Le Clere Sirene de la căderea părului: produsul №1 în lupta împotriva alopeciei!

Le Clere Sirene de la căderea părului: produsul №1 în lupta împotriva alopeciei!

 • Restaurează foliculii de păr
 • Previne căderea părului
 • Stimulează creșterea părului
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

O soluție profesională a problemei dvs

Le Clere Sirene de la căderea părului: produsul №1 în lupta împotriva alopeciei!

 1. Previne căderea părului
 2. Stimulează creșterea părului
 3. Întărește folicolii părului
 4. Hrănește părul
 5. Elimină uscăciunea și întărește părul fragil
 6. Dă părului strălucire

Ambulanța pentru părul dvs

Formula complexă de restaurare a părului Sirène Long & Strong a fost dezvoltată acum 10 ani pentru a combate alopecia. Medicamentul a trecut cu succes studiile clinice și a fost utilizat de trichologi timp de 7 ani. Datorită lui, 45.000 de oameni și-au recăpătat părul și au revenit la viață deplină!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziția

Le Clere Sirene de la căderea părului: produsul №1 în lupta împotriva alopeciei!

 • Finasterida Previne trecerea testosteronului în dihidrotestosteron, care cauzează căderea părului.
 • Sulf organic + Vitamine grupa B Previne căderea părului prin întărirea foliculilor de păr și prevenirea îmbătrânirii premature a părului.
 • Dihidroquercetina (Taxifolin Baikal) Este cel mai puternic antioxidant pe bază de plante, stimulează microcirculația scalpului, reînnoiește și regenerează țesuturile.
 • Complex de extracte de ulei (shea, nucă de cocos, aminoacizi) Stimulează creșterea părului, îl întărește pe toată lungimea, conferă rezistență și elasticitate, previne ruperea și uscăciunea.

Folosire

 • Pasul 1
  Aplicați o cantitate mică de spray pe cap
 • Pasul 2
  Masați-l în piele
 • Pasul 3
  Repetați procedura zilnic timp de 30 de zile

Opinia specialistului

Diana Cojocaru tricholog, doctor în științe medicale

Am testat sistemul Sirène Long & Strong pe 1670 de pacienți cu diferite grade de alopecie. Studiul a inclus, printre alții, pacienții cu cancer după chimioterapie. Medicamentul s-a dovedit a fi eficient în peste 75% din cazuri, chiar atunci când foliculii de păr au fost grav deteriorați.

Recenzii

Cătălin

Aș dori să las o recenzie despre sistemul Sirène Long & Strong. Am avut probleme cu greutatea. Dar tratamentul a avut un efect foarte negativ asupra părului, la un moment dat chelia era pe două treimi ale capului. Am pierdut kilogramele în plus, dar nu mi-am putut restabili părul. Am încercat acest medicament – după aproximativ o lună, părul a încetat să cadă, până la sfârșitul celei de-a doua luni de utilizare, părul a început să apară în zonele chele. Acum au trecut deja 5 luni – nu există deloc nicio chelie. Sunt foarte mulțumit și îl recomand tuturor.

Ion

După ce mi-am pierdut locul de munca, părul a început să cadă: iteralmnte în 2 luni a devenit de 3 ori mai puțin. Am încercamedicamente șircremele, capsule, am cheltuit mai mult de 20 de mii de euro pe tda nu am obținut a existat niciunUn medic mi-t. Medicul a recomandat sistemul Sirène Longun Strong, un rea apărut-a remarcat peste o luună!-l Continu să aplic.

Alex

Am cumpărat acest produs pentru tatăl meu. Are probleme cu sistemul endocrin, în timp ce era tratat, și-a pierdut aproape tot părul. Era puțină speranță, dar sistemul Sirène Long & Strong a ajutat. În 3 luni, părul este aproape complet restaurat. Mulțumesc foarte mult!

Mihai

Mulțumesc foarte mult pentru livrarea rapidă! Îl folosesc de 2 săptămâni – starea părului s-a îmbunătățit semnificativ, părul a devenit vizibil mai mult … cel mai probabil datorită faptului că a încetat să cadă, dar văd și multe fire noi la tâmple, pe ceafă. În general, sunt foarte mulțumit și îl voi folosi în continuare!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: