OK LOOK pentru viziune: privește lumea într-un mod nou!

OK LOOK pentru viziune: privește lumea într-un mod nou!

 • Întărește mușchii ochiului Componentele O.K. Look măresc tonusul mușchiului ciliar, care susține cristalinul și îl protejează de supra-efort
 • Îmbunătățirea alimentarea cu sânge a ochilor Capsulele măresc elasticitatea arterelor oculare și stimulează fluxul de sânge către retină și cornee
 • Îmbunătățesc claritatea și acuitatea vederii După o cură cu O.K. Look, veți distinge mai bine culorile, veți vedea mai clar contururile obiectelor, veți citi caracterele mici și ochii nu vor obosi de lucrul prelungit la calculator
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ingrediente active O.K. Look

OK LOOK pentru viziune: privește lumea într-un mod nou!

Luteină – carotenoid, pigment de culoare galbenă. Este necesară pentru funcționarea normală a zonei periferice a retinei. Nu este sintetizată în organism:

 • crește acuitatea vizuală;
 • întărește mușchii oculari și vasele de sânge;
 • previne degenerarea retinei;
 • reduce riscul de pierdere a vederii.

Zeaxantină – izomer a luteinei, un antioxidant puternic. Menține funcționarea normală a zonei centrale a retinei. Ajunge în organism cu alimentele:

 • reduce oboseala ochilor după lucrul la calculator;
 • protejează retina împotriva radiațiilor UV;
 • crește acuitatea vederii nocturne;
 • previne dezvoltarea cataractei.

Extract de afine – sursă de atocianine și antocianine necesare pentru a proteja și restabili funcționarea retinei:

 • îmbunătățește acuitatea și claritatea vederii;
 • restabilește capacitatea de a vedea culori, contururi și obiecte mici;
 • îmbunătățește fluxul sanguin;
 • oferă nutriție structurilor celulare;

1 capsulă O.K. Look = 10 kg de afine proaspete.

O.K. Look a restabilit vederea deja la 1 763 540 de oameni.

Am lucrat toată viața la birou. La vârsta de 40 de ani, vederea a început să se scadă rapid. A trebuit să port ochelari. E atât de incomod. Cu lentilele de contact e și mai rău, ochii mă dor și mă mănâncă. Dar nu e cel mai rău lucru. Mai rău este că dacă foloseam mai mult timp ochelarii și lentilele începeam să văd mai rău fără ele. Pentru a nu orbi definitiv, la sfatul prietenilor am început să bea capsulele O.K. Look. Vederea s-a restabilit treptat. Deja după câteva săptămâni, obiectele au încetat să pară mai clare, iar o lună mai târziu am putut citi deja publicitatea de pe casa vecină. Ochelari încă mai port, dar cu lentile mai subțiri. Sunt sigur că după 2-3 cure de O.K. Look îi voi scoate!

– Mihai

Predau la universitate de peste 40 de ani. Îmi place foarte mult munca mea și nu vreau să mă pensionez. Dar din cauza șezutului permanent în fața manualelor și laptopului, vederea se deteriorează din ce în ce mai mult în fiecare an. Am început a vedea mai rău, caracterele mici le disting greu chiar și cu ochelari. Mi-a fost teamă că, în ritmul acesta, va trebui să-mi iau la revedere de la știință. Când mi-am împărtășit necazul cu un coleg, ea m-a sfătuit să beau capsule OK Look. Doar o săptămână mai târziu, citirea textului de pe computer a devenit mult mai ușoară. Treptat, într-o lună, vederea s-a restabilit. Acum port ochelari cu dioptrii minime. Și asta la 67 de ani!

– Lavinia

Am aflat despre OK Look de la medic când am venit la corectarea vederii cu laser. A scăzut atât de mult încât nici măcar ochelarii nu mai erau de ajutor. În clinică m-au convins să renunț la operație. Au spus că la cei 52 de ani ai mei, anestezia va fi periculoasă pentru inimă. M-au sfătuit să beau OK Look. Au spus că, dacă nu mă va ajută, îmi vor prescrie medicamente mai puternice. Dar nu am avut nevoie de ele. Aceste capsule s-au descurcat cu sarcina lor. Acum îmi pun ochelarii doar când citesc sau mă uit la televizor. În viața de zi cu zi văd perfect fără ei.

– Maria

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: