Osteoport pentru articulații: este ultimul cuvânt în tratamentul articulațiilor

Osteoport pentru articulații: este ultimul cuvânt în tratamentul articulațiilor

 • Оprește procesele inflamatorii
 • Ameliorează durerea și umflarea imediat
 • Stimulează scoaterea sărurilor
 • Restabilește țesutul cartilaginos și articulațiile
 • Luptă cu infecții
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Aveți probleme cu articulații, dacă:

 1. A apărut o “criză” în articulații atunci când te miști
 2. Este greu să-ți ridici mâinile, să te apleci și să faci pași mari
 3. Mâinile și picioarele sunt amorțite în poziţie fixă
 4. Zona din jurul articulației a umflat și înroșit
 5. Suferiți de durere în timpul mișcării
 6. Vă deranjează durerile periodice de spate, de zona lombară și ale vertebrelor cervicale

Osteoport pentru articulații: este ultimul cuvânt în tratamentul articulațiilor

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Prin ce se caracterizează Osteoport?

Osteoport este un medicament natural bazat pe tradițiile antice ale vikingilor, cu utilizarea tehnologiilor moderne.

 

În saga vikingilor există povești despre vindecători pricepuți, capabili să trateze nu numai răni adânci, ci și să restabilească oasele și articulațiile.

 

Într-unul din monumentele scrisului antic scandinav, a fost găsită o rețetă necunoscută până acum a unguentului vikingilor.

 

Baza sa a fost extractul de lucernă (ierburi de viață), care este bogată în colagen, capabil să restabilească cartilajul deteriorat și să întinerească celulele țesutului conjunctiv.

 

Compoziția unică luată din legendele vikingilor a fost studiată cu atenție și perfecționată de oamenii de știință moderni. Ca urmare, a fost creat și brevetat Osteoport.

În componența a Osteoport intră:

 1. Lucerna restabilește țesuturile deteriorate ale articulației și participă la formarea proteinelor cartilajului și contribuie, de asemenea, la restabilirea structurii și proprietăților sale
 2. Broccoli conține sulforafan în compoziția sa, care blochează acțiunea enzimelor care cauzează distrugerea stratului cartilaginos al articulațiilor
 3. Scoarța de salcie albă promovează vindecarea activă a țesuturilor, restabilește și întărește cartilajul, reducând în același timp imobilitatea și durerea
 4. Bisofit are un efect antiinflamator activ și elimină durerea în exacerbările bolilor ale articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor
 5. Pyrola scoate din țesuturile conjunctive săruri și previne depunerea lor repetată

Opinia specialistului

Astăzi aveți o criză în genunchi și o ignorați. Iar mâine durerea nu vă permite să vă ridicați din pat. Aproape toate medicamentele pentru articulații care sunt vândute în farmacii sunt analgezice locale care nu afectează structura cartilajului.

Scoarța de salcie albă, lucernă, pyrola, bisofit sunt ingrediente active în compoziția a Osteoport, care au o bună capacitate de penetrare, restabilește țesutul articular și cartilaginos.

Acest lucru este confirmat de numeroase studii clinice și de practica mea medicală. Când eu prescriu pacienților mei Osteoport, eu sunt fericit să observ progresul lor în tratament.

Denis Vrabie, Medic-osteopat de categorie superioară

Osteoport pentru articulații: este ultimul cuvânt în tratamentul articulațiilor

Uitați de imobilitate și durere împreună cu Osteoport!

I. săptămâna. Sindromul durerii din zona articulară a scăzut în medie cu 65%, are loc stimularea producției de colagen.

II. săptămâna. Au dispărut scârțâituri, senzații neplăcute, arsură, crăpare și criză. Articulațiile devin mai mobile, iar ligamentele sunt elastice.

III. săptămâna.  A fost observată regenerarea accelerată a țesuturilor, îmbunătățirea circulației sângelui, când te mişti, în articulații nu există senzații dureroase.

IV. săptămâna. Există o recuperare completă a articulației afectate: lichidul sinovial este normal, țesutul cartilaginos este sănătos, țesutul osos este întărit.

Recenzii

Din copilărie mă ocup de haltere. În acest an am decis să particip la competiții și am început să lucrez cu greutăți mai mare. Nu sunt un începător, fac totul tehnic și corect. Și totuși, am întrecut măsura, m-am luat o durere ascuțită în spate când am ridicat bara. Imediat m-am dus la medici, mi-au diagnosticat o hernie. Și toți au spus într-o singură voce – vă trebuie o operație și e tot. Am terminat cu sportul. Mi-au dat timp să mă gândesc. Eram supărat ca naiba. Prietenii m-au pus în loc, nu știu unde au găsit Osteoport, medicii se pare că nu știu încă despre acest preparat. După o săptămână, durerea s-a oprit pur și simplu, iar după o lună, medicii au confirmat că operația nu este necesară! Acum mă întorc treptat la antrenamente.

Adrian

Bunicul meu are 77 de ani. În ultimele șase luni, toată ziua stătea pe pat din cauza artritei și reumatismului. L-am dus la toate clinicile din orașul nostru, dar el nu a putut ajunge la toaletă. Eram foarte îngrijorați pentru el, se poate vedea cum el a suferit, fiind legat de pat. Când l-au luat dureri severe, a trebuit să-l ducem la spital. Acolo ne-am întâlnit cu un medic care a alinat agravarea și ne-a trimis acasă, sfătuindu-l pe Osteoport. Două săptămâni mai târziu, el iese singur afară la plimbare! Deocamdată continuăm cursul de tratament.

Ana

Cu osteocondroza trăiam de 10 ani, durerea dintre lamele umărului amintea în mod constant de sine. Dacă ziua a fost grea, cel puțin plângeam până la noapte, dar toleram. Numai din când în când m-am scăpat cu unguente analgezice. Odată, diclofenacul s-a sfârșit, în schimb, mi-au sfătuit Osteoport, nu doar ca analgezic, ci ca un remediu complet împotriva bolilor articulare. Am început să-l folosesc în fiecare zi: nu contează dacă m-a durut spatele tare sau nu prea. Când tubul s-a sfârșit, am observat că durerea își amintește foarte rar. Am comandat al doilea, am trecut un alt curs de tratament. Osteocondroza, ce se numește, s-a resorbit. Se pare că crema m-a ajutat să mă recuperez, deoarece chiar și osteofite de pe coloana vertebrală nu mai sunt palpate.

Isabella

Lucrez ca un consultant de vânzări, sunt toată ziua pe picioare. Totul este nimic, dar odată ce schimbarea bruscă a vremii începe, articulațiile încep să se plângă spre seară. Durerea poate dura câteva zile, somnul este greu noaptea. În aceste momente, m-am ascuns undeva la locul de muncă. Am fost mustrat, aproape concediat și amendat. Am fost foarte speriat, streresat… M-am gândit să găsesc un loc de muncă mai ușor, m-am consultat cu un prieten. În loc să mă ajute să găsesc un nou loc de muncă, mi-a găsit o altă cale de ieșire – Osteoport. Îl folosesc timp de aproximativ patru săptămâni, durerea și plânsul în articulații nu mă mai deranjează.

Marius

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: