Moleculica rid: secretul tinereții tale!

Moleculica rid: secretul tinereții tale!

 • Netezește ridurile
 • Uniformizează culoarea
 • Conturează ovalul
 • Reduce sensibilitatea
 • Hrănește hidratează
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Complexe peptidice – un termen nou în domeniul de întinerire

Moleculica rid: secretul tinereții tale!

Peptidele sunt molecule proteice necesare pentru sinteza colagenului și elastinei. Odată cu vârsta, numărul propriilor peptide scade, pielea începe să se ofilească. Pentru menținerea tinereții este necesară o sursă externă de peptide.

Formula patentată a cremei Moleculica s-a dovedit a fi extrem de eficientă împotriva semnelor îmbătrânirii. Ingredientele active ale cremei pătrund adânc, recunosc modificările legate de vârstă, declanșează sinteza proteinelor structurale și regenerarea pielii la nivel molecular.

Efect de lifting vizibil în 4 săptămâni

 • 1 săptămână
  Reducerea ridurilor mici din jurul ochilor, pielea devine hidratată, dispare senzația de piele uscată și întinsă.
 • Săptămâna 2
  Culoarea devine uniformă, dispar micile imperfecțiuni, pielea capătă o strălucire naturală.
 • Săptămâna 3
  Pielea devine netedă și mată, crește fermitatea și densitatea, se îmbunătățește culoarea pielii.
 • Săptămâna 4
  Ridurile profunde devin mai puțin pronunțate, ovalul feței se conturează, pielea devine mai elastică.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Formula perfectă pentru pielea tânără

Moleculica rid: secretul tinereții tale!

 1. Complexe peptidice
  Stimulează sinteza colagenului și a elastinei, îmbunătățesc elasticitatea pielii, previn lăsarea ovalului feței și reface contururile.
 2. Colagen
  Proteină structurală a pielii, susține „carcasa” naturală a feței, conturează ovalul, crește densitatea dermei.
 3. Acidul hialuronic
  Hidratează profund și „umple” pielea, elimină senzația de piele uscată și strânsă, reduce inflamația.
 4. Retinol
  Uniformizează relieful, stimulează sinteza naturală a colagenului și a elastinei, previne apariția ridurilor.
 5. Unt de shea
  Hrănește, hidratează, oferă pielii substanțe utile, pielea devine netedă, mată.

Alternativa sigură a injecțiilor și operațiilor estetice

Delia Vasilescu
cosmetician, experiența de muncă 12 ani

Femeile care se adresează la cabinetul meu își doresc să scape de riduri și să-și prelungească tinerețea. Acum câțiva ani le recomandam metoda injectării. La momentul actual, cele mai populare sunt produsele cu peptide, prezente într-o gamă largă. Eficiența cremei de zi Moleculica, cu un complex unic de peptide, depășește produsele similare, cât și injecțiile cu Botox și acid hialuronic.

 

Compoziția patentată a complexului activează capacitatea celulelor pielii de restabilire și regenerare, intensifică sinteza colagenului, a elastinei, a acidului hialuronic și a glicozaminoglicanilor, neutralizează radicalii liberi, reglează reacția imună a pielii și îmbunătățește culoarea. Moleculica declanșează reînnoirea pielii la nivel molecular, astfel îți permite să obții primele rezultate vizibile la doar câteva zile după ce ai început să utilizezi crema.

Moleculica le-a ajutat să întinerească

Cornelia Păunescu 35 de ani

Primele riduri au apărut foarte devreme, la vârsta de 23 de ani. Încercasem o mulțime de lucruri: am cumpărat creme scumpe, mi-am făcut măști, am mers la proceduri cosmetice. Totuși, la vârsta de 30 de ani, arătam cu 10 ani mai bătrână. Sigur că eram decepționată, intenționam chiar să-mi fac o operație estetică. Totul s-a schimbat atunci când sora mea mi-a dat Moleculica și mi-a spus că această cremă face adevărate minuni. Nu-mi inspirase încredere, dar am decis să folosesc cadoul. După o săptămână de aplicare a cremei, am constatat că ridurile fine din jurul ochilor se neteziseră, pielea devenise mai fină, mată. Sunt încântată. Mi-am aruncat toate cremele – nu-și merită banii. Acum am doar Moleculica în arsenalul meu.

Mioara Cuciu 24 de ani

Am ten mixt, deseori îmi apar coșuri, așa că alegerea cremei potrivite a fost întotdeauna o problemă. Cu crema anti-îmbătrânire Moleculica am văzut imediat un rezultat pozitiv. Să o iau de la început. Mi-a plăcut foarte mult textura. Este foarte ușoară, se absoarbe perfect, nu lasă urmă grasă sau senzația de peliculă. Pielea devine hidratată și are un aspect foarte proaspăt. Are miros fin, aproape neutru. Petele neplăcute lăsate de coșuri au dispărut, pielea arată proaspătă și fină. Înainte pielea de pe obraji se exfolia din cauza vântului rece. Acum această problemă a dispărut. Sunt 100% mulțumit de cremă, cu siguranță o voi folosi în continuare.

Elena Constantinescu 45 de ani

Am aflat despre Moleculica de la o prietenă care devenise vizibil schimbată și întinerise cu 10 ani. Văzând efectul, mi-am comandat și eu această cremă. Peste 3 săptămâni mi-am dat seama că această cremă a funcționat perfect în cazul pielii din jurul ochilor! Edemul a dispărut, pielea s-a remodelat. Ridurile nu mai sunt la fel de profunde. Și riduri noi nu mai apar! Crema hidratează perfect pielea și nu lasă o senzație de pielea grasă, din contra, aceasta devine mată și catifelată. Este perfectă în calitate de bază pentru machiaj! Machiajul se aplică uniform, nu se strânge. Utilizarea cremei oferă în timp un efect de lifting, acum rezultatul cremei a devenit mai vizibil. Cu alte cuvinte, Moleculica are efect cumulativ. I-am dat 5 stele!

Raluca Mihnescu 28 de ani

Crema Moleculica a fost o descoperire plăcută și neașteptată pentru mine. Căutam de mult timp un produs potrivit pentru pielea mea răsfățată și pretențioasă. Îmi apăreau în mod regulat coșuri, ba pielea de pe bărbie se exfolia, dar am riscat și am cumpărat Moleculica. Chiar după prima aplicare mă bucurase imaginea din oglindă – fața s-a reîmprospătat imediat. Folosesc crema de 3 săptămâni și iată rezultatele. Pielea este catifelată, fină, culoarea s-a uniformizat, petele pigmentare au devenit mai puțin vizibile, ridurile fine s-au netezit, o surpriză plăcută.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: