NicoZero de la fumat: să renunțe la fumat este ușor!

NicoZero de la fumat: să renunțe la fumat este ușor!

 • Fără dependențade țigări
 • Fără sindrom de sevraj
 • Fără cărți și hipnoza
 • Fără medicamente și plasturi
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Când ați fumat prima țigară, ați vrut cu siguranță să rămâneți fumător pentru toată viața?

 • Nicotina este o substanță care creează dependenţă de la prima doză. Din punct de vedere al efectului său asupra corpului, aceasta depășește chiar și heroina, deoarece provoacă dependență de la primul fum.
 • Înainte de a lua o țigară pentru prima dată, cu siguranță ați fost sigur: Pot renunța în orice moment! De fapt, este mult mai complicat decât pare.
 • Posibil, sunteți cuprins de ruşine sau aversiunea față de voi înșivă din cauza faptului că nu puteți renunța la fumat pe cont propriu. Auziți constant despre pericolele fumatului și ați dezvoltat deja imunitate la povestirile terifiante ale fumătorilor.

Doar 4 săptămâni – și nu veți mai dori niciodată să fumați

NicoZero de la fumat: să renunțe la fumat este ușor!

 • Prima săptămână
  Substanțele incluse în NicoZero cresc sensibilitatea receptorilor de acetilcolină (cei care sunt responsabili de plăcere).
 • A doua săptămână
  Vă bucurați de mâncare delicioasă, de urmărirea seriei preferate și de odihna obișnuită. Nivelul hormonilor de stres scade constant. Tensiunea nervoasă dispare, și nu mai aveți nevoie de “relaxare” cu o țigară.
 • A treia săptămână
  Creierul blochează iritarea receptorilor de acetilcolină în timp ce primește nicotină – nu vă mai bucurați de țigări, dar puteți continua să fumați. În acest moment, organismul este complet reconstruit pentru a obține hormonul de bucurie în mod natural.
 • A patra săptămână
  Începeți să observați cum vă bucurați din nou de ceea ce vă aduce cu adevărat plăcere. Dispare nevoia fizică și psihologică de a fuma!
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Nicozero Spray-ul pentru a scăpa de dependența de nicotină

NicoZero de la fumat: să renunțe la fumat este ușor!

 1. Extract de boabe de ovăz
  Întărește sistemul nervos, vasele de sânge și mușchiul inimii, acționează favorabil asupra compoziției sângelui
 2. Sunătoare
  Provoacă o aversiune treptată și constantă față de mirosul de tutun, curăță căile respiratorii de depozitele dăunătoare.
 3. Ghimbir
  Subţiază sângele, reduce aderența trombocitelor și formarea cheagurilor de sânge, curăță corpul de toxine.
 4. Păducel
  Elimină substanțele formate după descompunerea nicotinei din organism, curăță plămânii

Opinia specialistului

Dependența de nicotină este flagelul modernității. Să scape de ea este cu adevărat dificil, de multe ori pentru mine, ca doctor, părea prea dificil.
Acum când NicoZero a intrat pe piață, nu există nici o îndoială că toată lumea poate renunța la fumat o dată pentru totdeauna, indiferent de vechime. O abordare fundamental nouă stă la baza NicoZero-ului. Medicamentul afectează receptorii responsabili de pofta de fumat. La început, creierul este înșelat, crezând că i se dă o doză de nicotină, deoarece NicoZero satisface nevoile reale ale corpului care apar în timpul fumatului. Treptat, obiceiul de a fuma o țigară merge la zero. Până la sfârșitul cursului cu NicoZero, aveți o aversiune persistentă față de țigări și vă scăpați ușor, și cel mai important, pentru totdeauna, de cea mai puternică dependență de nicotină.

Bogdan Calugarean
doctor în științe medicale, medic de categorie superioară, narcolog

Recenzii despre NicoZero

Ștefan Voinescu
39 de ani

Am fumat de la 14 ani. Acum am 39 de ani și abia un an în urmă am reușit să scap de dependența de nicotină cu NicoZero. De 24 de ani de viață conștientă am fumat și nu mi-am putut imagina cât de frumoasă este viața fără acest miros oribil de tutun, dinți galbeni, tuse veșnică și priviri furioase ale nefumătorilor. Am încercat să renunț de mai multe ori pe cont propriu, dar totul a fost fără nici un rezultat. Acum, datorită NicoZero-ului, doar gândul unei țigări mă dezgustă.

Ana Rotari
42 de ani

Am încercat diferite metode de a renunța la fumat: dacă nu toate, atunci foarte multe. Toate acestea s-au încheiat la fel: cel mult o lună mai târziu, m-am întors la țigară. Ea a fost prietena pentru mine, sprijin, suport, mod de a mă distra. Acum înțeleg cât de proastă eram, pentru că m-am amăgit singură, pentru că pur și simplu nu am putut renunța la fumat. Și toate căile pe care le-am încercat sunt nu mai mult decât o simplă lovitură de marketing. Scriu o recenzie despre NicoZero, pentru că el m-a ajutat să renunț la fumat PENTRU TOTDEAUNA. Datorită acestui mijloc minunat, nu fumez timp de 8 luni și știu sigur că nu voi mai reveni niciodată la această dependenţă înşelătoare.

Daniel Roibu
33 de ani

Printre toate modalitățile de a spune la revedere la fumat, NicoZero este probabil cea singură eficientă. Am fost convins de asta din propria mea experiență. Mi-a luat trei săptămâni pentru a-mi stinge ultima țigară din viață și a decide să nu mă mai întorc niciodată la fumat. Mulțumesc producătorilor pentru acest remediu!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: