Ottomax pentru a restabili auzul: o nouă metodă de păstrare a auzului!

Ottomax pentru a restabili auzul: o nouă metodă de păstrare a auzului!

 • poate îmbunătăți auzul și elimina zgomotul în urechi
 • contribuie la normalizarea ciclului somn-trezire
 • ajută la calmarea sistemului nervos
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Dacă nu rezolvați problema, o agravați până la consecințe ireversibile

Pierderea auzului
un risc serios apare pe fundalul fluxului sanguin perturbat și a deteriorării celulelor urechii interne
Boli cronice
imunitatea redusă și funcțiile de barieră slăbite provoacă infecții purulente și provoacă otită medie frecventă
Migrene persistente
încălcarea ciclului somn-trezire și un nivel ridicat de stres afectează negativ starea sistemului nervos

Tehnologii avansate ale UE împotriva problemelor de auz

Ottomax pentru a restabili auzul: o nouă metodă de păstrare a auzului!

În fiecare an crește numărul persoanelor care suferă de pierderea auzului. Cauzele pot fi particularitățile muncii, infecțiile urechii, ereditatea, tulburările sistemului nervos, precum și virușii de generație nouă. Sistemul imunitar slăbit este foarte susceptibil la influența lor dăunătoare. Și organele auditive ar trebui să primească o protecție suplimentară.

Specialiștii europeni de frunte au dezvoltat un instrument care ajută la rezolvarea problemelor de auz prin influenţarea directă a sistemului nervos central și creșterea funcțiilor de barieră antivirală ale corpului. Melatonina a fost folosită pentru prima dată pentru tratamentul problemelor de auz, și a dovedit că poate ajuta la minimizarea durerii, reducerea zgomotului și reducerea nivelului de stres.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum Ottomax va restabili auzul

 • Ajută la îmbunătățirea auzului și la eliminarea zgomotului în urechi. Poate îmbunătăți aportul de sânge. Contribuie la reducerea tonusului muscular și a spasmelor.
 • Ajută la calmarea sistemului nervos și la creșterea funcțiilor de protecție ale organismului. Extractele de plante din compoziție au un efect pozitiv asupra stării generale a corpului, pot promova regenerarea celulelor și pot restabili auzul.
 • Contribuie la normalizarea ciclului somn-trezire. Melatonina absoarbe radicalii liberi care atacă celulele și provoacă stres și înrăutăţirea somnului.

Compoziția Ottomax

Ottomax pentru a restabili auzul: o nouă metodă de păstrare a auzului!

 1. Melatonină
  poate îmbunătăți alimentarea cu sânge a labirintului urechii, ajută la ameliorarea spasmului și a durerii, prezintă un obstacol în calea efectelor nocive ale radicalilor liberi
 2. Magneziu
  contribuie la regenerarea nervilor după pierderea auzului din cauza expunerii la zgomot sau pierderii auzului, ajută la îmbunătățirea transmiterii informațiilor sonore către creier
 3. Ginkgo biloba
  ajută la restabilirea celulelor urechii, contribuie la reducerea zgomotului în urechi, îmbunătățește tonusul vascular și poate încetini modificările naturale ale auzului legate de vârstă
 4. Vitamina B
  ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin către urechea internă, poate avea un efect antioxidant și poate susține funcționarea normală a creierului

Opinia expertului

Consider că utilizarea melatoninei este o descoperire demnă. Orice produs pe bază cărui sunt extracte de plante, merită o atenție deosebită. Deoarece interacțiunea ingredientelor poate avea un efect complex.

 

Ottomax – un exemplu de astfel de instrument. Deoarece este o opțiune bună de abordare a problemei pierderii auzului prin restabilirea somnului și îmbunătățirea funcționării sistemului nervos central. Deoarece slăbirea funcțiilor de protecție ale organelor auditive și a întregului organism în ansamblu ne face mai vulnerabili la noi viruși. Este important de menționat, că în rândul consumatorilor au fost remarcate dinamica pozitivă și recenzii bune. Pentru cazuri mai avansate, se recomandă să luați două cursuri de Ottomax.

Johan Clausen

Șeful Centrului de cercetare din Europa de Vest, specialist în crearea metodelor și practicilor auxiliare pentru îmbunătățirea auzului. Experiență – 20 de ani

Recenziile clienților

Elena, 54 de ani

Colega mea a luat două cursuri de Ottomax, iar eu, de exemplu, am avut nevoie doar de unul. Întotdeauna aleg produse cu ingrediente pe bază de plante.

Maria, 43 de ani

Lucrez într-o fabrică, în zgomot constant. Și se părea că acest zgomot mă bântuie chiar și acasă. Nu s-a oprit și a încurcat somnului. Prin urmare, sunt foarte bucuroasă că am ales Ottomax!

Aurel, 55 de ani

Am citit despre Ottomax pe Internet și sunt foarte bucuros că am reușit să găsesc un instrument atât de bun.

Manuel, 33 de ani

Din copilărie sufăr de otită cronică. Și acest lucru măreşte riscul de pierdere a auzului. Am citit o mulțime de recenzii bune despre Ottomax, l-am comandat și nu am regretat. Efectul este cumulativ, dar am observat primele rezultate aproximativ o săptămână mai târziu.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: