Pro-Relifeet: in 28 de zile vei uita că ai suferit de platfus

Pro-Relifeet: in 28 de zile vei uita că ai suferit de platfus

 • să elimini imediat durerea cauzată de picioarele plate – adică durerea de picioare, coapse, genunchi, șolduri și coloană vertebrală;
 • să eviți fiecare tip de platfus (atât longitudinal, cât și transversal) în mai puțin de 28 de zile – o dată pentru totdeauna să recapeți forma și poziția corectă a picioarelor și a întregii siluete;
 • să poți umbla în orice încălțăminte – a te încălța din nou cu pantofii care te rod sau în care nu-ți intră piciorul, chiar fie și cele cu tocuri înalte;
 • să elimini haluxurile – să-ți recuperezi frumusețea și forma picioarelor fără operații periculoase;
 • să eviți inflamațiile și degenerările articulațiilor de la glezne, genunchi și șolduri, precum și a coloanei vertebrale;
 • să te eliberezi de clavusurile, bătăturile și arsurile de pe picioare;
 • iar astfel,vei reveni la activitate fizică completă!
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Armă triplă pentru picioarele plate

Află cele mai importante elemente de corecție Pro-Relifeet.

 • Suportul din spumă de neopren – sprijină bolta piciorului, eliberează imediat tendoanele și ligamentele, normalizează funcționarea articulațiilor și le forțează să rămână în poziția corectă, sănătoasă.
 • Pernuța din silicon structural – susține partea din față a piciorului, datorită căruia presiunea de greutate corporală devine uniformă și oprește încărcarea tendonului. În acest fel, reduce riscul de dezvoltare a halluxurilor și aranjează partea superioară a piciorului în poziția corectă.
 • Piele de oaie de cea mai înaltă calitate – face să dispară leziunile, bătăturile și halluxurile. Aceasta garantează fluxul liber de aer, datorită căruia pielea nu transpiră, iar picioarele nu se obosesc.

Inserțiile analgezice tridimensionale de corecție împiedică bătăturile, iar datorită profilării adecvate luptă cu halluxuri. Se adaptează la fiecare tip și dimensiune a încălțămintei. Datorită orificiilor speciale de aerisire, aerul circulă liber în jurul picioarelor tale, motiv pentru care acestea sunt uscate și oxigenate.

Pro-Relifeet: in 28 de zile vei uita că ai suferit de platfus

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ESTE 100% SIGURĂ ȘI SIMPLĂ ÎN FOLOSIRE

Ajunge doar a introduce inserțiile analgezice tridimensionale în pantofi, iar durerea va dispărea. Fără exerciții obositoare, fără analgezice sau pantofi ortopedici scumpi și ineficienți. Forma picioarelor tale se va îmbunătăți cu fiecare zi, iar după 28 de zile te vei bucura de picioare netede și frumoase – fără durere, halluxuri și degenerări articulare.

Rezultate neașteptat de rapide

 • ELIMINAREA PLATFUSULUI ÎN 28 DE ZILE
 • ELIMINAREA HALUXURILOR, STĂRILOR DE INFLAMAȚII ȘI DEGENERĂRILOR
 • ECONOMISIRE A MII DE LEI
 • UȘURINȚA DE UTILIZARE
 • AMELIORAREA IMEDIATĂ A DURERII
 • GATA CU BĂTĂTURILE, ZGÂRIETURILE ȘI CLAVUSURILE

Garanția triplă a satisfacției

 1. Garanția originalității – inserțiile analgezice tridimensionale de corecție au fost create pe baza celei mai recente tehnologii de imagistică tridimensională. Eficacitatea lor în restabilirea formei și poziției corecte a picioarelor este confirmată de testele clinice. Aceasta este singura metodă inovatoare de a controla picioarele plate. Prin urmare, poți fi sigur că vei obține produsul original, disponibil numai prin intermediul acestui site.
 2. Garanția calității – datorită procesului avansat de producere a inserțiilor analgezice tridimensionale de corecție , Pro-Relifeet îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Acestea au fost făcute cu cea mai mare grijă, din materiale moderne de cea mai bună calitate. Folosirea inserțiilor este complet sigură. Toate acestea, astfel încât efectele funcționării lor să corespundă 100% cu așteptările tale.
 3. Garanția satisfacției – numeroasele teste clinice și ale consumatorilor confirmă cea mai mare eficiență Pro-Relifeet. Pe baza acestor rezultate, metoda a fost recunoscută de specialiștii din întreaga lume, care le recomandă pacienților. Ei sunt convinși că în 28 de zile vei scăpa de piciorul plat și de toate afecțiunile asociate.

Pro-Relifeet: in 28 de zile vei uita că ai suferit de platfus

RECENZII

Durerea mea cronică la picioare și solduri a fost insuportabilă. Nu am mai putut face nimic, din ceea ce-mai aducea cea mai mare plăcere: să mă duc la munți, să mă plimb cu bicicleta sau să am grijă de grădină. Fiecare următorul pas a fost ca o tortură. Am încercat niște masaje, băi de sare, dar din cauza lor îmi era mai ușor doar în… portofelul meu! Nu știam ce să fac pentru a-mi recâștiga capacitatea. Astăzi simt că am câștigat o viață nouă. Datorită inserțiilor profesorului, fac tot ce durerea mea nu mi-a permis să fac. Mă pregătesc chiar și pentru participarea la semi-maraton. O mare ușurare!

Alma Bazon, 44 ani, Beclean

Sunt coafeză, așa că petrec cea mai mare parte a timpului meu în picioare. Din cauza platfusului, am avut dureri teribile de picioare, solduri și coloană vertebrale. De când am început să umblu cu inserțiile Pro-Relifeet, durerea a încetat să mă supere, iar eu mi-am recâștigat din nou pasiunea pentru frizerie!

Paula Bercu, 32 ani, Țăndărei

Picioarele mele plate și durerea provocată, mă excludea din viață. Deja după câteva sute de metri simțeam o înjunghiere puternică în picioare, fiind de nesuportat, așa cum ar merge pe ace sau sticlă! Un coșmar. Din fericire, mama mea mi-a dat aceste inserții de corecție tridimensionale la timp. În viața mea nu aș fi crezut că mă va ajuta așa ceva. Dar totuși, a funcționat! În cele din urmă, mă simt independentă de durere și nu trebuie să mă stresez. Totuși, mama mereu știe ce e cel mai bine.

Paraschiva Apostu, 27 ani, Călan

Soția mea constant născocea fel și fel de sarcini pentru mine. Du-te la cumpărături, du-te cosește iarba sau adu de la Lidia fierul de călcat pe care i-am împrumutat – mereu îmi găsește ceva de lucru. Dar cum să zbori toată ziua, dacă te dor picioarele, genunchii, spatele? Adevărat este că greutatea în exces și-a spus și ea cuvântul. Fratele meu mi-a recomandat inserțiile analgezice de corecție, pentru că l-au ajutat în cazul picioarelor plate. Și a funcționat. Nu doar că picioarele nu mai dor, dar stau și mai drept, iar coloana vertebrală nu mă mai doare,pentru ca totul pornește de la picioare! Și am mai multă energie, sunt plin de viață. Ei bine, dar cel mai important: în cele din urmă soția mea se poate baza pe mine.

Dacian Bărbulescu, 64 ani, Târgu Ocna

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: