Restilen din stres: UITAȚI DE STRES ȘI ÎNCEPEȚI SĂ TRĂIȚI LA MAXIM!

Restilen din stres: UITAȚI DE STRES ȘI ÎNCEPEȚI SĂ TRĂIȚI LA MAXIM!

Restilen este pentru oricine a simțit vreodată stresul, anxietatea sau nervozitatea și dorește să amelioreze această stare neplăcută.

 • Ajută la menținerea unei dispoziții pozitive
 • Reduce simptomele stresului
 • Reduce oboseala și epuizarea
 • Sprijină menținerea energiei și a vitalității
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

BENEFICIILE RESTILEN

Restilen din stres: UITAȚI DE STRES ȘI ÎNCEPEȚI SĂ TRĂIȚI LA MAXIM!

 • Susține sistemul nervos
  Persoanele care se află sub influența prelungită a factorilor negativi se plâng de insomnie însoțită de o oboseală constantă în timpul zilei.
 • Reduce susceptibilitatea la stres
  Ingredientele preparatului Restilen se bazează pe proprietăți adaptogene, așadar vă ajută să vă adaptați provocărilor lumii moderne.
 • Susține imunitatea
  Ingredientele din produsul Restilen sprijină somnul sănătos și regenerarea, ajută la menținerea imunității și reduc procesele de oxidare nedorită.

Restilen conține o varietate de ingrediente benefice pentru sănătatea psihică și o condiție sănătoasă, printre care

Serenzo este un extract unic compus din coajă de portocală dulce [20% limonenă], ale cărei proprietăți au fost dovedite științific. Serenzo acționează la nivel neuronal, reglând activitatea receptorilor nervoși. Complexul este recunoscut de receptorul A2A ca și adenozină și se combină eficient, blocând acțiunea acestuia și inhibând receptorul D2. În acest mod, preparatul Serenzo ™ reglează activ nivelul de stres.

Eficacitatea preparatului Serenzo a fost confirmată într-un studiu clinic efectuat pe 40 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani. Studiul a durat 12 săptămâni. Pe baza chestionarelor psihologice normative (Lista de verificare a simptomelor 90 R, Scala de anxietate Hamilton HAM, Scala de screening al stresului cronic) și a markerilor fiziologici, preparatul Serenzo ™ s-a dovedit a avea un efect pozitiv după numai 6 săptămâni.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CARE SUNT AVANTAJELE PREPARATULUI RESTILEN?

Restilen din stres: UITAȚI DE STRES ȘI ÎNCEPEȚI SĂ TRĂIȚI LA MAXIM!

Extractul din rădăcină de Ashwagandha [5% vitanolide] – KSM-66®

 • Sprijină organismul în perioadele de tensiune și stres crescut
 • Acționează ca un adaptogen, crescând rezistența organismului la stres
 • Reduce markerii de stres psihologic și fiziologic
 • Reduce nivelul de cortizol
 • Reduce pofta de mâncare provocată de stres

Extractul din frunze de ceai chinezesc [98% L-teanină]

 • Sprijină concentrația și capacitatea de a învăța
 • Îmbunătățește vigilența
 • Ajută la menținerea unui nivel adecvat de energie în organism

Extractul din stigmat de șofran [0,4% Crocine, 0,4% Safranal] – Saffr’Activ®

 • Ajută la menținerea unei dispoziții pozitive
 • Susține echilibrul emoțional
 • Reduce simptomele depresiei ușoare
 • Reduce simptomele stresului și anxietății
 • Reduce timpul de somn și îmbunătățește calitatea somnului

OPINIA EXPERTULUI

Ingredientele active ale produsului Restilen susțin în mod eficient adaptarea la un mediu stresant. Lumea modernă abundă în stimuli care au un impact negativ asupra sistemului nervos uman, ceea ce poate duce nu numai la înrăutățirea stării de spirit și la scăderea nivelului de energie, ci și la apariția multor boli.

 

Cu toate acestea, există modalități de a modera acest impact și de a crește rezistența organismului la factorii de stres. Ashwagandha este unul dintre cei mai cunoscuți adaptogeni, adică substanțele care susțin funcționarea adecvată a sistemului nostru nervos.

 

Combinând acest ingredient cu extractul din coajă de portocală care funcționează la nivel neuronal, sucul de pepene galben Cantaloupe și șofranul, produsul Restilen este foarte eficient în lupta împotriva stresului. De remarcat este și prezența vitaminelor din grupa B, a căror deficiență are o serie de consecințe negative pentru corpul nostru. De asemenea, produsul conține magneziu – foarte bine cunoscut pentru proprietățile sale anti-stres.

MELINA LINDEN

MĂRTURIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

În ultimele luni am avut foarte multe pe cap. Nu este simplu să faci față tuturor provocărilor, uneori situația ne depășește. De ceva timp am început să am probleme cu adormitul și mi se întâmpla să am atacuri de furie. Am încercat preparatul Restilen cu nu prea multă tragere de inimă – nu cred în miracole. Dar a rezultat că acesta funcționează cu adevărat. După numai o lună de utilizare am observat că mă descurc mult mai bine în situațiile stresante, iar somnul nu mai este o problemă pentru mine.

Julia (20 ani)

Folosesc preparatul Restilen de 3 luni și trebuie să vă spun că am observat că acesta este într-adevăr eficient. La început am crezut că voi face față situației fără probleme, dar s-a dovedit că nu este așa cum m-am gândit. Nopți nedormite, stres continuu și tot timpul cineva care vrea ceva de la mine. După câteva luni am spus că e destul… Un prieten mi-a recomandat preparatul Restilen. După trecerea 3 săptămâni am observat că mă descurc mult mai bine, iar rezolvarea tuturor problemelor nu mă mai stresează atât de mult.

Lara (27 ani)

Nu cred că trebuie să vă explic cum arată munca într-o corporație internațională. Termene limită, targeturi … după câțiva ani nici nu mai știi cum te cheamă. Când am început să nu mai dorm, iar la cele mai mici probleme izbucneam în plâns, am înțeles că sistemul meu nervos are nevoie de ajutor. Atunci am aflat despre preparatul Restilen. Am citit care este compoziția acestuia, m-am informat despre testele clinice și am hotărât să îl încerc. Nu îmi pare rău deloc – sunt mult mai calmă, rezistența mea la stres a crescut, dar – cel mai important este faptul că acum pot să adorm normal.

Natasa (42 ani)

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: