Neomagnet Band: este cel mai eficient mod pentru insomnie

Neomagnet Band: este cel mai eficient mod pentru insomnie

 • eliberează de problemele cu somnul
 • îmbunătățește capacitatea concentrării
 • ajută la intrarea într-o stare de relax
 • reduce stresul
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SOMNUL ESTE O TERAPIE NATURALĂ

Un om normal doarme aproximativ 25 de ani din viața sa. Poți întreba: „De ce am nevoie de atât de mult somn?”. Când dormi, creierul tău intră într-o stare de relaxare profundă, care îi face posibilă regenerarea după întreaga zi de muncă. Însă asta nu este totul. Somnul este un stabilizator natural, care reglează starea ta de spirit și starea psihică, dar de asemenea în mod direct condiția întregului corp. Somnul este terapia naturală a corpului și minții, care le permite regenerarea deplină și le pregătește pentru următoarea zi plină de provocări.

Nu fără motiv lipsa somnului este una dintre cele mai oribile torturi. Câteva zile fără somn pot provoca în creierul omului modificări ireversibile. Nu permite, ca insomnia să conducă corpul tău și să îți fure fericirea!

Neomagnet Band: este cel mai eficient mod pentru insomnie

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ÎNVINGE INSOMNIA PENTRU TOTDEAUNA CU NEOMAGNET BAND

NeoMagnet Band este metoda, mulțumită căreia mii de persoane și-au câștigat deja lupta cu insomnia. Acțiunea sa NeoMagnet Band o datorează prezenței celor 12 magneți cu puterea de 250 gauss fiecare. Fiecare dintre magneți facilitează microcirculația venoasă din pielea capului, mulțumită acesteia ușurează relaxarea și intrarea în faza activă a somnului.

Dar asta nu este totul. Magneții activi emit de asemenea infraroșu. Acestea sunt unde nevizibile pentru ochii tăi, care ajută în conducerea creierului într-o stare profundă de relaxare și elimină acțiunea nocivă a tehnologiilor moderne. Mulțumită infraroșului creierul intră automat în starea de relaxare profundă, iar tu vei dormi pentru întreaga noapte fără nici o surpriză.

 • 12 magneți activi
 • Finalul insomniei
 • Relaxarea deplină a creierului
 • 100% energie și eficiență mentală
 • 100% metodă sigură

NeoMagnet Band este soluția ideală pentru tine, dacă:

 1. Ai probleme cu somnul
 2. Te trezești frecvent noaptea
 3. Lucrezi la calculator
 4. Dese ori vizionezi televiziunea
 5. Plănuiești o călătorie lungă cu avionul
 6. Dese ori utilizezi telefonul mobil

Neomagnet Band: este cel mai eficient mod pentru insomnie

RECOMANDAT DE SPECIALIȘTI

De 22 de ani ajut oamenii cu tulburările somnului. Voi spune sincer – insomnia încă niciodată nu a fost o problemă pe o asemenea scară! Goana din viață, tehnologiile omniprezente și dispozitivele, pe care le utilizăm zilnic, tulbură ritmul natural de funcționare a creierului. Despre asta nu se vorbește tare – dar utilizarea telefonului imediat înainte de culcare, sau adormirea la televizor în majoritatea cazurilor se termină cu problemele somnului.

 

Persoanele care mi se adresează pentru ajutor, dese ori își provoacă somnolența prin intermeidul agenților chimici. Aceasta este soluție temporară, care suplimentar provoacă foarte ușor dependență. Pentru a introduce creierul întro stare profundă de relaxare, este nevoie de o metodă puternică – și tocmai aceasta este banda NeoMagnet Band. Aceasta îmi este singura soluție cunoscută, care elimină cauza insomniei, reprezentând ztimularea prea mare a creierului. Este suficient să aplic bana pentru o clipă, pentru a intra într-un somn liniștit. Eu de asemenea folosesc și recomand tuturor celor, care trec pe la mine pentru ajutor. Pentru că asta este pur și simplu cea mai bună soluție pentru problemele cu insomnia!

Loredana Gustav, specialistă cu o experiență de 22 de ani

CE OBȚII ALEGÂND NEOMAGNET BAND?

Banda NeoMagnet Band este atât de fiabilă, încât am decis să îi acordăm garanția satisfacției triple. Mulțumită acesteia nu riști nimic și poți avea siguranța că vei obține produsul de cea mai înaltă calitate. Ce intră în compoziția acestei garanții de prestigiu?

 1. Garanția originalității. NeoMagnet Band se bazează pe prezența celor mai poternici, dar în același timp celor mai siguri magneți pentru organism, mulțumită cărora este posibilă combaterea insomniei și introducerea creierului într-o stare de relaxare de 100%. Aceasta este singura metodă disponibilă pe piața românească atât de inovatoare. De aceea poți avea posibilitatea că la tine ajunge produsul original, disponibil numai prin intermediul acestei pagini.
 2. Garanţia calităţii. Datorită procesului avansat de fabricație, NeoMagnet Band respectă cele mai înalte standarde de calitate. Din grijă pentru sănătatea și bună starea ta, puterea câmpului magnetic a fost aleasă astfel încât tratamentul să fie sigur. Toate acestea, astfel încât efectele sale să răspundă pe deplin așteptărilor tale.
 3. Garanția satisfacției. Nenumărate teste ded laborator și de consum confirmă eficacitatea acțiunii NeoMagnet Band. Pe baza acestor rezultate metoda a obținut recunoașterea specialiștilor din întreaga lume, care o recomandă tuturor celor care vin la ei pentru ajutor.

ACEȘTIA DORM LINIȘTIȚI MULȚUMITĂ NEOMAGNET BAND

Când am ieșit la pensie, au început problemele mele cu insomnia. Se știe, că dacă omul se obosește bine în perioada zilei, mai târziu îi este greu să adoarmă noaptea. Vizionam foarte des televizorul până târziu și adormeam doar pentru o chlipă. Când fiica venea la mine de sărbători s-a întâmplat. Am fost avertizată, că nu este sănătos, dar asta nu soluționa problema. Dar fiica a adus cu ea această bandă pentru somn, care acționează cică excepțional. O dată mi-a împrumutat-o – și incredibil! Am adormit cu adevărat ca un copil. Acum o am desigur pe a mea și o recomand tuturor!

Emilia di Iași, 64 de ani

La muncă non stop stau pe calculator, după care mă întorc acasă și stau pe calculator. Ce să faci, așa-s vremurile. Dar din cauza asta nu puteam adormi uneori până la 2-3 noaptea. Gândurile îmi zburau și nu puteam să mă liniștesc deloc. O dată am vorbit cu o colegă de la muncă, că avem aceeași problemă. Ea mi-a recomandat PARAM. A spus că a funcționat mai bine decât un spa săptămânal pentru mine (pe care de asemenea l-a încercat). M-am lăsat convins și acum dorm ca tun. Mă pun în pat, îmi pun banda și mă simt dintr-o dată mai liniștită. Și mai târziu somnul vine ca și automat. Super soluție pentru cei care lucrează mult!

Vasilica din Satul Mare

Dacă nu era acest NeoMagnet Band, cred că înnebuneam din cauzei lipsei de somn! Nimănui nu m-am lăudat, pentru că nu o să mă plâng eu ca bărbat că nu pot dormi. Dar mergeam deja ca un trup viu și nu știam ce se întâmplă în jurul meu. O dată am uitat să închid ușile cu cheia, iar atunci soția s-a înfuriat. Am decis să iau treburile în propriile mâini și am început să caut pe internet. Așa am găsit această bandă. Avea opinii bune, iar eu nu vroiam să iau nici o pastilă și am căutat o metodă naturală. Și am reușit! Acum adorm întreaga noapte liniștit. Și ce este cel mai important, am atâta energie, ca acu 20 de ani. Recomand tuturor! Metoda rapidă și eficientă de luptă cu insomnia!

Andrei din București, 63 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: