NormaFeet împotriva ciupercilor: o șansă reală de a elimina ciuperca

NormaFeet împotriva ciupercilor: o șansă reală de a elimina ciuperca

Ajută la restabilirea sănătății pielii și a unghiilor!

 • Ajută la distrugerea cauzei ciupercii
 • Elimină senzațiile neplăcute
 • Acționează asupra straturilor profunde ale pielii
 • Previne apariția leziunilor noi
 • Stimulează regenerarea celulelor epidermice
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum acționează NormaFeet?

O formulă unică bazată pe ingrediente pe bază de plante afectează în mod activ eliminarea ciupercilor

 

1 pas. Acţiunea acidului salicilic

 

Blochează producerea de prostaglandine – substanțe asemănătoare hormonilor care sunt direct implicați în procesul inflamator și formarea sindromului de durere. Astfel, reduce sau ameliorează semnificativ inflamația de orice origine și reduce durerea cauzată de acestea. Proprietățile de bază:

 • Antiseptic – are un puternic efect antibacterian;
 • Iritant – atunci când este aplicat pe suprafața pielii, acidul salicilic pătrunde adânc în straturile sale și stimulează fluxul sanguin, promovând regenerarea țesuturilor;
 • Keratolitic (exfoliant) – acidul concentrat înmoaie și usucă stratul superior al epidermei, favorizând exfolierea acesteia.

2 pas. Funcţia alantoinei

 

O substanță naturală care are un efect dublu asupra pielii: înmoaie stratul cornos, promovează separarea celulelor moarte și stimulează regenerarea țesuturilor. Alantoina ca astringent pentru uz extern este inclusă în lista anestezicelor locale, astringenților și antiinflamatoarelor:

 • stimulează reînnoirea epidermei;
 • accelerează regenerarea țesuturilor și încetinește îmbătrânirea celulelor;
 • ajută la exfolierea celulelor keratinizate;
 • contribuie la vindecarea pielii, restabilește proprietățile sale de barieră.
 • neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi;

3 pas. Restaurare cu ajutorul uleiului de arbore de ceai

 

Cele mai eficiente componente antibacteriene ale acestui ulei sunt: ​​terpinen-4-ol, alfa-pin, linalool și alfa-terpineol. Pătrunde prin membrana celulară a microorganismelor, ciupercilor și are un efect dezastruos asupra structurii membranei, funcționării, din care ciupercile mor. De asemenea, aceasta este o componentă naturală:

 • elimină uscăciunea;
 • calmează mâncărimea;
 • are o proprietate antimicrobiană puternică;
 • îmbunătățește starea generală a pielii.

NormaFeet împotriva ciupercilor: o șansă reală de a elimina ciuperca

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

1 curs cu acest mijloc va ajuta la:

 1. îmbunătățirea stării țesuturilor afectate;
 2. îndepărtarea straturilor keratinizate ale epidermei;
 3. eliminarea transpirației excesive a picioarelor;
 4. îndepărtarea semnelor unei leziuni fungice

9 din 10 cumpărători care au folosit NormaFeet au fost mulțumiți de eficacitatea sa

 • 95% au confirmat faptul că produsul restabilește aspectul sănătos al unghiilor și al pielii
 • 92% au indicat că produsul ajută la evitarea recidivei
 • 97% au declarat că au experimentat o ușurare din primele zile de utilizare
 • 96% au lăudat produsul pentru capacitatea sa de a elimina mâncărimea, roșeața, fisurile și de a restabili epiderma

Opinia expertului

NormaFeet împotriva ciupercilor: o șansă reală de a elimina ciuperca

 

Ciuperca unghiilor este o leziune infecțioasă a plăcii unghiilor. Cel mai adesea, cauza infecției este fungi-dermatofiții. Ciuperca se manifestă pe unghiile picioarelor sub formă de deformare, îngroșare, schimbul de culoare sau atrofie a fragmentelor de unghii. În același timp, pot apărea mâncărime și roșeață la locul localizării focarului. Mirosul picioarelor devine ţepos și neplăcut.

NormaFeet – un complex bazat pe 4 uleiuri (arbore de ceai, scorțișoară, mentă, lemongrass), are un efect general antiinflamator, antiseptic, tonifiant și hidratant asupra pielii, pătrunde adânc și persistă mult timp în locul localizării ciupercii, eliminându-o.

Adam Brown, specialist în patologia pielii, 19 ani de experiență

Rezultate după aplicarea cursului NormaFeet

Odată mi-am dat seama că o secţiune a unghiei pe degetul mare s-a întunecat. Sub unghie, a început să se formeze o anumită substanță, după ce am curățat-o, am văzut că unghia a devenit albă și a început să se desprindă de pe deget. A început să mă mănânce. Picioarele mele m-au mâncat atât de mult încât au început a sângera. Sunt mulţumită prietenei că mi-a sfătuit NormaFeet. La început, mâncărimea a dispărut, iar apoi unghiile și pielea au fost complet restaurate.

Carmelia Delavrancea, 29 de ani

Am luat ciuperca în dușul public al clubului nostru sportiv. Datorită soției mele, am comandat imediat NormaFeet. La începutul cursului, doar în caz, am uns nu numai unghiile afectate, ci și toate celelalte unghii, precum și întregul picior complet. Primul efect vizibil a fost că pata a început să se răspândească de-a lungul unghiei cu o viteză mai mică și apoi a încetat complet să crească. Unghiile au început să crească mai repede și am tăiat zonele afectate. Sunt fericit că toate acestea sunt în trecut.

Călin M., 33 de ani

După ce am vizitat plaja și cabinele de schimb, picioarele mele au început să mă mănânce neplăcut. A trecut doar câteva zile și s-au format bule foarte caracteristice între degetele la ambele picioare, care mai târziu au izbucnit și a devenit clar că m-am infectat cu o ciupercă. Folosim NormaFeet pentru întreaga familie și o păstrăm în trusa de prim ajutor. Soțul și fiul meu au fost salvați, produsul a ajutat şi în cazul meu. Sunt foarte fericită.

Adelina Munteanu, 36 de ani

Pentru mine, NormaFeet este un instrument care a fost testat de toți prietenii și rudele pentru a elimina ciuperca piciorului și a unghiilor. Toate unguentele și spray-urile scumpe acţionează pentru o perioadă scurtă de timp. Aparent, ciupercile se adaptează rapid la ele. Iar acest instrument continuă să facă față fără probleme ciupercii chiar și după utilizarea nereușită a mijloacelor la modă şi costisitoare. NormaFeet mi-a salvat picioarele. Acum o recomand tuturor.

Alin Sandru Oltean, 38 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: