KERATYNA masca de par: regenerare completa a parului in 28 zile

KERATYNA masca de par: regenerare completa a parului in 28 zile

 • Repară din interior zonele degradate ale firului de păr
 • Fortifică părul subțiat și fragil
 • Transformă părul uscat, deteriorat și lipsit de viață în unul strălucitor și lucios

OPRIȚI CĂDEREA PĂRULUI PENTRU TOTDEAUNA!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM FUNCTIONEAZA MASCA DE PAR KERATYNA SI DE CE E MAI BUNA DECAT ALTE PRODUSE?

 1. Masca de Par KERATYNA funcționează prin întărirea părului în zonele cu densitate mică și unde părul este foarte subțire și formează o barieră împotriva deteriorării cuticulei.
 2. Activează foliculii de păr la nivel microcelular, revitalizează parul din interior datorită unui set de nutrienți selectat special.
 3. Previne căderea părului în continuare prin întărirea și recuperarea foliculului de păr. Creează un film protector împotriva efectelor factorilor de mediu negativi.

KERATYNA masca de par: regenerare completa a parului in 28 zile

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

MASCA DE PAR KERATYNA ARE IN COMPONENTA CELE MAI PUTERNICE INGREDIENTE PENTRU REGENERAREA PARULUI

 • PROCAPIL. Încetinește procesul de îmbătrânire a foliculilor, previne căderea părului
 • CHERATINA. Are proprietatea de a spori consolidarea parului, il face mai putin predispus la rupere si alte daune.
 • MAGNEZIU. Contribuie la asimilarea unor substanțe nutritive importante pentru păr (calciu, fosfor, vitamine B6, B1, E), previne părul gri și fragil
 • ULEI DE MASLINE. Acesta pătrunde în profunzimea firelor și stimulează creșterea naturală a părului. Îmbunătățește circulația sângelui și optimizează creșterea părului

OPINIA EXPERTILOR DESPRE MASCA DE PAR KERATYNA

Orice persoană poate suferi de probleme de cădere a părului, indiferent de sex. Calitatea actuală a mediului, munca constantă și o dietă dezechilibrată pot agrava și mai mult starea scalpului și a părului.

Drept urmare, părul se estompează, pierde forța și volumul, se desparte, se rupe și cade. În calitate de tricholog, în anii de practică am încercat multe instrumente care ar putea ajuta pacientul să consolideze părul acasă, să mențină un aspect frumos și să îmbunătățească structura părului.

Masca de Par KERATYNA – este o adevărată descoperire! Ingrediente naturale incluse în compoziție restaureaza eficient părul fragil, despicat și deteriorat. Testele clinice pe masca au arătat eficacitatea sa în combaterea zonelor de chelie și a căderii părului.

Gaidachuk, Ivan, profesor, tricolog

KERATYNA masca de par: regenerare completa a parului in 28 zile

SIMPLU SI USOR DE FOLOSIT PENTRU A OBTINE REZULTATE RAPIDE!

 • PĂR NETED ȘI MĂTĂSOS
 • REDUCEREA PIERDERII PĂRULUI LA MINIM
 • MINIMIZAREA ZONELOR CU CALVITIE LA 99%
 • MENTINEREA REZULTATELOR

RECENZII MASCA DE PAR KERATYNA

Am văzut rezultate după 2 săptămâni! Înainte de aplicare, am examinat cu atenție parul distrus … după 7-8 zile de aplicare începusem deja să observ părul devine mai sanatos … de la distanță, nu erau observați, dar am văzut cu adevărat că părul incepe să se regenereze. Cine ar fi crezut că afirmația că distrugerea părului este ireversibilă a fost greșită? Nu am observat aspecte negative.

Maria, 37 ani

După vârsta de 35 de ani, semne ale distrugerii parului au început să apară. Din întâmplare am primit un un produs de regenerare a părului, Masca de Par KERATYNA și am decis să salvez câțiva fire de păr care îmi mai rămăseseră. După 4 luni, prietenii mei au observat că parul meu este mai sanatos. Chiar dacă nu credeam cu adevărat, am început să-l folosesc în fiecare zi. Un an mai târziu, părul a devenit mai gros. Mi-am salvat părul datorită dezvoltatorilor acestui produs!

Mariana, 52 ani

Primul lucru pe care vreau să-l notez este eficiența. Părul de pe cap a devenit mult mai gros. În al doilea rând, căderea a încetat complet. Într-o lună îmi recapăt încrederea în aparența și în mine. mulțumesc!

Veronica, 40 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: