Keto Guru pentru pierderea în greutate: secretul tău este o figură subțire!

Keto Guru pentru pierderea în greutate: secretul tău este o figură subțire!

Dieta ketogenică – alimentație cu un conținut scăzut de glucide, bogată în grăsimi și conținut moderat de carbohidrați. Te ajută să slăbești datorită transformării grăsimii proprii în energie. Avantajul dietelor ketogenice este că puteți mânca multe alimente gustoase, cum ar fi carne, pește, ouă, brânză – tot ce conține multă grăsime.

 

Însă, e necesar să excludeți complet glucidele. Dar acest lucru provoacă consecințe grave:

 • lipsa de energie
 • dezvoltarea ”gripei-keto” proasta funcționare
 • a organelor interne Iată de ce aveți nevoie de Keto Guru! Cu el nu trebuie să renunțați complet la glucide și să vă faceți griji pentru starea organismului.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Keto Guru – consumi produsele preferate și slăbește!

Keto Guru – pastile efervescente ce susțin organismul în timpul cetozelor (foamea glucidică a celulelor). Componenții săi activi reduc oboseala , apatia, previn ”gripa-keto” și suplinesc deficitul de substanțe benefice. Atunci când iei Keto Guru poți consuma produse cu un conținut sporit de glucide, , important e să nu abuzați. Formula activă din compoziția produsului intensifică de 2-3 ori procesul de ardere a grăsimilor, fără consecințe pentru organism.

Cum funcționează?

Keto Guru pentru pierderea în greutate: secretul tău este o figură subțire!

Când organismul nu mai primește carbohidrați în cantitatea necesară, pierde energie și intră în starea de cetoză .

 1. Pentru suplinirea rezervei de energie începe arderea activă a grăsimii proprii.
 2. Surplusul de kilograme dispare doar datorită pierderii de grăsimi – masa musculară este păstrată.
 3. Dacă ții dieta ketogenică, cetoza apare în a doua sau a treia săptămână. Iar dacă iei simultan Keto Guru , procesul se declanșează deja peste 40-50 minute!

Numărul corpilor cetonici crește chiar și cu prezența glucidelor în organism. Efectele secundare provocate de dietă se reduc la minimum.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Dieta ketogenică + Keto Guru

 • Timp în care slăbești: de la 14 zile până la o lună
 • Restricții: consumul moderat de glucide
 • Efecte secundare: nu au fost găsite
 • Rezultat: -14-19 kg/lună

Keto Guru va schimba concepția ta despre slăbit

 • Rezultat fără prea mult efort Componentele active ale pastilei acționează pe tot parcursul zilei: în timp ce lucrați, vă odihniți sau chiar dormiți. Ele intensifică metabolismul și declanșează procesul de ardere a grăsimilor fără exerciții fizice.
 • Fără efecte secundare Datorită componentelor naturale, Keto Guru nu afectează negativ inima, vasele sanguine și ficatul. Reduce la minimum reacțiile alergice.
 • Fără arderea masei musculare Componentele Keto Guru descompun grăsimile subcutanate și contribuie la păstrarea masei musculare. Acestea împiedică reducerea electroliților din sânge, fapt ce determină slăbirea sănătoasă.

Componentele active într-o pastilă

Keto Guru pentru pierderea în greutate: secretul tău este o figură subțire!

 1. Acid aminobutiric, 125 mg Elimină încețoșarea minții și lipsa de atenție la momentul intrării în cetoză. Ajută să te relaxezi, elimină nervozitatea, ameliorează procesul de adormire, durata și calitatea somnului.
 2. Magneziu, 13 mg Elimină iritabilitatea, nervozitatea, previne apariția depresiei, care se dezvoltă adesea în timpul dietei ketogenice, vindecă durerile de cap și ameliorează concentrarea atenției
 3. L-glutamine, 59 mg Îmbunătățește rezistența, reduce oboseala, previne dezvoltarea stresului în organism cauzat de dietă.
 4. Vitaminele grupului B, 17 mg Mențin funcțiile inimii, sistemului digestiv, reduce nivelul de colesterol, ameliorează funcția reproductivă
 5. Potasiu, 9 mg Previne dezvoltarea gripei keto, stabilizează tensiunea arterială și elimină slăbiciunea musculară.

CE SPUN FEMEILE CARE AU VĂZUT DEJA REZULTATUL

Pentru mine dieta keto a fost salvarea. N-am mai auzit de așa ceva – mănâncă tot ce-ți place și slăbește. Eu întotdeauna am avut mai multe grăsimi și carbohidrați în alimentație decât aveam nevoie. Acest lucru a avut ca rezultat o greutate de peste 95 kg la 29 de ani. N-a trebuit decât să-mi corectez puțin cantitatea de carbohidrați, și greutatea corporală a început să scadă. Chiar dacă am continuat să mănânc cartofi prăjiți. Apoi am aflat de KETO GURU. după ce am luat suplimentul nutritiv procesul a fost și mai rapid. În total, minus 30 kg în 4 luni. Și cartofi prăjiți mănânc în continuare.

Irina

De când mă știu, mereu țin dietă. M-am înfometat și am avut mereu probleme cu somnul și cu pielea. Pierdeam ceva la cântar, dar apoi iar mâncam mult și luam totul de la capăt. Despre KETO GURU am aflat de la dietetician. Am început să iau, dar înainte am făcut analize pentru corpi cetonici. La început aveam 0,9 moli, iar după ce am luat Keto Guru, analiza a arătat aproape 10 moli. Am redus carbohidrații și am avut un rezultat îmbucurător aproape imediat. În fiecare săptămână vedeam la cântar cu câte 4-5 kg mai puțin. Pentru mine asta a fost un adevărat miracol. Aveam o dispoziție excelentă, nu-mi era foame, dormeam câte 7 ore.

Ioana

Cât de puțin știm despre propriul organism. Eu nici nu m-am gândit ce procese complicate se petrec înăuntrul lui, până când nu am ajuns la dietetician și nu am auzit despre cetoză. Eu sunt o leneșă. Mersul la sală l-am înlocuit cu înfometarea. Azi am mâncat ceva interzis, mâine zi de dietă. Greutatea oscila +/-3kg. Despre KETO GURU pot spune un singur lucru – trebuie luat! În dieta keto cu acest supliment nutritiv am reușit să dau jos un număr record de 15 kg și să ajung la silueta ideală fără a da greș. Analizele au arătat o creștere doar de 6 ori a cetonelor, dar oricum sunt mai mult decât mulțumită de rezultat.

Alina

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: