RevitaNaturalis din riduri: un concentrat de tinerețe pentru pielea ta!

RevitaNaturalis din riduri: un concentrat de tinerețe pentru pielea ta!

Piele perfectă fără riduri în termen de o lună de la utilizarea cremei RevitaNaturalis

 • netezește riduri
 • îmbunătățește contururile feței
 • sintetizează colagenul și elastină
 • restaurări fermitatea pielii
 • durată efect
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

RevitaNaturalis Efectul Botox fără injecții

Crema RevitaNaturalis – extract de melc concentrat, cu ajutorul unei noi tehnologii, aceasta este o alternativă vegetală la retinolul care stimulează producția naturală de elastină, netezeste ridurile, restabilește elasticitatea pielii și întărește contururile feței.

 

Crema anti-îmbătrânire RevitaNaturalis oferă un efect cumulativ, lăsând pielea perfect moale și tânără mult timp.

Ingrediente active care netezesc ridurile

RevitaNaturalis din riduri: un concentrat de tinerețe pentru pielea ta!

INGREDIENTE NATURALE:

 1. EXTRACT DE MELC CONCENTRAT: bogat în proteina superoxid dismutază, care ajută la eliminarea radicalilor liberi de oxigen, are un puternic efect antioxidant și promovează o mai bună regenerare celulară.
 2. ACID HIALURONIC: ajută la refacerea și menținerea hidratării celulelor pielii, ceea ce duce la o pielea hidratată și netedă. Funcționează bine ca substanță de umplere și reduce aspectul oricăror riduri sau linii fine.
 3. EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA: are concentrații mari de flavonoide, steroizi triterpenici și aminoacizi, care protejează moleculele pielii de degradare și ajută la prelungirea aspectului tânăr al pielii.
 4. VITAMINELE C+E: esențiale pentru sănătatea și funcțiile corpului, aceste vitamine joacă un rol important în protejarea pielii de razele soarelui, susțin creșterea țesuturilor și reglează nivelul retinolului.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Eficiența RevitaNaturalis a fost confirmată prin studii clinice

 • Rezultate confirmate clinic după 4 săptămâni de utilizare:
 • Ridurile sunt netezite
 • Pielea este strânsă și fermă
 • Contururile feței sunt bine definite
 • Pielea este netedă și tenul strălucitor

Cum se utilizează RevitaNaturalis

RevitaNaturalis din riduri: un concentrat de tinerețe pentru pielea ta!

 • Spălați-vă fața îndepărtând machiajul și impuritățile și îndepărtați-l cu un prosop
 • Aplicați crema pe față, gât și decolteu
 • Lasă-ți-o să se absoarbă

Opinia expertului

În industria frumuseții este la modă să ai pielea netedă fără a fi supus injecțiilor, datorită unui produs inovator: crema anti-îmbătrânire RevitaNaturalis.Complexul său mineral mineral pe bază de microalge netezește chiar și cele mai profunde riduri. Efectul este similar cu cel obținut prin injecțiile cu Botox, dar fără contraindicații sau reacții adverse. Expresiile faciale sunt păstrate, iar sinteza de colagen ți elastină este normalizată pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii. RevitaNaturalis este recomandat de mult timp: clienții mei sunt foarte mulțumiți.

Maria Agăniței,
Estetician la Centrul de Întinerire a Clinicii din București

Comentarii ale femeilor care sunt deja întinerite:

Raluca Dănilă, 41 de ani

Mi-a fost teamă să încerc injecțiile cu BOTOX pentru că auzisem despre RISCURILE SĂNĂTĂȚII. Apoi, într-o zi, un estetician, prietenul meu, mi-a povestit despre RevitaNaturalis. Am comandat-o online și am plătit-o în numerar la livrare: 2 săptămâni mai târziu, ridurile au devenit mai puțin vizibile și contururile faciale naturale și ferme.

Laura Gheorghe, 36 de ani

Îmi place să râd, dar asta face să apară ridurile. Iar acele linii de expresie „inofensive” devin din ce în ce mai evidente de-a lungul timpului … Folosesc RevitaNaturalis de aproape o lună, iar ridurile mele au dispărut practic. Îl recomand cu adevărat.

Maria Mătase, 62 de ani

Sunt mereu în căutarea produsului perfect pentru tenul meu … așa că am încercat crema RevitaNaturalis. Par să fiu cu 10 ani mai tânără! Picioarele cioara și ridurile din jurul gurii au dispărut. Am găsit în sfârșit un produs de față care funcționează! Și la un preț incredibil!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: