Serenity împotriva depresiei: ajutorul dumneavoastră în lupta cu depresia

Serenity împotriva depresiei: ajutorul dumneavoastră în lupta cu depresia

 • Aduce la normal somnul și apetitul
 • Reface activitatea craniană
 • Elimină durerea de cap și senzația de oboseală
 • Reduce nivelul de anxietate
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

VĂ SUNT CUNOSCUTE URMĂTOARELE SIMPTOME?

 1. SENZAȚIE DE NEAJUTORARE
 2. ÎNRĂUTĂȚIREA MEMORIEI
 3. URĂ DE SINE
 4. LIPSĂ DE SOMN
 5. PIERDEREA CONCENTRĂRII
 6. OBOSEALĂ CRONICĂ

Vă simțiți presat? Nu mai primiți plăceri de la viață?

Serenity împotriva depresiei: ajutorul dumneavoastră în lupta cu depresia

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

DEPRESIA

Depresia este o boală răspândită în toată lumea, de care suferă mai bine de 264 de milioane de oameni. Depresia diferă de obișnuitele schimbări de dispoziție și reacțiile emoționale de scurtă durată la problemele de viața de zi cu zi. Depresia poate deveni o amenințare serioasă pentru sănătate, în special dacă se manifestă într-o formă moderată sau severă.

 

Ea poate duce la suferințe serioase pentru o persoană și la funcționarea ei necorespunzătoare la muncă, la școală sau în familie. În cele mai rele situații poate duce la sinucidere. În fiecare an în jur de 800 000 de oameni mor din cauza sinuciderii — a doua cauză de deces printre persoanele cu vârste între 15-29 de ani.

FORMULĂ UNICĂ SERENITYREFACE FUNCȚIONAREA SISTEMULUI NERVOS

 1. Sulfat de magneziu. Are o acțiune relaxatoare asupra sistemului nervos central
 2. Extract de rădăcină de Ashwaganda. Stimulează procesarea serotoninei
 3. Amidon de porumb. Restabilește nivelul de glucoză, este necesar pentru un metabolism normal
 4. Extractul de semințe de Griffonia simplicifolia. Stimulează procesarea serotoninei
 5. Vitamina B 6. Stimulează procesarea serotoninei

Metodă de administrare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi

EXPERȚII RECOMANDĂ SERENITY

Serenity împotriva depresiei: ajutorul dumneavoastră în lupta cu depresia

Depresia se dezvoltă ca rezultat al interacțiunilor dificile ai factorilor sociali, psihologici și biologici. Această stare psihofizică se caracterizează printr-un stres ridicat, întreruperea vieții normale, deteriorarea situației de viață a persoanei care suferă. Există o legătură între depresie și sănătatea fizică. De exemplu,, depresia poate duce la dezvoltarea problemelor cardiovasculare. Din fericire, metodele eficiente de tratament ale depresiei moderate și severe există. În rândul lor, stimularea sistemului nervos prin intermediul suplimentului alimentar «SERENITY» pe care îl recomand tuturor pacienților mei.

Ionescu Alexandru Gabriel, psihiatru, doctor de categorie superioară. Stagiu de muncă de 35 de ani.

PĂRERILE CUMPĂRĂTORILOR

Când m-am despărțit de prietena mea, îmi era incredibil de rău. Mă simțeam ca și cum aș fi mâncată de viermi. Senzația de nefolosință și neajutorare nu numai că îmi veneau cu timpul, dar s-au și intensificat. A ajuns până în momentul, când mi-am pierdut și somnul și apetitul. Nu puteam găsi în sine puteri să mă lupt. Bine că părinților le-a păsat de mine și m-au dus la doctor. Doctorul mi-a recomandat suplimentul alimentar SERENITY. Luam câte 2 capsule pe zi. Deja peste o săptămână am simțit îmbunătățiri, iar peste o lună am început să îmi trăiesc din nou viața completă.

Dana, 27 de ani

Cu 5 luni în urmă peste mine parcă s-a pus o stare de depresie de neexplicat. Totul părea ca de obicei, nu am avut vreo neplăcere, nu s-au întâmplat tragedii. Pur și simplu a venit asta! Ca și cum ceva din interior m-a lovit la cap. Toate emoțiile pozitive s-au dus. În fiecare zi mă trezeam cu speranța, că nu mă voi mai scula vreodată. Dar, din păcate mă sculam. Soțul m-a dus la doctor. Mi-au pus diagnosticul de depresie endogenă. Acum deja este a doua săptămână de când iau SERENITY. Simt, cum viața se reîntoarce la mine. Ieri, pentru prima oară după un timp îndelungat, m-am bucurat de dimineață.

Maria, 43 de ani

Din cauza stresului constant la muncă simțeam o oboseală ieșită din comun. Când veneam acasă mă dezbrăcam, aruncam lucrurile cum era și mă așezam pe canapea. După ceva timp pierdusem simțul ca să mai ies din casă. De la lucru m-au concediat. Stăteam în fiecare zi acasă printre cutiile de pizza și sticlele de bere. Din fericire, prietena mea cea mai bună nu m-a părăsit. Odată mi-a adus SERENITY. Și peste o săptămână mi-am găsit deja puterile să mă ridic din pat și să pun în ordine toată casa. Peste 2 săptămâni mi-am găsit un nou loc de muncă. Mulțumesc prietenei și SERENITY.

Mariana, 32 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: