HONDROGEL pentru articulații: alternativă sigură și eficientă la injecțiile cu acid hialuronic în articulație!

HONDROGEL pentru articulații: alternativă sigură și eficientă la injecțiile cu acid hialuronic în articulație!

 • Ameliorează rapid durerea
 • Elimină inflamația
 • Restabilește funcția articulară
 • Crește rezistența
 • Ameliorează spasmul muscular
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Vă sunt cunoscute aceste simptome?

HONDROGEL pentru articulații: alternativă sigură și eficientă la injecțiile cu acid hialuronic în articulație!

 1. Durere dinamică în articulația afectată, care se intensifică noaptea
 2. Edem, roșeața, umflătură pe părțile mobile ale mâinilor sau picioarelor
 3. Durere în partea inferioară a spatelui, coloanei vertebrale, coloanei vertebrale cervicale
 4. Funcția motorie deteriorată, rigiditatea mișcărilor
 5. Slăbiciune, febră intermitentă
 6. Scârțâit, ronțăit în articulație

Acid hialuronic + colagen = formulă de sănătate a articulațiilor!

Acidul hialuronic și colagenul sunt componente naturale ale lichidului sinovial. De-a lungul anilor trăiți, producția lor scade, ceea ce are un efect deplorabil asupra stării articulațiilor. Acidul hialuronic și preparatele cu colagen atrag lichidul, hidratează cartilajul articular și îi conferă o elasticitate mai mare, prevenind abraziunea ulterioară și dezvoltarea maladiei, ameliorează umflăturile în zona afectată.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziție unică echilibrată a Hondrogel

HONDROGEL pentru articulații: alternativă sigură și eficientă la injecțiile cu acid hialuronic în articulație!

 1. Acidul hialuronic Întărește structura cartilajului, Îmbunătățește calitatea și cantitatea lichidului sinovial
 2. Condroitin Stimulează sinteza acidului hialuronic
 3. Colagen Susține elasticitatea ligamentelor Harpagophytum Susține elasticitatea articulațiilor, ligamentelor, mușchilor spinali
 4. Metilsulfonilmetan (MSM) Luptă contra crampelor musculare
 5. Grăsimea de rechin Ameliorează inflamația, ameliorează durerea
 6. Glucozamina Fixează complet rezultatul tratamentului
 7. Corina Rusu Ajută la refacerea mobilității după traume
 8. Extractul Boswellia Are acțiune analgezică și reduce inflamația

Proprietăți utile ale Hondrogel 10 în 1

 • Dispariția durerii, umflăturii și roșeții Întinerirea cartilajului articular
 • Înlocuirea lichidului sinovial
 • Nutriția cartilajului intraarticular
 • Recuperarea activității motorii
 • Accelerarea regenerării cartilajelor
 • Îmbunătățirea metabolismului în articulație
 • Prevenirea deformării osoase
 • Consolidarea forței ligamentelor și a tendoanelor
 • Menținerea sănătății articulațiilor

Opinia experților

Eugen Calmâc reumatolog de categorie superioară, profesor

„Acidul hialuronic este un hidratant natural care este produs independent de organismul nostru. Fiecare dintre noi îl avem de la naștere, dar odată cu vârsta, cantitatea sa scade, ceea ce, în consecință, modifică mobilitatea articulațiilor în timp. Din fericire, acum un astfel de proces neplăcut poate fi oprit chiar și în condiții de casă. În tratamentul articulațiilor cu ajutorul Hondrogel, se folosesc atât proprietăți biomecanice cât și biochimice ale acidului hialuronic. Proprietățile biomecanice includ lubrifierea suprafețelor articulare și îmbunătățirea funcției de alunecare în articulație. Proprietățile biochimice includ capacitatea de a stimula sinteza propriului acid hialuronic intra-articular — datorită acestui fapt, se îmbunătățește mediul intern al articulației și se reduce inflamația membranei sinoviale sau interne a articulației. Aceasta este în esență noua abordare a tratamentului articular — artroterapia.”

Recenzii ale clienților

Ala Costin, 35 de ani

„Desigur, nu am cu ce să mă laud, dar eu sunt „titularul” artritei post-traumatice. În urmă cu opt ani, am avut o ruptură a ligamentului încrucișat posterior al genunchiului drept și de atunci am fost nevoit să-mi tratez genunchii cât mai atent. Împreună cu medicul curant am încercat multe metode de tratament, dar fără nici un rost. Drept urmare, mi s-au prescris injecții de acid hialuronic în articulație. Procedura nu este ieftină, prin urmare, înainte de a merge la ea, am decis să studiez amănunțit problema. După ce am citit recenziile, mi-am dat seama că nu este pentru mine — o durere groaznică, incapacitatea de a mă deplasa independent în primele zile. Mi s-a oferit o alternativă — gel hialuronic Hondrogel. Aceeași procedură, numai fără durere și pierdere a capacității de muncă. Dar medicul a spus că, atunci când durerea trece, este important să nu încetez și să continue să folosesc. Acest remediu m-a ajutat cu adevărat, și recomand tuturor!”

Maria Cazac, 62 de ani

„Procedura de injecție intra-articulară în articulația genunchiului este înfricoșătoare, dureroasă, neplăcută… Am suferit de gonartroză mulți ani. La un moment dat, medicul mi-a prescris injecții de acid hialuronic în articulație. M-am săturat teribil de durere constantă, așa că am fost de acord cu această procedură. Injecția cu ac nu a fost dureroasă, dar după procedură am simțit că genunchiul începe să doară cumplit. Și astfel de injecții mi-a fost prescris un curs întreg! După prima procedură nu am mai putut să merg o săptămână. Și acest efect pentru așa bani?! Un reumatolog m-a sfătuit Hondrogel. Am început să-l folosesc. După o săptămână, deplasarea a devenit mult mai ușoară. Durerea a dispărut. Deja de două luni, am finalizat cursul de tratament, despre senzațiile neplăcute în genunchi am și uitat!”

Ion Negrea, 67 de ani

„Fiecare dimineață era un coșmar pentru mine. Mă sculam din pat timp de 15 minute, pentru că nu puteam să mișc picioarele fără durere. S-a ajuns deja la punctul când puneam un taburet lângă pat și acolo erau unguente și analgezice, în caz că nu mă voi putea ridica deloc. Fratele meu s-a consultat cu cineva și mi-a adus Hondrogel. Am început să-l folosesc. O săptămână mai târziu, mi-am dat seama că nu mă tem să mă trezesc. Durerea a dispărut. Îl folosesc de 3 săptămâni și m-am întors deja la stilul normal de viață.”

Cum se utilizează?

 1. Deschideți plicul,
 2. Luați o cantitate mică de gel în palmă
 3. Aplicați cu mișcări ușoare de masaj pe zona cu probleme
 4. Folosiți de 2-3 ori pe zi
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: