IMMUTONUS pentru a crește imunitatea: refacerea completă a imunitații în 30 de zile!

IMMUTONUS pentru a crește imunitatea: refacerea completă a imunitații în 30 de zile!

 • Permite organismului să se refacă repede după viroze respiratorii, anghină și gripă
 • Întărește rezistența imunitară în timpul gripei
 • Întărește imunitatea slăbită și curăță organismul de toxine după boală
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ați găsit la dumneavoastră măcar 2 semne?

IMMUTONUS pentru a crește imunitatea: refacerea completă a imunitații în 30 de zile!

 1. Vă întărește imunitatea cu încredere Nu afectează conexiunile imunitare, mărește efectivitatea și rezistența fiecărei celule de imunitate. De aceea IMMUTONUS poate fi luat și preventiv!
 2. Ajutor de urgență Acționează benefic asupra stării în general, îmbunătățind deja de la prima utilizare inflamațiile în virozele respiratorii.
  Grăbește
 3. însănătoșirea Mărește rezistența organismului la microbi și bacterii. Datorită vitaminelor din compoziție, suplimentează eficient tratamentul medicamentos.
 4. Compoziție naturală Conține elemente naturale. De aceea nu induce alergii și dependență. Este potrivit pentru orice vârstă.
 5. Previne complicațiile Scoate toxinele, rămase după boală în organism în decurs de o săptămână. Accelerează regenerarea celulelor și restabilește procesele metabolice normale în organism
 6. Este recomandat de către specialiști Doctorii imunologi și terapeuții recomandă «IMMUTONUS» ca și metodă de prevenire în perioada de infectare, și de asemenea persoanelor cu afecțiuni cronice.

A fost demonstrată eficacitatea

«IMMUTONUS» a fost proiectat în colaborare cu confederația farmaceutică germană (DPB), care a realizat testările clinice. Remediul corespunde standartelor moderne ale calității, siguranței și eficienței. «IMMUTONUS» nu conține substanțe chimice dăunătoare, toxine și radicali liberi.

Vânzarea de «IMMUTONUS» este ratificată în 89 de țări, incluzând și SUA, UE și România.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Componente naturale pentru sănătatea dumneavoastră!

IMMUTONUS pentru a crește imunitatea: refacerea completă a imunitații în 30 de zile!

 • Extracte de salvie, usturoi și basidiomicete Suprimă toate tulpinile de viruși și bacterii. Are proprietăți antiinflamatorii și antipiretice.
 • Vitaminele A, C și Calciu Întărește legăturile dintre celule și îmbunătățește în mod repetat procesele de regenerare naturală în organism.
 • Peptide antimicrobiene secretate de broaștele din India Este un înlocuitor natural pentru antibiotice care poate trata chiar și cele mai noi tulpini de gripă, dureri în gât și pneumonie.
 • Extract de nalbă mare și rădăcină de lemn dulce Mărește numărul și îmbunătățește activitatea leucocitelor, care vă ajută să vă luptați cu răcelile sezonale și bolile cronice.
 • Extracte depropolis și echinaceea Întărește cu ușurință celulele imune, satură corpul cu macro- și microelemente benefice, precum și aminoacizi.

Doctorii recomandă

Întărirea imunității este necesară. Cum se întâmplă de obicei, oamenii se îmbolnăvesc de răceală obișnuită. Pot chiar să nu se facă bine încă, și să meargă la muncă. În consecință, răceala se poate transforma în viroze respiratorii mai grave. Apoi oamenii încep să ia antibiotice care afectează imunitatea. Imunitatea suferă ddin cauza asta și nimănui nu-i pasă. Prin urmare, pe fondul unei răceli obișnuite, bolile cronice sau chiar problemele sistemice din organism încep să se dezvolte.

 

De aceea le recomand tuturor să își întărească imunitatea cu ajutorul remediului inovativ «IMMUTONUS»! care nu distruge conexiunile imune naturale, ci doar îmbunătățește calitatea fiecărei celule imune!

Amaximoaie Ștefan doctor imunolog, specialist principal al spitalului universitar din București

Părerile clienților

Mariana, 40 de ani

Fiica mea se îmbolnăvea mereu. Doctorul mi-a zis că are imunitatea foarte slăbită,de aceea așa va fi până la 14-15 ani. Deja nu mai pot, în fiecare lună cu o grămadă de medicamente și întrebări. Am fost la imunolog și ne-a recomandat să luăm IMMUTONUS. De atunci au trecut trei luni și fiica mea nu s-a mai îmbolnăvit deloc!

Victoria, 35 de ani

Înainte mă durea mereu gâtul. Plus că aveam răceli și cistite. Nu știam ce să mai fac. Doctorii s-au luat cu mâinile de păr. O cunoștință la muncă mi-a povestit despre IMMUTONUS. În final l-am luat câteva luni. De o jumătate de an nu mă mai supără nimic. Voi mai comanda!

Marian, 32 de ani

Nu ma crezut că pot avea asta. Dar la 30 de ani mi-a apărut o alergie nasoală. Și acasă am și 2 câini. Am fost la alergolog și mi-a spus că cauza poate fi de la imnunitatea scăzută. Trebuie să o întăresc și mi-a dat acest remediu. Într-o lună am uitat de tusea continuă, pielea înroșită și nasul curs! Este un remediu excelent!

Cum se comandă «IMMUTONUS»?

 1. CERERE Completați formularul simplu de pe site
 2. CONSULTARE Managerul nostru vă consultă și vă ajută să plasați o comandă
 3. LIVRARE Vă împachetăm și trimitem în siguranță coletul
 4. PRIMIRE Plata se face la livrare
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: