Hondrostrong pentru articulații: vă va aduce sănătatea la normal!

Hondrostrong pentru articulații: vă va aduce sănătatea la normal!

Există doar o singură cauză a bolilor articulare, dar anume aceasta este ignorată în totalitate de medicii români.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Vorbind în fața jurnaliștilor germani, ați spus că ceea ce ați văzut în România v-a șocat. Puteți comenta acest lucru?

Hondrostrong pentru articulații: vă va aduce sănătatea la normal!

Doresc să menționez din prima că am o atitudine bună față de România, față de cultura română și față de cetățenii români. Dar starea în care se află medicina dvs. șochează într-adevăr medicii europeni. Medicina voastră este în urmă cu cel puțin 20 sau poate chiar 30 de ani. În orice caz, în ceea ce privește tratamentul bolilor articulare și ale sistemului musculoscheletal. Se poate spune că nu există știința Reumatologie în România. Uitați-vă ce sugerează medicii din România pentru tratamentul articulațiilor: Viprosal, Dolgit, Voltaren\Fastum gel, Diclofenac, Teraflex, Nurofen și alte medicamente similare.

Dar, aceste medicamente NU TRATEAZĂ ARTICULAȚIILE și CARTILAJELE, ci doar ameliorează simptomele bolii: durerea, inflamația, umflarea. Acum imaginați-vă ce se întâmplă la nivelul organismului. Când o persoană ia o pastilă, aplică un unguent anestezic sau face o injecție, durerea trece. Dar, de îndată ce remediul încetează să acționeze, durerea revine imediat. Or, durerea este un semnal important, aceasta vorbește că există un proces patologic în articulație. Pur și simplu prin înăbușirea durerii, articulațiile afectate sunt expuse la un impact și mai devastator. Procesul de distrugere se accelerează de 3-5 ori și, în cele din urmă, duce la schimbări ireversibile, la imobilizare completă și invaliditate.

Această metodă de combatere a durerii articulare în Europa nu se utilizează de mai mult de 20 de ani. Remediile pentru durere sunt utilizate numai în cazuri extreme, foarte bine punctat și atent. În Germania, acestea sunt vândute numai pe bază de rețetă și sub control strict. Așa-numitele „condroprotectoare” sunt interzise complet, fiind considerate medicamente absolut frauduloase și inutile. Doctorii și farmaciștii voștri pur și simplu distrug sănătatea oamenilor! Este clar că vânzarea continuă la prețuri ridicate a remediilor pentru înlăturarea simptomelor este mult mai profitabilă decât vindecarea o dată pentru totdeauna a bolii și decât regenerarea articulației distruse, dar acest lucru este inadmisibil!

Cum se „curăță” articulațiile în România?

Astăzi, există preparate speciale, care sunt concepute pentru a curăța articulațiile de depunerile de săruri. Acestea conțin alfa-artroferol. De exemplu, un remediu foarte bun este balsam Hondrostrong. Aceasta conține alfa-artroferol într-o formă specială, ușor de asimilat, datorită cărui fapt are o eficiență sporită. De asemenea, un avantaj important al Hondrostrong este faptul că conține un complex de vitamine artro-sistemice, macro- și microelemente concepute pentru a îmbunătăți funcționarea țesuturilor articulare. Prin urmare, balsam are un efect complex de vindecare a țesutului osos și cartilaginos, a lichidul sinovial, a fibrelor musculare, a țesuturilor ligamentelor și tendoanelor. Întregul spectru posibil de impact complex.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziția Hondrostrong include peste 50 de componente. Nu le voi enumera pe toate, voi enumera doar cele de bază

Hondrostrong pentru articulații: vă va aduce sănătatea la normal!

  1. Propolis biogenic Întărește și tonifică țesutul cartilaginos, sporește elasticitatea lui, sporește rezistența la uzură
  2. Șapte-degete Normalizează permeabilitatea capilarelor mici Ulei de brad (micro-molecule)
  3. Ameliorează inflamația și infectarea țesuturilor articulare, oprește procesele de putrefacție
  4. Alfa-artroferol Distruge depunerile de orto-săruri, le înmoaie și le descompune în element care pot fi excretate
  5. Rădăcină roșie Dilată vasele de sânge, îmbunătățește fluxul de sânge în regiunea articulației
  6. Celule coarne cerb de Altai Accelerează procesele de regenerare în țesuturile articulare
  7. Coaja de mesteacăn (elemente alfa) Normalizează circulația lichidului sinovial

Din câte știm, Hondrostrong nu se vinde în farmaciile românești?

Spre regret, aveți dreptate. Medicii români preferă să „hrănească” populația cu tone de anestezice și condroprotectoare, mai degrabă decât să se ocupe de un tratament adevărat. Și vă asigur, că reumatologii români, cel puțin cei care sunt interesați de metode progresive de tratament, cunosc despre Hondrostrong și despre calitățile sale regenerative.

 

Dar nu riscă să prescrie preparatul care nu face parte din lista Ministerului Sănătății. Din câte știu, producătorul Hondrostrong a vrut să intre pe piața din România. Dar nu i-a fost permis să facă acest lucru, fiind inventate sute de bariere (birocrația în România nu poate fi dezrădăcinată).

 

Este de înțeles, dacă acest preparat apare în farmacii, atunci mafia farmaceutică din România va suferi pierderi enorme. Doar farmacologia astăzi este o afacere! Chiar și în Europa. Dar în Europa dezvoltată, afacerea este controlată de stat.

Ce ați recomanda persoanelor cu articulații bolnave care trăiesc în România?

Hondrostrong pentru articulații: vă va aduce sănătatea la normal!

Oamenii obișnuiți, în special cei după 50 de ani, suferă cel mai mult de retardarea medicinei românești. Nu este vina lor, este doar modul în care este organizat sistemul de ocrotirea a sănătății. Vă voi spune imediat ce trebuie să faceți pentru a primi Hondrostrong: Trebuie să: completați formularul oficial de comandă pentru a primi Hondrostrong de la sfârșitul articolului; așteptați apelul consultantului, el va răspunde la toate întrebările pe care le aveți.

Totodată, trebuie să-i spuneți adresa de livrare; Comanda va fi livrata in 3-5 zile. Noi distribuim Hondrostrong deja de 2 luni. De această oportunitate au beneficiat deja mai multe mii de cetățeni români. Îi rugăm pe toți cei care au primit Hondrostrong să evalueze cât de bine le-a ajutat preparatul pe o scară de la 1 la 10. La moment, la sondaj au participat peste 3000 de persoane, iar scorul mediu este 9,97 din 10. După cum puteți vedea, Hondrostrong a ajutat la restabilirea mobilității și la eliminarea durerii deja mii de cetățeni români și încă puteți reuși să fiți printre ei.

Comentarii

Ioana Albu / București Mulțumesc

Foarte util! Pentru o cură integrală de injecții într-un spital privat mi s-au cerut 1200 RON! Am comandat Hondrostrong cât timp este la așa preț! Inițial nici n-am crezut! Consultantul a spus că mai sunt încă, dar se termină repede. Din fericire am citit acest articol.

Victor Ionescu / Cluj

Eu sunt unul dintre cei care au reușit să încerce acest preparat pe propria piele. Este într-adevăr cel mai bun lucru pe care l-am văzut. Am artroză de foarte de mult timp, deja de 7 ani sufăr de această boală. Eram deja gata să iau pastile și să primesc injecții toată viața, dar în cele din urmă, după cura cu Hondrostrong, durerea a dispărut. A dispărut totalmente. Recomand tuturor – vă va ajuta!

Mihai Ion / București

Am 63 de ani. Genunchii mă dor de la 53 de ani. În ultimul timp, durerea a devenit absolut insuportabilă. Un doctor cunoscut (un prieten din copilărie) mi-a vorbit despre acest program și m-a sfătuit să comand acest preparat cu 3 luni în urmă. Acum, literalmente, sar în sus de bucurie că am scăpat de boală… Și chiar mă bucur că pot sări! balsam este incredibilă!

Elena Timia / nu este indicat

Am depus o cerere în cadrul promoției. Mi-au promis că o voi putea primi la poștă în cinci zile. Sper foarte mult. Oana Noica După părerea mea scopul principal al medicilor este să scoată din noi cât mai mulți bani, altceva nimic nu-i mai interesează. La fiecare jumătate de an făceam injecții. În toamna acestui an, mi-au prescris atâtea că mi-a fost frică să le fac. Nici măcar nu s-au uitat ce boli mai am și cum se va reflecta tratamentul asupra întregului organism. O indiferență totală, plus prescrierea acelor medicamente pentru care primesc procente de la firme. Poate în alte locuri nu-i la fel, dar nu sunt sigură. Astfel de medicină avem. Iar știrea despre accesibilitatea preparatului european este o veste bună!

Andrei Constantinescu / Timișoara

Da, în țara noastră se poate muri doar. Am 59 de ani. Deja două treimi dintre colegii mei au murit, restul abia se mișcă din cauza durerii permanente în picioare-brațe-spate… Merită să ne punem pe gânduri

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: