MEGA HAIR: spune da pentru un păr sănătos și mătăsos!

MEGA HAIR: spune da pentru un păr sănătos și mătăsos!

Formula unică a uleiului MEGA HAIR oferă un complex de elemente nutritive indispensabile în întreținerea și îngrijirea scalpului și părului.

 • STOPEAZĂ CĂDEREA PĂRULUI
 • ÎNTĂREŞTE RĂDĂCINA FIRULUI DE PĂR
 • CONFERĂ STRĂLUCIRE PĂRULUI
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

COMPONENTELE ULEIULUI MEGA HAIR

 1. JOJOBA. Regenerează, hrăneste și întăreste firul de păr. Hidratează scalpul ajutând astfel la eliminarea unor afectiuni cum ar fi mătreața, foliculita, dermatita seboreică.
 2. LĂMÎIE. Element natural ce redă strălucire firului de păr, îi conferă luminozitate și-l revitalizează.
 3. YLANG-YLANG. Stimulează creșterea părului, îi conferă volum și strălucire. Previne ruperea și despicarea vârfurilor firelor de păr.
 4. PIPER NEGRU. Contribuie la reducerea și tratarea căderii părului cât și la întărirea rădăcinii firelor de păr.
 5. AVOCADO. Revitalizează foliculii piloși prin stimularea circulației sangvine. Bogat în nutrienți, acest element previne calviția și contribuie la creșterea rapidă a părului.
 6. RICIN. Bogat în acizi grași omega-9, acest element pătrunde în pielea scalpului și stimulează creșterea părului prin hrănirea și excitarea rădăcinilor firelor.
 7. SEMINȚE DE STRUGURI. Conțin până la 72% acid linoleic omega-6, care tratează afecțiunile pielii scalpului și activează procesele naturale de regenerare a părului.
 8. VITAMINA E. Înlătură inflamațiile pielii scalpului şi hrănește rădăcinile firelor de păr

MEGA HAIR: spune da pentru un păr sănătos și mătăsos!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ACȚIONEAZĂ PENTRU SĂNĂTATEA PĂRULUI DVS

 • FORTIFICĂ PĂRUL DIN RĂDĂCINI
 • ASIGURĂ FRUMUSEȚEA ȘI BOGĂȚIA PĂRULUI
 • GARANTEAZĂ UN PĂR MOALE ȘI SĂNĂTOS
 • PREVINE CĂDEREA PĂRULUI
 • OFERĂ VOLUM PĂRULUI
 • STIMULEAZĂ CREȘTEREA

TREI PAȘI SIMPLI PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

Pas 1. Aplicați 10 ml de produs pe pielea capului, masînd rădăcinile cu mișcări circulare pentru ca uleiul să intre in piele

Pas 2. Acoperiti capul cu un prosop sau cu o cască din polietilenă

Pas 3. Lasați să acționeze timp de o oră, după care spălați părul în mod obișnuit

MEGA HAIR: spune da pentru un păr sănătos și mătăsos!

RECOMANDAT DE MEDICII TRIHOLOGI

Fiecare persoană suferă într-o oarecare măsură de probleme cu părul sau pielea scalpului, indiferent de sex. Starea ecologică deplorabilă a mediului, surmenarea în urma lucrului și alimentația dezechilibrată duc la deteriorarea părului și pielii pînă la o stare gravă. În consecință, culoarea părului se estompează, el își pierde puterea și volumul, devine despicat la capete, firele se rup ușor și cad în abundență. În experiența mea de medic triholog, am încercat o mulțime de remedii care ar fi trebuit să ajute pacienții să fortifice părul, să mențină aspectul estetic și sănătatea acestuia în condiții casnice. uleiul pentru păr MEGA HAIR este o descoperire cu adevărat revoluționară!

 

Elemetele naturale din componență lui acționează benefic asupra părului deteriorat, fragil și cu vîrfuri despicate. Cercetările clinice și experimentale au demonstrat eficiența uleiului în lupta cu calviția și căderea părului.

EFECT CONFIRMAT DE CĂTRE MILIOANE DE BĂRBAȚI ȘI FEMEI DIN ÎNTREAGA LUME!

Am început să folosesc placa de păr și, în consecință, părul s-a subțiat foarte tare, a devenit friabil, cu capete despicate și ars la suprafață. Am încercat o muțime de metode pentru a-l restabili: laminarea părului acasă cu gelatină, tratarea cu măști, co-washing, renunțarea la placa de păr. Toate procedurile nu aveau nici un rezultat. M-a ajutat uleiul pentru păr Hair Life! Era suficient să îl stropesc pe păr. Îl aplicam în fiecare zi!

Lena Goldobenco

Fetelor, MEGA HAIR este salvarea mea! Din cauza unor probleme de sănătate și medicamentelor, părul meu a început să cadă în abundență, firele au devenit foarte subțiri, fragile și lipsite de viață. Credeam că va trebui să-mi tai părul. În 2 luni am reușit să restabilesc aspectul sănătos al părului! Aplicam uleiul zilnic și masam rădăcinile cu tinctură de piper pentru ca să crească mai repede. Sunt mulțumită de rezultat!

Alexandra Frunză

Este un produs spectaculos! Merită de încercat ! Il folosesc de cănd a apărut. Mi-a lăsat părul foarte moale și ușor de pieptănat. Nu am decât cuvinte de laude pentru acest ulei. Sunt foarte mulțumită.

Maria Rotaru

Bună, am avut și eu aceasta problemă și am incercat multe maști naturale cu uleiuri pentru păr, sampon nizoral, insă fără rezultate prea bune. La mine a funcționat uleiul MEGA HAIR, m-am folosit de el și părul a devenit mai strălucitor și nu a mai căzut in cantități exagerate. Mersi!

Andreea Bubuioc

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: