar în Țara Soarelui Răsare a putut fi creată o cremă atât de minunată! După numai 5-10 minute necesare pentru efectuarea procedurii, pielea arată de parcă i-ar fi fost aplicat un peeling chimic profesionist la salon.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziție inofensivă și beneficiu pentru piele

Green Acne Stick din acnee: aplicați, așteptați 5 minute, ștergeți!

Green Acne Stick conține vitamine și extracte din plante, fără să conțină substanțe chimice! Utilizarea Green Acne Stick este complet sigură pentru piele și sănătate.

În componența sa intră:

 • Extract de ceai verde
 • Extract de vinete
 • Tocoferol (vitamina E)
 • Caolin
 • Glicerină

Utilizare simplă

 • Aplicați crema pe piele cu ajutorul stick-ului comod
 • Așteptați 5-10 minute, pentru ca crema să dizolve grăsimea
 • Ștergeți crema cu un șervețel obișnuit, punctele negre vor rămâne pe șervețel

Cosmetologii despre Green Acne Stick

Maria, dermatolog-cosmetolog, experiență profesională de 18 ani

În calitate de produs de curățare a porilor Green Acne Stick asigură o simplitate maximă combinată cu eficiență superioară. Green Acne Stick este la fel de eficient împotriva sebumului care umple porii, precum ar fi un detergent de spălat vase împotriva grăsimii de pe farfurii. Este suficient doar să aplicați pe piele, să așteptați puțin și să ștergeți.

 

După aceasta, pielea va deveni absolut curată, gingașă și uniformă, iar porii vor fi eliberați de murdărie și de celulele moarte. Fața va arăta odihnită și reîmprospătată. Dacă v-ați ciocnit de problema punctelor negre, cu siguranță ar trebui să încercați Green Acne Stick. La ora actuală, aceasta este soluția optimă împotriva punctelor negre.

Recenziile cumpărătorilor

„Un remediu superb! Sunt extrem de mulțumită, nu mă așteptam la un astfel de rezultat. Am aplicat-o, am așteptat și am îndepărtat-o cu un prosop. Punctele negre au dispărut, porii sunt curați! Acum folosesc Green Acne Stick în mod regulat. O recomand tuturor”.

Ina

„Este extraordinară, într-adevăr! Green Acne Stick mi-a fost recomandată de o amică cosmetician, de aceea știam că mă va ajuta, dar nici nu puteam să-mi închipui că va fi atât de eficientă! O folosesc deja de 2 săptămâni, iar numărul de puncte negre a scăzut semnificativ. Anterior, tot nasul era acoperit de puncte negre, acum acestea practic au dispărut. Porii s-au îngustat și nu se mai înfundă. Este cea mai bună soluție împotriva punctelor negre pe care am folosit-o. Cu siguranță, merită încercată! ”

Otelia

„Am aplicat-o, așa după cum este scris în instrucțiuni. Drept urmare, punctele negre de pe frunte și de pe nas au dispărut (erau deosebit de multe, mai ales, pe aripile nasului). În partea superioară a obrajilor, aveam câțiva pori foarte dilatați, care s-au îngustat. Green Acne Stick mi-a plăcut sub toate aspectele, inclusiv prin ușurința aplicării”.

Matei

„Salvarea mea! Am pori foarte dilatați și, prin urmare, punctele sunt, pur și simplu, uriașe. Am încercat să le îndepărtez în diferite moduri, inclusiv prin presare. După aceasta, de obicei, apar multe coșuri purulente. Green Acne Stick elimină punctele negre mult mai eficient! Nimic nu se inflamează și nu se usucă. Pielea este ideală. La un astfel de preț, este un remediu perfect. Am recomandat crema prietenelor mele și tuturor le-a plăcut foarte mult ”.

Sofia

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: