Pulsoximetr: este conceput pentru a masura saturatia hemoglobinei si frecventa cardiaca la om!

Pulsoximetr: este conceput pentru a masura saturatia hemoglobinei si frecventa cardiaca la om!

PULSOXIMETRU PORTABIL PENTRU MASURAREA PULSULUI SI A SATURATIEI DE OXIGEN

 • antrenamente sigure;
 • consum redus de energie;
 • dimensiuni compacte.

Va prezentam pulsimetrul BL-230B, pentru monitorizarea pulsului in regiunea de 30 – 250 bpm. Principala caracteristica distinctiva a dispozitivului este aceea ca este un dispozitiv de control si diagnostic pentru masurarea neinvaziva a nivelului de saturatie de oxigen a sangelui capilar. Exista o serie de patologii, al căror curs este insotit de o lipsa cronica de oxigen In sange. Intr-o astfel de situatie, parametrii de saturatie ai oxigenului din sange trebuie pastrati sub observatie stabila.

 

Acest dispozitiv se afla in arsenalul medicilor de familie, dar este potrivit si pentru auto-monitorizare. Dupa ce ai cumparat un pulsximetru, iti poti monitoriza in mod independent ritmul cardiac, ceea ce este deosebit de important in domeniul medicinei sportive, dar și pentru siguranta antrenamentului personal.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Pulsoximetr: este conceput pentru a masura saturatia hemoglobinei si frecventa cardiaca la om!

CARACTERISTICI

 • Display: OLED;
 • Materialul carcasei: plastic;
 • Masurarea performantei IP in perfuzie redusa: 0,3%;
 • Metoda de masurare: optica;
 • Dimensiune: 5,8 * 3,3 * 3,3 cm.
 • Masurarea indicelui de perfuzie (PI) în%;
 • Frecventa cardiaca: 30 ~ 250 bpm, precizie: ± 1bpm sau ± 1%;
 • Numarul de baterii: doua baterii;
 • Curent de lucru: ≤30mA.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

BENEFICIILE PRODUSULUI

Un oximetru de impuls portabil este cea mai precisa determinare a parametrilor pulsului si oxigenului din sange intr-un timp scurt, care sunt transmise pe afișajul LED. Doar un ecran luminos este avantajul de baza al acestui pulsimetru. Pe afiaaj se afiaeaza date clare, de puls, plus ca exista noua moduri de afisare. In functie de viziunea dvs. si de preferintele personale, puteti personaliza imaginea datelor care apar pe ecranul dispozitivului. Dispozitivul se activeaza / opreste automat, se opreste după 8 secunde, dupa ce semnalul nu a mai primit.

 

Producatorul a echipat dispozitivul SPO2, PR si exista si un indicator PI. Un semnal sonor este furnizat pentru o utilizare confortabila si, de asemenea, puteti ajusta luminozitatea ecranului. Oximetrul cu impulsuri portabile RLM230B ofera un consum redus de energie.

 

Printre avantaje, se pot distinge și parametri mici și greutate redusa. Prin urmare, daca doriti, il puteti lua cu dvs. pe drum, pentru munca sau antrenament. In plus, oximetrul pulsului este universal, deoarece este utilizat in practica adulta si pediatrica. Acest lucru simplifica foarte mult viata pacientilor care au probleme cardiace si necesita o monitorizare constanta a saturatiei de oxigen din sange.

Pulsoximetr: este conceput pentru a masura saturatia hemoglobinei si frecventa cardiaca la om!

DOMENII DE APLICARE

Pentru a incepe sa utilizati acest dispozitiv, trebuie sa faceți clic pe butonul albastru de pe pulsximetru. Apoi dispozitivul se porneate, apoi trebuie sa puneți dispozitivul pe deget și sa faceti din nou clic pe butonul albastru. Dispozitivul va incepe sa masoare pulsul. Afisajul va afisa rezultatul dupa cateva secunde. Va rugam sa rețineti ca instrumentul notifica ca masurarea este finalizata cu un semnal sonor. Cu ajutorul butoanelor, puteti regla luminozitatea ecranului. Daca nu se intreprinde actiuni cu oximetrul pulsului, dispozitivul este dezactivat automat.

 

Procesul propriu-zis de masurare a pulsului poate avea loc in orice pozitie si stare. Pulsoximetrul poate fi utilizat in timpul antrenamentelor cardio pentru a monitoriza indicatorii de sanatate si pentru a monitoriza eficacitatea sesiunii.

 

Pulsoximetrul este convenabil, economic si precis si este disponibil la un pret accesibil.

RECENZII DE LA CLIENTI

Oximetrul cu impuls RLM230B este pentru mine un zeu. Din cauza problemelor cardiace și a sportului, trebuie sa imi monitorizez ritmul si, desigur, nivelul de oxigen din sange. Acest dispozitiv este usor de utilizat, dimensiunea sa compacta va permite sa-l luați cu dvs. pentru antrenament. Recomand tuturor celor care isi monitorizeaza sanatatea!

Alexandru Mereacre

Il folosesc de mai bine de o luna, putem spune ca dispozitivul este foarte convenabil, controalele sunt simple. Toate cifrele sunt vizibile clar pe afisaj, exista o notificare sonora, este economic ca dispozitivul se opreste automat. Dimensiunea compacta va permite sa luati un pulsximetru cu dvs. pentru plimbari.

Ana Cuciu

Am cumparat un pulsximetru nu cu mult timp in urma, dar sunt complet satisfacuta de functionalitatea si capacitatile sale. Dimensiunile compacte, datele exacte, operarea simpla sunt avantajele de baza ale dispozitivului. Este convenabil sa monitorizati saturatia de oxigen in sange si tensiunea arteriala, controland-o in viitor. O recomand tuturor!

Livia Rebreanu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: