Insulinol: viață este mai bună fără diabet

Insulinol: viață este mai bună fără diabet

 • Ajută la reducerea riscului de atac de cord și accident vascular cerebral
 • Ajută la curățarea vaselor de sânge de colesterol
 • Promovează reducerea de greutate
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SIMPTOME DE DIABET

 1. Apetit crescut
 2. Sete
 3. Urinare frecventă
 4. Probleme de vedere
 5. Gură uscată
 6. Pierderea forței, oboseală rapidă.
 7. Răni, care se vindecă greu
 8. Migrenă
 9. Piele uscată, mâncărimi ale mucoaselor
 10. Amorțeală a membrelor
 11. Infecții fungice frecvente

Insulinol: viață este mai bună fără diabet

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

INSULINOL – CHEIA PENTRU O VIAȚĂ LUNGA ȘI SĂNĂTOASĂ

 • Ajută la scăderea nivelului de glucoză din sânge
 • Ajută la normalizarea producției de insulină
 • Ajută la stabilizarea tensiunii arteriale
 • Ajută la reducerea poftelor de zahăr și de mâncare nesănătoasă
 • Ajută la îmbunătățirea metabolismului
 • Ajută la normalizarea echilibrului hormonal
 • Ajută la curățarea organismului de deșeuri și toxine

COMPONENTE ACTIVE INSULINOL :

 1. GLUCOMANAN. Polifenolii prezenți în glucomanan au un efect asemănător insulinei asupra celulelor musculare, ajutând la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la minimizarea simptomelor diabetului de tip I și II.
 2. CIUPERCI BETA-GLUCANI. Au proprietăți hipoglicemiante, contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge. Ajută la regenerarea celulelor și țesuturilor și la eliminarea riscului de avitaminoză din cauza restricțiilor alimentare cauzate de boală.
 3. EXTRACT DE FRUNZĂ DE CEAI VERDE. Ajută la scăderea glicemiei și a colesterolului. Ajută la eliminarea principalelor simptome ale diabetului, cum ar fi urinarea frecventă, setea intensă și transpirația excesivă. Are efect antiinflamator.
 4. EXTRACT DE SCORȚIȘOARĂ. Are un efect asupra organismului similar cu cel al insulinei. Ajută la normalizarea glicolizei fără utilizarea compușilor chimici, ceea ce ajută la creșterea sensibilității organismului la insulină și, prin urmare, la o mai bună absorbție a acesteia.
 5. EXTRACT DE SCOARȚĂ DE BERBERIS. Ajută la reglarea nivelului de zahăr și este implicat în sinteza glucozei. Stimulează producția de hemoglobină și ajută la transportul oxigenului către țesuturile organismului.
 6. CROM. Are proprietăți antiinflamatorii și curative. Are efect tonic asupra organismului. Îmbunătățește metabolismul și, de asemenea, ajută la combaterea bolilor care apar din cauza excesului de glucoză în sânge.

CE SPUN EXPERȚII?

Insulinol: viață este mai bună fără diabet

Diabetul – este una dintre cele mai groaznice boli de astăzi. Dieta necorespunzătoare, excesul de zahăr în dietă, obezitatea, stilul de viață sedentar – toți acești factori duc adesea la dezvoltarea acestei boli.

Cea mai mare durere a comunității medicale este dificultatea de a diagnostica diabetul în stadiile incipiente, când boala este ușor de tratat și poate fi complet vindecată. Din păcate, în etapele ulterioare, prognosticul nu este atât de favorabil. Prin urmare, noi, medicii, îndemnăm pacienții noștri să fie mai atenți la semnalele organismului pentru a observa imediat prezența acestei boli groaznice.

Dacă vedeți primele semne de diabet – nu amânați tratamentul! O altă problemă este, că există un număr mare de medicamente ineficiente, care nu aduc oamenilor beneficiul corespunzător.

Recomand Insulinol pacienților mei. A demonstrat o eficacitate excepțională în tratamentul diabetului zaharat de tip II.

Insulinol ajută la stimularea producției de insulină și ajută la creșterea sensibilității organismului la acest hormon. Ajută la îmbunătățirea funcției pancreatice și la repararea celulelor deteriorate. În plus, produsul are un efect pozitiv asupra întregului organism: ajută la normalizarea tensiunii arteriale, ajută la dizolvarea plăcilor de colesterol și la îmbunătățirea fluxului sanguin, promovează întărirea sistemul imunitar și pierderea în greutate.

PRICOP MARIANA, medic specialist endocrinolog, 27 de ani de experiență

TESTE CLINICE

În 2022, Institutul de Endocrinologie a efectuat un studiu privind eficacitatea Insulinol la un grup de 1486 de voluntari care, suferă de diabet de tip 2. Ca urmare, s-au obținut următoarele rezultate:

 • Reducerea nivelului de zahăr în sânge: 98%
 • Îmbunătățirea funcției pancreasului : 90%
 • Stabilizarea tensiunii arteriale în limite normale: 88%
 • Reducerea masei corporale: 92%
 • Îmbunătățirea stării generale a organismului: 96%

RECENZIILE CLIENȚILOR

Când am aflat că am diabet, eram în disperare. Am decis că gata – o viață normală s-a terminat, sunt dizabil. Dar am avut mare noroc cu doctorul, care m-a linistit si a spus ca acum boala este vindecabila. Doctorul mi-a recomandat Insulinol. Și datorită acestui produs, am reușit să mă întorc la viața de zi cu zi a unei persoane normale sănătoase. Mulţumesc mult!

Vasilescu Gheorghe, 62 de ani

Am fost supraponderală toată viața și mi-a plăcut întotdeauna să mănânc. Și, după cum știți, supraponderalitatea, malnutriția și diabetul merg întotdeauna mână în mână. Mulți ani am încercat fără succes să slăbesc, iar în cazul meu nu a fost în scop estetic, ci pentru sănătate. Un prieten mi-a povestit despre Insulinol. Produsul m-a ajutat imediat. Am reusit sa slabesc si sa scap de diabet! Nu mă mai gândesc la excesul de greutate și la faptul că nu pot mânca mult! Sunt atât de fericită!

Voicu Camelia, 49 de ani

Nu am crezut niciodată că am diabet. Da, uneori mă simțeam rău, mă simțeam fără puteri, dar nimic mai mult. Asta până când am leșinat în autobuz. S-a dovedit că nivelul de zahăr a crescut brusc. Desigur, m-au ajutat și au chemat o ambulanță. În spital mi s-a prescris Insulinol și mă bucur foarte mult ca am descoperit acest produs și am început tratamentul la timp. Am luat capsulele conform instructiunilor, am monitorizat constant glicemia (ca sa fiu sigură de sănătatea mea). Au trecut acum șase luni de când am terminat tratamentul și în tot acest timp nivelul glicemiei a fost stabil în limitele normale! Mulțumesc!

ROMALESCU NICULINA, 55 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: