Piperinox pentru slabire: incepe să acționezi și vei obține o silueta de vis!

Piperinox pentru slabire: incepe să acționezi și vei obține o silueta de vis!

Alege produsul Piperinox și bucură-te de o siluetă senzuală!

 • Preparatul activează reducția și permite menținerea masei corporale
 • Are o acțiune imediată pentru metabolizarea grăsimilor și a hidrocarburilor
 • Se asimilează excelent datorită capsulelor DRcaps®
 • Are o acțiune benefică pentru absorbția elementelor nutritive
 • Utilizăm o formă patentată a piperinei – BioPerine®
 • Este îndeajuns să vă autoadministrați 1 capsulă zilnic, pentru a vă bucura de efectele produsului

Piperinox sunt cele mai eficiente capsule care utilizează proprietățile piperinei. Acestea sunt compuse conform formulei patentate BioPerine®, care are o influență pozitivă asupra slăbirii, activând metabolismul și accelerând absorbția elementelor nutritive. Încearcă acum!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce face piperina pentru a vă ajuta să slăbiți

 1. Optimizarea absorbției de glucoză în mușchi, permițând utilizarea acesteia pentru mai multă energie și nu doar pentru crearea de noi celule de grăsime (lipogeneză).
 2. Menținerea unui nivel ridicat energetic (optimizarea metabolismului).
 3. Reglarea nivelelor de leptină (hormonul de sațietate) și grelină (hormonul foamei), reducând apetitul, în special pentru alimentele bogate în carbohidrați simpli.
 4. Stimularea secreției enzimelor digestive și creșterea absorbției substanțelor nutritive din alimente.
 5. Creșterea nivelului de lactat în celule, ceea ce mărește consumul de energie (chiar și în repaus!), termogeneza și rumenirea țesutului adipos.
 6. Accelerarea regenerării mușchilor deteriorați după exerciții fizice, sporind astfel masa și forța musculară, precum și eficiența fizică.
 7. Intensificarea lipolizelor, adică a defalcării țesuturilor lipidice.
 8. Creșterea nivelului adiponectinei și scăderea nivelului de insulină, care ajută la obținerea unui echilibru energetic și reduce acumularea de grăsimi, în special în zona abdominală.

Piperinox pentru slabire: incepe să acționezi și vei obține o silueta de vis!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Diferența dintre BioPerine® și piperina clasică

BioPerine® este o formă inovativă a piperinei, fără substanțe chimice utilizate la cultivarea plantelor – adică îngrășăminte, concentrați, suplimente, pesticide sau alte preparate pentru protejarea plantelor. Siguranța acestui produs a fost confirmată prin testele efectuate de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA). Datorită absorbției optimizate față de starea convențională a piperinei, se observă o asimilare mult mai bună a componentelor acestui supliment. Efectul acestei substanțe este chiar și de până la 30 de ori mai puternic. În plus, preparatul BioPerine® conține mai multă piperină decât extractul din piper negru, ceea ce intensifică rezultatele utilizării produsului.

Eficiența este garantată de DRcaps®

Absorbția adecvată a componentelor active poate fi dificilă dacă aciditatea stomacului este sporită. Această acțiune are loc ca urmare a condițiilor inadecvate din stomac, un pH redus al acidului poate duce la degradarea ingredientelor, distrugerea structurii acestora sau funcționarea suplimentului alimentar. Piperinox, datorită utilizării capsulelor vegetariene DRcaps® ajunge aproape direct în intestine, unde are loc absorbția componentelor. Din acest motiv, Piperinox este preparatul numărul 1 printre suplimentele dietetice cu piperină. Verifică cum funcționează – acum ai posibilitatea!

 • Durabilitate. Capsula este aproape absolut rezistentă la acțiunea acidului gastric. Garanția asimilării optime.
 • Naturalitate. Capsula vegetariană a fost astfel proiectată pentru a elibera substanțele din cadrul acesteia cât mai benefic pentru Tine!
 • Stabilitatea. Protecția sporită a ingredientelor sensibile și higroscopice într-un mediu cu un pH redus – tubul digestiv.
 • Confort. Nivelează problemele stomacale neplăcute (arsuri, balonări), maximalizând gustul și mirosul.

Conținut

Piperinox pentru slabire: incepe să acționezi și vei obține o silueta de vis!

 1. Extractul din fructe de piper negru BioPerine®. Facilitează controlarea masei corporale. Ajută funcțiile de detoxificare a ficatului prin îmbunătățirea circulației sângelui prin venule și vasele capilare. Ajută la funcționarea sistemului imunitar. Are efect antioxidant. Ajută la absorbția substanțelor nutritive.
 2. Extractul din scorțișoară. Ajută la menținerea nivelului adecvat de zahăr în sânge. Facilitează controlarea masei corporale. Îmbunătățește funcționarea întregului sistemul digestiv.
 3. Extractul din fructe de portocală amară. Facilitează controlarea masei corporale. Îmbunătățește metabolizarea grăsimilor și hidrocarburilor.
 4. Extractul din ghimbir medicinal. Ajută la funcționarea sistemului imunitar. Are o acțiune antioxidantă. Ajută la asimilarea substanțelor nutritive. Scade nivelul de zahăr din sânge. Îmbunătățește metabolizarea hidrocarburilor.
 5. Extractul din ardei iute (piper de Cayene). Are un efect benefic asupra reducerii masei corporale. Protejează stomacul împotriva contactului cu substanțele iritante.
 6. Cromul. Permite menținerea nivelului adecvat de zahăr în sânge. Îmbunătățește digestia.
 7. Extractul din semințe de guarana. Are efect stimulant. Ajută la metabolizarea lipidelor.

Întrebări și răspunsuri

Cum trebuie să se utilizeze Piperinox?
Se recomandă administrarea 1 capsule pe zi, între mesele principale. Preparatul se administrează împreună cu aproximativ 300 ml de apă.

 

La ce efecte pot să aștept dacă utilizez produsul Piperinox?
Piperinox permite slăbirea generală a organismului într-un mod sigur și eficient. De asemenea, are o influență benefică asupra metabolizării substanțelor nutritive, precum și asupra asimilării și stabilizării nivelului de zahăr din organism.

 

Cine poate utiliza preparatul Piperinox?
Acest preparat este destinat atât femeilor cât și bărbaților care doresc să controleze greutatea propriului organism.

 

Când voi putea resimți primele efecte de utilizare ale produsului Piperinox?
Primele efecte de utilizare a preparatului Piperinox sunt vizibile după câteva săptămâni de utilizare.

 

Care este diferența între Piperinox și alte produse similare?
Piperinox utilizează formula patentată BioPerine® – adică un extract obținut din fructele de piper negru. Adițional, la fabricarea produsului Piperinox au fost utilizate capsulele DRcaps, care facilitează accesul substanțelor hrănitoare direct către intestine.

 

Utilizarea acestui preparat Piperinox este nepericuloasă pentru sănătate?
Da, utilizarea preparatului Piperinox este absolut sigură Formula este bazată pe ingrediente naturale, de aceea va fi tolerată chiar și de persoanele care sunt foarte sensibile.

Opinia expertului

Piperinox pentru slabire: incepe să acționezi și vei obține o silueta de vis!

Piperinox este un preparat care merită să fie recomandat, deoarece ajută procesul de slăbire. Lupta pentru a obține greutatea adecvată sau silueta dorită necesită mult timp și renunțarea la anumite obiceiuri. Deseori – după încheierea dietei – rezultatele nu pot fi menținute la același nivel (este vorba de așa-numitul efect yo-yo). Testele efectuate pe pacienții care aveau probleme cu obezitatea au confirmat eficacitatea piperinei în stabilizarea masei corporale după încheierea dietei. Datorită acțiunii complexe, nu numai că a scăzut procentul de celule lipidice din organism, dar a s-a observat și o diminuare a apetitului, totodată fiind vizibilă și o îmbunătățire generală a stării de sănătate a întregului organism. Datorită preparatului Piperinox, procesul de slăbire este puțin mai lung, dar este sigur pentru sănătate, nu necesită eforturi speciale și vă oferă garanția să vă bucurați de efectele slăbirii pentru mai mult timp. O dietă echilibrată, activitatea fizică și Piperinox vă vor permite cu siguranță să obțineți o siluetă la care ați visat dintotdeauna.

Opiniile clienților

De peste 3 luni folosesc Piperinox și nu pot să nu apreciez efectele acestui supliment dietetic. Înainte am avut mai multe probleme cu greutatea, dar după utilizarea Piperinox am slăbit cu mai mult de 4 kilograme!

Ana, 21 an

Am folosit prima dată produsul Piperinox după ce m-a convins partenera mea. Totuși – nu mă gândeam că efectele vor fi atât de puternice. Datorită acestui supliment alimentar am scăpat de grăsimea de pe burtă și sunt gata să merg la mare!

Marius, 33 an

Am beneficiat de efectele fantastice ale piperinei după ce am discutat cu medicul meu. Este cel de-al doilea supliment cu piperină pe care îl folosesc, dar numai Piperinox a făcut ca greutatea mea să scadă! În opinia mea acest produs este un lider pe piață, mai ales din cauza conținutului său.

Monica, 27 an

Piperina din cadrul acestui produs are o acțiune mult mai bună în comparație cu produsele similare oferite de concurență! Adițional, capsulele nu provoacă problemele stomacale pe care cu siguranță fiecare dintre noi le cunoaște – așadar cu siguranță acesta este unul dintre punctele forte ale capsulelor DRcaps. Datorită utilizării capsulelor Piperinox am slăbit deja 8 kg, dar folosesc acest supliment alimentar de doar 3 luni. Genial și sigur!

Marta, 24 an

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: