Pearl Cream anti rid: complex de calitate premium pentru întinerire imediată

Pearl Cream anti rid: complex de calitate premium pentru întinerire imediată

 • Netezire imediată a ridurilor
 • Albire și uniformizare a tonului feței
 • Îngrijire complexă și regenerare
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

UITAȚI DESPRE ACESTE PROBLEME!

 1. Riduri și piele ofilită. Riduri statice și de expresie, riduri din jurul ochilor și ten ofilit
 2. Defecte și pigmentare ale pielii. Pete pigmentare, roșeață, descuamare, cearcane
 3. Ten palid, devitalizat. Paloare, uscăciune și senzație de arsură sau de oboseală
 4. Puncte negre și acnee. Erupții cutanate și acnee, piele problematică și grasă

CU 10 ANI MAI TÂNĂRĂ FĂRĂ OPERAȚII ȘI COSMETOLOGI: BUCURAȚI-VĂ DE PIELEA CATIFELATĂ ȘI NETEDĂ!

Pearl Cream anti rid: complex de calitate premium pentru întinerire imediată

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

FAȚA DUMNEAVOASTRĂ IMEDIAT VA DEVINE MAI TÂNĂRĂ

Complexul bioactiv pentru față PearlCream produs din ingrediente de calitate premium — lifting facial imediat și îngrijire zilnică a pielii! Colagenul și fibrele elastice asigură elasticitatea pielii. Dar cu vârsta organismul nostru produce mai puțin colagen, iar fibrele elastice se destramă. Aceasta poate duce la riduri sau piele ofilată.

Mucusul de melc, extractul de caviar negru și conchiolinul, substanța gasită în perle, combat efectiv riduri de pe față și de pe gât, iar uleiul de santal albește piele și înlătură defecte.

INGREDIENTE PEARLCREAM

 1. MUCUSUL DE MELC. Netezește vizibil riduri mici de pe frunte, de pe gât, din jurul ochilor și riduri nasolabiale
 2. EXTRACTUL DE CAVIAR NEGRU. Conține acizi grași omega-3, microelemente prețioase, restabilește elasticitatea pielii, o face mai proaspătă și sănătoasă, intinde pielea lăsată.
 3. PULBERE DE PERLE. Conține conhiolin, este sursa colagenului, îndepărtează inflamație, impurități și acnee, și de asemenea uniformizează cicatricile post-acneice

DE CE COMPLEXUL ESTE ATÂT DE EFICIENT?

 • Întinerire imediată
 • Hidratare profundă
 • Pielea perfectă

Pearl Cream anti rid: complex de calitate premium pentru întinerire imediată

OPINIA PROFESIONALĂ

Din nou realizez că ingrediente naturale pot da rezultate uimitoare! În particular când sunt rare și scumpe. De exemplu, caviar negru, pulbere de perle și mucus de melc găsite în complexul PearlCream.

Acest complex de întinerire umple piele cu colagen, stimulează procesul regenerării celulelor de piele, o hrănește și o protejează de efecte de radicali liberi. Ca urmare pielea devine mai tânără și netedă, tonul feței se uniformizează, ridurile mici, petele pigmentare și alte defecte dispar. Într-o clipă pielea dumneavoastră devine perfectă!

NICOLETA CREȚU, expert cosmetolog

DOAR TREI PAȘI SPRE PIELEA PERFECTĂ

Pasul 1. Curățati bine pielea dumneavoastră în mod obișnuit.

Pasul 2. Aplicați după liniile de masaj ale feței și masati în pielea cu ajutorul degetelor

Pasul 3. Observați cum ridurile se netezesc și tonul pielii uniformizează

RECENZII DE LA CLIENȚI

Efectul pozitiv este vizibil deja după prima utilizare, pielea devine mai netedă, iar ridurile devin semnificativ mai puține. Pielea se netezește, petele pigmentare dispar, punctele negre și acnee dispar. Într-o noapte am devenit cu 10 ani mai tănâră! Recomand tuturor, este un tratament foarte efectiv!

Victoria Nicolaescu, 38 ani

Folosesc acest complex de două săptămâni, și deja pot observa rezultate pozitive. Conținutul de crema este foarte efectiv, toate ingredientele sunt de calitate premium și pot fi găsite într-un singur borcan. Anterior foloseam multe tratamente pentru îngrijirea tenului, dar acum folosesc numai acest complex și e suficient. Acesta întinerește pielea, o uniformizează și hidratează. Tratementul drept perfect!

Sorina Lupu, 44 ani

Fără îndoială, acest complex este de neprețuit. Pielea mea drept a înviat grație lui. Stresul cotidian și aerul de oraș plin de praf invizibil au lasăt multe urme pe fața mea: riduri mici și pori inflamate. Dar acum pur și simplu au dispărut pentru totdeauna, și asta e grație conținutului lui PearlCream din ingrediente naturale de calitate premium.

Viorica Lazarescu, 41 ani

Vreau să împărtășesc impresia de folosirea cremei PearlCream. Mai întâi avantajele: este într-adevăr eficient! În cele din urmă, au învățat să creeze creme care într-adevăr pot întineri. Mi se pare că rezultatul a apărut imediat, după prima aplicare, pielea a devenit mai netedă și mai moale. După o săptămână ridurile fine au devenit abia vizibile, după 2 săptămâni au dispărut complet, iar cele adânci au început să se netezească. Tenul a devenit semnificativ mai bun. Dezavantaje acum: consum destul de rapid (oricum pentru mine), așa că recomand să luați imediat 2-3 pachete.

Maria, 42 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: