Personal Slim pentru pierderea în greutate: prima soluție pentru slăbit cu program selectat individual!

Personal Slim pentru pierderea în greutate: prima soluție pentru slăbit cu program selectat individual!

Personal Slim arde grăsimea din prima minută, pentru că:

 • Programul este selectat individual pe baza indicelui dumneavoastră de masă corporală (IMC)
 • Se elibereză sub formă de capsule cu o conversare de 100% a substanțelor valoroase
 • Conține o combinație unică de 7 ingrediente de plante rare
 • Este creat de specialiștii Institutului de Cercetări Biomoleculare
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce probleme ale femeilor supraponderale rezolvă Personal Slim ?

Personal Slim pentru pierderea în greutate: prima soluție pentru slăbit cu program selectat individual!

 1. Pierderea aspectului sexual atractiv 85% dintre bărbați nu acordă atenție femeilor supraponderale și nu doresc sex cu ele. Bărbații consideră că femeile slabe sunt mai atractive sexual.
 2. Prealabilă îmbătrânire Greutatea supraponderală îmbătrânește. Estimând vârsta femeii, bărbații dau femeilor supraponderale în medie 7,5 ani mai mult decât în comparație cu femeile slabe.
 3. Singurătate Greutatea supraponderală a femeilor – cea mai frecventă cauză a adulterului masculin în căsătorie și cea de-a doua după semnificație cauză de divorț. 72% dintre femeile supraponderale după 30 de ani nu au fost niciodată căsătorite sau nu au partener.
 4. Diabetul zaharat În 80% dintre cazuri, cauza dezvoltării diabetului zaharat este greutatea supraponderală. Consecințele acestei boli sunt teribile – cataracta, orbirea, căderea părului, dinților, necroza și amputarea membrelor.
 5. Infertilitate Greutatea supraponderală duce la dezechilibru hormonal. Acesta – este riscul apariției infertilității și al bolilor ginecologice severe. Obezitatea poate lipsi de fericirea de afi mamă.
 6. Risc de accident vascular cerebral și atac de cord Femeile supraponderale suferă de hipertensiune arterială de 3-4 ori mai des, decât femeile slabe. Creșterea tensiunii duce la hemoragie cerebrală și atac de cord. Ca rezultat – handicap sau moarte.

Selecția individuală a formulei de ardere a grăsimilor cu componente puternice

Personal Slim pentru pierderea în greutate: prima soluție pentru slăbit cu program selectat individual!

Formula Personal Slim este creată individual pentru dvs. în laboratorul nostru. dintr-o combinație de 7 biocomponente, luând în considerare Aspectul Dvs. și nivelul de activitate fizică.

 • Extract de ceai verde Locuitorii țărilor tropicale de pe litoral secole de-a rândul consumă și se disting prin corp subțire și longevitate. Extractul de ceai verde activează metabolismul organismului, ceea ce îl face indispensabil pentru pierderea în greutate și controlul acesteia.
 • Cofeina anhidră Cofeina anhidră conține glicozid vegetal P57, care acționează asupra centrului reglării poftei în hipotolamus. Dvs. simțiți saturare și evitați supraalimentarea, drept rezultat nu stați pe dietă.
 • Piper roșu Proprietățile de vindecare ale Piperului Roșu au fost folosite în medicina antică din China încă din timpul dinastiei Ming. Oamenii de știință americani au dovedit că pulberea Piperului Roșu accelerează procesul de ardere a grăsimilor în organism, suprimă pofta de mâncare și activ îndepărtează rezidurile și toxinele.
 • Acetyl-L-Carnitine Noua descoperire senzațională în dietetică. Acetil-L-carnitina descompune activ celulele de grăsime și ajută la scăderea în greutate fără dietă.
 • Extract de portocală amară Extractul de portocală amară a fost folosit în medicina indiană și ayurvedică din cele mai vechi timpuri. Acesta conține o legătură valoroasă de farskolin, care activează metabolismul grăsimilor și prelungește perioada de tinerețe.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Personal Slim arde grăsimea de la prima folosire!

 • Selecția și producerea formulei individuale pentru Dvs. Suprimă pofta alimentară excesivă, blochează fluxul de calorii suplimentare.
 • Rezulatul Dvs. evident în talie și pe cântar deja peste 14 zile Accelerează metabolismul lipidic, topește grăsimea în energie.
 • Acțiune exactă asupra cauzelor greutății supraponderale Scoate grăsimea din ”depozitele de grăsimi” greu disponibile – abdomen, coapse, fese.

Ușor și comod de folosit – sint suficient 2 capsule pe zi

 • Folosiți de două ori pe zi, în timpul mesei ia cel puțin 4 ore înainte de culcare
 • Folosiți câte o capsulă Beți cu apă sau suc
 • Nu trbuie să treceți la o dietă specială să măriți activitatea fizică sau să schimbați modul de viață

Imaginați-vă, cum se va schimba viața Dvs. când veți scăpa de kilogramele în plus!

Personal Slim pentru pierderea în greutate: prima soluție pentru slăbit cu program selectat individual!

 • Imaginați-vă, că bărbații, care înainte nu vă observau, acum privesc în urma Dvs.
 • Veți scăpa de hainele uriașe care deformează figura și veți purta din nou rochia preferată cu 2 mărimi mai mici
 • Nu mai există comlexe în privința figurii, când mergeți la plajă și vă dezbrăcați Dvs. fără ură vă priviți în oglindă și vă placeți mult mai mult Prietenile cu uimire și invidie vă întreabă, ce s-a întâmplat, nu v-ați îndrăgostit?

Personal Slim dă rezultat, pentru că este selectat special pentru dumneavoastră

Personal Slim foarte mult se deosebește de alte produse pentru scădere în greutate, deoarece este creat individual pentru Dumneavoastră. Sunt luați în considerare indicii de masă, activitatea în cursul zilei și alți indicatori. Apoi, programul special crează formula produsului, selecția și combinația de biocomponenți, care va funcționa eficient anume pentru Dumneavoastră. Clientele mele au folosit acest produs și au primit rezultate bune – de la 5 kg până la 12 kg de masă suplimentară s-au dus într-o perioadă de o lună de folosire la aproximativ 90 % dintre ele. În programul Personal Slim niciuna dintre femei nu a respecat o dietă strictă cu carbohidrați scăzuți. Recomand produsul dat tuturor, cine vrea să scadă din greutate pe cale naturală, fără daună pentru organism, cu întărire fiabilă a rezultatului.

D. Oniceanu, expert – naturopat, doctor(candidat) în științe medicale, membru onorific al Asociației Internaționale a Naturopatiei și metodelor naturale de recuperare, expert în scăderea masei corporale și a alimentării corecte

Cum să plasați și să primiți comanda Dvs.?

 1. Cerere Trimiteți cererea de pe sait. Cu Dvs. va face legătura specialistul Personal Slim pentru consultare.
 2. Fabricarea Comanda Dvs. este expediat în laborator. Termenul de producere a formulei – 24 de ore.
 3. Livrarea Comanda este livrată cu curierul și achitată cheș, în ambalaje confidențiale pe teritoriul României.
 4. Achitarea Dvs. achitați comanda, numai atunci, când o primiți în mână de la curier.
 5. Folosire Folosiți cursul său individual personal Slim și savurați din noua viață fericită fară exces de greutate.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: