Megalodon pentru mărirea penisului: secretul potenței durabile și a penisului uriaș

Megalodon pentru mărirea penisului: secretul potenței durabile și a penisului uriaș

Salutare tuturor! Numele meu este Marinela și da, sunt o sugar baby. Și nu mi-e rușine de asta deloc.

Vreau să vorbesc deschis și uneori chiar cu cruzime. Pentru că tot ce postez aici nu este pentru cei slabi. Aveam 22 de ani și deja văzusem o mulțime de scule. De la minuscule la imense. Dar era pentru prima dată când aveam de-a face cu un cocoș bătrân și mic.

Era bunicul unui prieten bogat de-al meu.

Când l-am cunoscut, am decis ferm că acest bărbat bătrân de aur trebuie să fie al meu. Am făcut rost de o invitație la ei acasă și atunci când prietenul meu a ieșit, am decis să acționez.

M-am furișat în camera bătrânului. M-am apropiat de el fără zgomot, din spate, l-am îmbrățișat cu o mână, iar cealaltă am băgat-o ușor în pantalonii lui. Cu siguranță știam cum să mângâi un bărbat. Prin urmare, după doar o secundă, am îngenunchiat în fața lui și am început să-i dau jos pantalonii.

Când am văzut CE se afla sub burta lui, abia am reușit să-mi stăpânesc râsul. La naiba, era minusculă, cum nu mai văzusem niciodată. Era chiar foarte mică. Dar am rămas cu speranța că atunci când va fi în erecție, va fi mai mare. L-am luat în gura mea. A încăput ușor, desigur. Aproape că l-am înghiţit.

În acel moment, bărbatul m-a ridicat și m-a pus pe masă. M-a pătruns cu atâta pasiune… Dar nu simțeam nimic. Mai mult, s-a terminat în doar un minut. Cum era posibil să se termine cu un penis atât de moale?! Cum a putut să o conceapă pe mama prietenului meu cu asta?! Mă gândeam că e un eșec total… Doar un penis mic, care nu se întărește. Aș spune chiar că nu era nici măcar semi-tare…

Megalodon pentru mărirea penisului: secretul potenței durabile și a penisului uriaș

Care a fost motivația mea de a rămâne cu acest impotent?! Răspunsul este simplu: Mi-a promis că mă va întreține. M-am băgat. Sexul de 1 minut o dată pe lună, pe care nici măcar nu-l observam, nu era nimic în comparație cu banii pe care îi primeam în schimb. Cât despre viața mea sexuală, ceilalți amanți ai mei mă satisfăceau pe deplin.

După o vreme, am început să observ că bătrânelul meu simpatic a devenit tot mai activ. Părea foarte optimist și îmi tot făcea aluzii că în curând voi avea o slujbă grea. A spus că a găsit un ulei magic ( Megalodon după cum am aflat mai târziu), care îi va face penisul de 3 ori mai mare.

m luat cina la un restaurant elegant, unde am observat DEJA privirea super încrezătoare a pensionarului meu. După cină, am mers la un hotel. Credeam că totul va fi ca de obicei. Câteva minute de preludiu și sex, după care voi avea toată seara pentru mine. Chiar mi-am sunat celălalt amant și am stabilit o întâlnire… Nu m-am înșelat niciodată atât de tare…

Abia am intrat în camera de hotel, că deja cavalerul meu bătrân s-a năpustit asupra mea. A început să îmi dea jos rochia încă din pragul ușii, iar buzele lui mă mușcau cu pasiune de sfârcurile excitate. Când mi-am băgat mâna, ca de obicei, în pantalonii lui, am fost pur și simplu șocată.

Era incredibil. În loc de bățul lui moale și ridat, am găsit un penis enorm, aș spune chiar GIGANTIC, frumos și tare ca fierul. Singurul lucru care mi-a trecut prin minte în acel moment a fost: „La naiba! Oare uleiul despre care vorbea chiar l-a ajutat? Brațele lui puternice m-au împins hotărât cu fața înspre perete și l-am simțit în mine.

Megalodon pentru mărirea penisului: secretul potenței durabile și a penisului uriaș

Pentru prima dată în cursul relației noastre i-am simțit scula. Credeam că voi exploda! Eram în extaz… La naiba, nu am mai simțit niciodată nimic de acest fel.

Această culme de senzualitate, în care fiecare mușchi al vaginului simte penisul este inimaginabilă. Când m-am terminat pentru prima oară, și-a scos penisul din mine, m-a luat în brațe și m-a dus în dormitor. Ne-am tras-o cel puțin 2 ore.
Cine ar crede că un pensionar foarte bătrân poate face o tânără să ejaculeze?!

Mai târziu, mi-a spus că a fost doar o lună de utilizare regulată a Megalodon care l-a ajutat să-și mărească scula de la 10 cm la 20. În plus, a mărturisit că a văzut rezultatul inițial în doar o săptămână. Penisul lui a crescut cu 2,5 cm și a reușit să-l mențină tare timp de 40 de minute. A rămas în erecție chiar și după masturbare, dar a vrut să mă uimească și a lipsit timp de o lună pentru a mă face fericită.

 

Deci, recomand acest miraculos Megalodon tuturor bărbaților cu penisuri mici.

 

Țineți minte că miturile care spun că dimensiunea nu contează sunt doar mituri. O sculă nu poate fi niciodată PREA MARE! Întotdeauna e loc de mai mult.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Recenzii

Îmi amintesc, aveam și eu aceleași complexe. Am avut o mulțime de probleme din cauza asta. Lipsa încrederii în sine, care a continuat cu lipsa de încredere în orice altceva. A trebuit chiar, recunosc, să folosesc serviciile sexului frumos pentru bani. Una dintre doamne mi-a recomandat acest ulei. De atunci, m-am gândit mereu: e CHIAR ATÂT de rău? Dar am ascultat sfatul și am comandat Megalodon . L-am folosit timp de 1,5 luni. Acum am un „apendice” ca lumea. A trecut mai bine de un an și jumătate de atunci și nu a scăzut. Sincer, îl recomand tuturor.

Petre

Am dat peste acest articol din întâmplare și nu m-am putut abține să-mi împărtășesc povestea mea cu voi. Să fiu mai exactă, „povestea noastră”. Am fost căsătorită timp de 17 ani. În relația noastră, sexul nu a fost niciodată o prioritate. Aveam o relație de prietenie în primul rând. Acest lucru se întâmplă când e bine să fii cu cineva din punct de vedere spiritual, nu fizic. Desigur, lipsa sexului și-a spus cuvântul. Am devenit foarte irascibilă, nervoasă (se pare că, pe măsură ce înaintam în vârstă, începeam să înțeleg subconștient de ce plăceri eram privată). Am încetat să mai am grijă de mine. Dar acum exact două luni, totul s-a schimbat. Iar aceste schimbări au avut loc la soțul meu. Părea că a fost înlocuit de altcineva. A devenit foarte pasional, puțin vulgar, ceea ce îmi plăcea mult la el. În pat, toate senzațiile s-au schimbat complet. Am început să am orgasm de mai multe ori pe noapte! Aceste schimbări totale, desigur, m-au făcut suspicioasă și să nu am încredere în el. Am început să cred că și-a făcut operație de mărire a penisului și că are o amantă. Pentru că făcea AȘA NIȘTE CHESTII!!! Apoi am găsit în sertarul lui cu scule Megalodon (a găsit un loc unde să-l ascundă)))) Pe scurt, bărbați, adulți și tineri, nu vă mai irosiți timpul! Nu toată lumea are o soție sau iubită atât de răbdătoare.

Alina

Este a doua săptămână deja de când folosesc Megalodon . Penisul a crescut cu 3,2 cm!!! Și e tare ca piatra! Iubita mea crede că iau pilule.

Mihai

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: