Laser lichid pentru epilare: este blând cu pielea, însă nemilos cu părul

Laser lichid pentru epilare: este blând cu pielea, însă nemilos cu părul

 • Îndepărtează părul fără durere și chin
 • Creează efectul îndepărtării părului cu laser
 • Oferă o exfoliere profundă a pielii
 • Are o eficiență maximă
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Consecințele metodelor standard de epilare

 1. Infecție cu bacterii
  Infecția organismului apare din cauza lipsei de igienă în timpul depilării
 2. Eczeme și cicatrici
  Părul crescut sub piele lasă cicatrici inestetice
 3. Inflamarea ganglionilor limfatici
  După epilarea nereușită, ganglionii limfatici din axile și din zona inghinală pot fi inflamate

Efectele secundare de epilare cu laser lichid nu sunt groaznice!

Laser lichid pentru epilare: este blând cu pielea, însă nemilos cu părul

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Care este secretul Laserului lichid?

Laserul lichid asigură îndepărtarea completă a părului și reduce durerea la minimum. Datorită componentelor special alese în compoziția sa, procesul de epilare va deveni delicat și sigur, chiar și pentru pielea cea mai sensibilă.

 

Tehnica „Laserul lichid” este eficientă nu numai pentru epilarea pielii, ci și pentru exfolierea relaxării pielii, datorită acțiunii componentelor sale constitutive.

 

Obțineți un efect comparabil cu epilarea cu laser după doar câteva utilizări!

 • Zona picioarelor
 • Zona bikini
 • Mâini
 • Axile

Cum afectează laserul lichid pielea

 • PASUL 1. Când este aplicat pe piele, laserul lichid deschide și umple porii
 • PASUL 2. Compoziția unică a produsului înmoaie foliculul de păr și scoate firele de păr
 • PASUL 3. Părul din zona de tratament este îndepărtat și nu mai crește ca după epilarea cu laser!

Faceți îndepărtarea părului o procedură nedureroasă, în comparație cu procedura costisitoare de îndepărtare a părului cu laserul la domiciliu!

Laser lichid – ușor de utilizat!

 1. Aplicați produsul pe piele, răspândindu-l uniform
 2. După 5 minute, curățați pielea de produs și de păr
 3. Clătiți bine pielea cu apă după utilizare și ștergeți să rămână uscată

Laser lichid pentru epilare: este blând cu pielea, însă nemilos cu părul

Opinia expertului

Pe piață există o mulțime de produse pentru îndepărtarea părului. A fost important pentru mine ca estetician și femeie să aleg tot ce este mai bun pentru vizitatorii salonului nostru. În primul rând, am încercat laserul lichid pe mine și am fost încântat de rezultat. Laserul lichid nu numai că îndepărtează părul în zonele nedorite pentru o perioadă foarte lungă de timp, dar îl face și complet nedureros și fără consecințe precum părul crescut sub piele și roșeața pielii de la locul de epilare. Toate fetele mele cărora le-am recomandat acest instrument inovativ au fost mulțumite de rezultat – da, eu însumi îl folosesc activ în activitatea mea.

Lidia Balaur
dermatolog, cosmetolog profesionist

Componentele produsului

 • Componente depilatoare. Efectul activ al componentei patentate Pearl Pink Complex, comparabil ca efect al unei raze de laser, oferă o reacție la fiecare păr din zona de aplicare. Efectul care apare la aplicare determină moartea foliculului pilos. Accesul produsului în întreaga zonă de păr determină încetarea creșterii acestuia ulterior.
 • Componentele de răcire. Răcirea pielii se datorează folosirii microparticulelor de diatomite și a extractului de ceară, care „preiau” excesul de energie termică în timpul și după epilare. Contactul constant cu microparticulele asigură răcire, inclusiv în straturile profunde ale pielii.
 • Ingrediente calmante. Uleiul de amarant și semințele de struguri din laserul lichid, care pătrunde în straturile profunde ale epidermei și umple spațiul foliculilor, asigură pielea liniștitoare după îndepărtarea laserului, iar D-pantenolul grăbește considerabil procesul de regenerare și restaurare a dermului.

Recenzii de la cumpărătorii noștri

Am tenul foarte sensibil și subțire, așa că, după epilare, pielea mi-a fost înroșită constant, a trebuit să port blugi chiar și vara. De curând am primit un loc de muncă foarte bun, iar acolo codul vestimentar mă obligă să port fustă. Laserul lichid nu numai că a eliminat roșeața și părul nedorit de pe picioare, dar mi-a stimulat și stima de sine.

Bianca Olteanu, 29 ani

Folosesc un laser lichid și sunt foarte mulțumită de rezultat. Efectul picioarelor netede durează foarte mult timp, părul după utilizare, într-adevăr, nu mai crește atât de mult. Recomand laser lichid tuturor – din punct de vedere al prețului și raportului de calitate, nu puteți găsi nici un produs mai bun.

Maria Pantaz, 24 ani

Întotdeauna am urât procesul de epilare din cauza durerii, mai ales când vine vorba de zona bikini. În plus, recent m-am confruntat cu o problem, părul crescut sub piele. O prietenă m-a ajutat și m-a sfătuit să utilizez laser lichid. Nici nu-mi mai amintesc de senzațiile dureroase din timpul epilării, iar acum fac epilare foarte rar.

Elena Mirceanu, 25 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: