Micinorm de la ciuperca piciorului: garanția sănătății picioarelor tale!

Micinorm de la ciuperca piciorului: garanția sănătății picioarelor tale!

 • Vindecă micoza picoiarelor și unghiilor
 • Elimină mâncărimea și descuamarea pielii Înlătură transpirația și mirosul
 • Cicatrizează fisurile de pe călcâie
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum acționează Micinorm?

Micinorm de la ciuperca piciorului: garanția sănătății picioarelor tale!

Rostopască suprimă creșterea și dezvoltarea fungilor și ciupercilor. Are un efect distrugător asupra celulelor ciuperclor deja existente și blochează apariția noilor colonii.

Pojarniță — “deconectează” glandele sudoripare și reprimă activiatea bacteriilor, datorită cărora, chiar și transpirația unui om sănătos, obține un miros neplăcut. Dezinfectează și catifelează pielea, oferă o ușoară aromă florală pentru mult timp.

Unguentul hidratează și hrănește excelent pielea picioarelor, elimină bătăturile și zonele înăsprite, înlătură descuamarea, cicatrizează fisurile.

Spre deosebire de prafuri, unguentul Micinorm se distribuie în mod egal pe toată suprafața piciorului.Se absoarbe repede și nu lasă urme pe lenjeria de pat și pe haine.

În compoziția unguentului Micinorm am adăugat ulei de mentă și vitamina E. Tocoferolul luptă eficient cu pielea îngroșată și bătăturile, iar menta oferă pielii o răcoreală gingașă și comfort după o zi grea de muncă.

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PICIOARELE DVS DUPĂ 30 DE ZILE DE UTILIZARE A UNGUENTULUI

Micinorm de la ciuperca piciorului: garanția sănătății picioarelor tale!

 • Micinorm Pentru totdeauna veți scăpa de micoza picioarelor și a unghiilor
 • Senzația de discomfort și de mâncărime la picioare vă va părăsi.
 • Picioarele dvs vor înceta pentru totdeauna de a mirosi urât
 • Veți simți finețe și comfort în timpul mersului
 • Picioarele dvs vor înceta de a tramspira abundent
 • Pielea picioarelor se va înnoi și va devein moale și netedă
 • Picioarele dvs vor căpăta stare ideală
 • Dvs veți avea picioare frumoase, pe care nu vă va fi jenă să le dezgoliți la plajă sau piscină
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opinia expertului – dermatolog

După cercetări minuțioase a unguentului Micinorm eu pot să declar cu certitudine, că aceasta este o soluție foare eficientă. Cel mai important în acest unguent este îngrijirea complexă a pielii picioarelor. Chiar dacă aveți doar unul cau câteva simptome, dvs deja trebuie să folosiți unguentul Micinorm, pentru a nu suporta urmările periculoase ale infecției micotice. Țineți minte, micoza picioarelor apare pe neașteptate și evoluează foarte repede! Astăzi simțiți discomfort și mâncărimi ușoare de scurtă durată, iar mâine deja puteți lua antibiotice, aflându-vă internat pentru tratament în spital. NU AMÂNAȚI TRATAMENTUL! Eliminați problema din rădăcină, chiar de la primele simptome. Și țineți minte! Micoza este cea mai molipsitoare dintre infecții. Este suficient doar să atingeți focarul de infecție și deja riscați să vă molpsiți, și să molipsiți întreaga dvs familie!

Alexandru Bernici Medic-dermatolog, cosmetolog, micolog.

Opinii

Am crezut întotdeauna, că micoza nu mă va atinge niciodată. Dar, când după o vizită la piscină au început să mă mănânce picioarele, am început să mă gândesc că, totuși, m-am îmbolnăvit… Inainte de a folosi Micinorm am încercat o grămadă de soluții, care opreau pentru un timp mâncărimile și fisurile. Dar totul îmi ajuta numai pentru câteva zile. În concluzie, când călcâiele mele s-au crăpat și au început să sângereze, am mers la medic. Anume dânsul mi-a prescris Micinorm. Și acum nu-mi mai este frică să mă descalț pe plajă! Mulțumesc!

Maria,București

Când călcâiele mele s-au crăpat mi-am amintit că bunicii mei le au la fel. Ei au aproape 70, iar eu am doar 28 de ani! Era ceva îngrozitor! Apoi am înțeles că este, totuși, micoză, în deosebi în acel moment în care fisurile au început să mă mănânce. Mi-am amintit că am fost la piscină fără papuci de plajă, și am înțeles de unde e micoza. Apoi am aflat la o cunoștință, că ei i-a ajutat Micinorm, am încercat și gata! Din nou am călcâiele ca la bebeluși!!!

Alexandrina, Brașov

Mult timp am încercat să vindec micoza cu oțet, până când nu mi-am ars pielea… A fost groaznic de dureros și de neplăcut. Iar micoza pentru mine este o problemă permanentă, deoarece transpir puternic la picioare. Am aflat de la mama despre Micinorm,l- am încercat și cu el am scăpat de mâncărimi după prima aplicare. Dar mama mi-a spus că dacă voi unge timp de 3 luni, atunci va trece și micoza. AȘA A ȘI FOST! Mulțumesc mamei și autorilor Micinorm!

Alina, Iași

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Comments: 0
 1. Maria

  Am comandat aceasta crema pentru mine. Situatia unghiilor mele era pur si simplu groaznica… Credeam ca va trebui sa le indepartez… Dar dupa ce am folosit crema timp de 30-40 de zile, unghiile mele au revenit la normal! Nici nu va puteti inchipui ce fericita am fost )

 2. Nicu

  Cand am inceput sa aplic crema, nu ma asteptam ca efectele sa fie atat de grozave. Sunt foarte fericit ca mi-am rezolvat toate problemele picioarelor si unghiilor si ca ciuperca a fost invinsa!

 3. Natalia

  Am comandat crema Micinorm, mi-a fost livrata de curier a doua zi. Am completat un curs complet de tratament. Sunt ingrozita cand ma gandesc cum am trait cu asta.

 4. Ioana

  Am aplicat crema Micinorm timp de doua saptamani. Azi este a 16-a zi, iar rezultatul este grozav! Am incercat multe alte lucruri inainte, aproape m-am otravit cu medicamente antifungice, dar unghiile au ramas mancate de ciuperca. Nu pot exprima ce fericire am simtit cand am reusit s-o vindec! Am facut o poza unghiilor inainte.

 5. Cristian Davidescu

  Multumesc foarte mult pentru acest sfat. in sfarsit am scapat de ciuperca. Atat de multe rahaturi ni se intampla in viata asta! )

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: