Ideal Slim pentru pierderea în greutate: arde rapid grăsimea

Ideal Slim pentru pierderea în greutate: arde rapid grăsimea

La începutul anului 2020, s-a întâmplat ceva incredibil la Congresul European al Endocrinologilor. Timp de 10 minute, întreaga sală a aplaudat persoana de la tribună. Este vorba despre studenta româncă Simona Albu. Ea a fost cea care a propus formula unică prin care poți slăbi rapid și fără restricții alimentare.
Simona a propus o idee fantastică, pe care o dezvoltă în prezent instituțiile științifice din România.

Veștile despre această idee s-au răspândit imediat, nu doar în România, ci și în întreaga lume.

Corespondent: Simona, specialiștii te consideră una dintre cele mai inteligente 10 studente la medicină din lume. De ce ai hotărât să te ocupi de problema greutății în exces?

Simona Albu: Nu îmi place să vorbesc public despre asta, motivația mea este personală. Acum câțiva ani, mama a murit din cauza hipertensiunii, era supraponderală de mai mulți ani. Se simțea bine și încerca de mult timp să slăbească, dar, într-o noapte, a avut un accident vascular cerebral, care a ucis-o în somn. Și uite așa, am pierdut-o. Și bunica a murit din aceeași cauză. Am început să studiez după decesul ei, pentru a înțelege problemele corelate cu greutatea în exces și modul în care le-aș putea rezolva. Am fost șocată să descopăr că dietele, activitatea fizică și pilulele, precum și liposucția, sunt periculoase pentru sănătate în 50% din cazuri și nici măcar nu rezolvă problema. Mama a urmat mai multe diete și a făcut aerobic timp de 5 ani.

 

În ultimii trei ani, m-am concentrat mult pe această problemă. Cât despre metoda nouă de a elimina problemele cu greutatea, despre care vorbește toată lumea în ultima vreme, aceasta a apărut în timp ce îmi scriam licența. Am realizat că am creat ceva nou, dar nu m-aș fi gândit vreodată că voi atrage atât de mult interes din partea unor structuri.

Ideal Slim pentru pierderea în greutate: arde rapid grăsimea

Producția preparatului a fost coordonată de Sorina Popa, un academician reputat în acest domeniu. Am rugat-o să ne spună mai multe despre acest preparat și planurile de viitor în ceea ce-l privește.

Corespondent: Ne puteți explica pe scurt ideea Simonei Albu? Este adevărat că poți scăpa de problemele cu excesul de greutate fără diete și sală?

Sorina Popa: Ideea Simonei este o descoperire impresionantă, poate fi numită o descoperire de referință, deoarece este cea mai rapidă metodă de a slăbi. Și vorbim despre o metodă care este utilă pe tot parcursul vieții…

Preparatul a fost creat pe baza ideii Simonei, conține super-antioxidanți care transmit semnale unei anumite părți a creierului (amigdala) pentru a opri asimilarea caloriilor și depozitarea grăsimii și reduce pofta de mâncare nesănătoasă. Se numește “Ideal Slim”.

“Ideal Slim”este un preparat care trebuie luat strict conform instrucțiunilor. Conține 25 de extracte, datorită cărora procesul de ardere a grăsimilor este accelerat de 10 ori! Preparatul accelerează metabolismul și reface funcționarea sistemului endocrin, stimulează regenerarea țesuturilor și are un efect miraculos asupra reducerii senzației de foame. Este un produs complet neutru: un simplu stimulent activ al proceselor naturale din organismul uman. Având în vedere că arderea grăsimilor are loc ca urmare a unui metabolism rapid, dietele vor rămâne în sfârșit în trecut. Ca urmare, grăsimea subcutanată și grăsimea din zonele problematice dispar DEFINITIV, cu o viteză de 500 gramepe zi! Însă cel mai important lucru este că nu are efecte secundare!

Ideal Slim pentru pierderea în greutate: arde rapid grăsimea

Corespondent: Mulțumim, Sorina! A fost interesant să descoperim acest produs inovator! Dorești să le mai transmiți ceva cititorilor noștri?

Sorina Popa: Eu vă mulțumesc. Aș dori să le recomand tuturor cititorilor să-și rezolve problema cu greutatea în exces, deoarece este cauza unor boli precum:

  • Hipertensiune
  • Diabet zaharat
  • Artroză
  • Vene varicoase
  • Ficat gras

Nu amânați slăbitul iar și iar, începeți să combateți problema chiar acum!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Comentarii:

Este un produs complet nou. Am participat la studiul clinic. Eram aproximativ 100 de persoane. Să știți că am slăbit cu adevărat și, cel mai important, mi-am menținut forma de atunci.

Brânduşa

Fetelor, vreau să-mi împărtășesc rezultatele cu voi, am fost în același grup de testare. Am obținut rezultate foarte bune. M-a uimit eficiența, produsul ajută. Sunt foarte fericită că am participat la testele clinice. Viața mi s-a schimbat în bine!

Eketerina

Voi comanda imediat! Și eu am probleme cu greutatea… Din fericire, acest produs este potrivit și pentru bărbați.

Daniel

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: