Sevinal Opti din incontinența urinară: capsulele naturale pentru probleme cu urinarea cu formula bogată din plante!

Sevinal Opti din incontinența urinară: capsulele naturale pentru probleme cu urinarea cu formula bogată din plante!

Soluția acestor probleme este preparatul unic din plante SEVINAL OPTI. Acesta este bazat pe ingrediente naturale din plante cu grijă alese. SEVINAL OPTI are forma capsulelor confortabil de administrat și care sunt absorbite repede, care nu irită stomacul și nici nu provoacă efecte adverse. Mulțumită compoziției lor bogate poți să ai grijă de sistemul urinar natural, sigur și fără jenă, care apare dese ori după alte metode pentru această afecțiune rușinoasă, care necesită cooperarea cu multe persoane. Tratamentul SEVINAL OPTI îl efectuezi singur, la tine acasă.

 • poate consolida natural sistemul urinar
 • are acțiune de lungă durată și sigură
 • ajut[ la ameliorarea afecțiunilor rușinoase
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ai aceste simptome ale problemelor cu urinarea?

 • sentimentul vezicii pline
 • incontinență urinară de stres
 • sentimentul arsurilor și mâncărimilor din perioada urinării
 • imposibilitatea bruscă de a urina
 • flux urinării slab
 • prostata mărită sau crescută

Mulțumită tratamentului SEVINAL OPTI poți repede și natural:

Sevinal Opti din incontinența urinară: capsulele naturale pentru probleme cu urinarea cu formula bogată din plante!

 • să uiți de disconfortul legat de incontinența urinară
 • să ameliorezi sentimentul neplăcut de arsuri și mâncărimi
 • să îți întărești sistemul urinar din interior
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SEVINAL OPTI provoacă:

 • consolidarea sistemului urinar din interior
 • recuperarea confortului de mișcare
 • eliminareaa sentimentului de arsură și mâncărime
 • îmbunătățirea circulației sângelui din mușchii sistemului urinar
 • reducerea stării inflamative
 • posibilitatea eliminării rușinii și disconfortului
 • reducerea sentimentului vezicii pline

Ce conține SEVINAL OPTI?

Sevinal Opti din incontinența urinară: capsulele naturale pentru probleme cu urinarea cu formula bogată din plante!

 1. Extractele din dobleac, măceș și cresonul peruvian – bogate în fitosteroli, care pot influența mărirea fluxului uretral la maxim și să reducă volumul urinei care se află în vezică după urinare.
 2. Sabal minor și Agathosma betulina – conțin substanțe cu o acțiune dovedită în sprijinirea prostatei. Sabal minor este o sursă naturală de diosmină, care îmbunătățește circulația sângelui și are o puternică acțiune antiinflamatoare.
 3. Bogăția vitaminelor pentru întărire: B6, B2, B1, D3, B12 – acestea ajută la întărirea corespunzătoare și hrănirea mușchilor care crează sistemului urinar, mulțumită acesteia acestea devenind mai puternice și mai puțin expuse la infecții și pierderea fermității necesare pentru funcționarea corespunzătoare a uretrei.

Specialiștii recomandă SEVINAL OPTI

„De SEVINAL OPTI am aflat de la prietenul meu , experd de clasă mondială în nefrologie din Zurich (Elveția). Mi-a spus că acesta este cel mai rapid și eficient mod pentru ameliorarea afecțiunilor cu sistemul urinar, pe care la descoperit știința până acum.

 

Această combinație inovatoare din ingrediente naturale din plante, poate fi comparată cu descoperirea penicilinei. Puterea ei este bogăția extractelor din plante cunoscute pentru proprietățile lor puternice pentru consolidarea și curățarea sistemului urinar.

 

Problema cu adevărat este rușinoasă și de mai multe ori s-a întâmplat, ca pacienții să dorescă să se închidă între patru pereți în casă și să sufere acolo în izolare, decât să caute ajutor activ. Îmi amintesc de o pacientă, care mulțumită acestui tratament a ieșit după multe luni din casă,și-a reînnoit vechile prietenii și chiar a s-a înscris la un curs de salsa într-un centru sportiv! Era atât de fericită! Și-a recuperat bucuria vieții. Ba chiar și-a început a doua tinerețe.

 

Acest lucru este posibil mulțumită combinării cunoștiințelor moderne și a metodelor naturale cunoscute de ani. Mulțumită cercetărilor științifice și a celor mai noi tehnologii, SEVINAL OPTI a obținut o eficacitate de câteva ori mai înaltă și o acțiune multivariată confirmate de teste clinice. În aceslași timp, aceasta este o metodă 100% sigură pentru organism, foarte ușor de utilizat și blândă pentru stomac.

 

Aceasta este singura metodă pe care o cunosc, care nu doar că ameliorează simptomele, dar înainte de toate ajută la combaterea cauzelor problemelor cu urinarea. Sunt convins că poate fi chiar mai eficientă decât intervențiile chirurgicale dureroase, legate de tăierea mușchilor (ceea ce poate provoca complicații)”.

Lucian Prusacu, specialist în domeniul nefrologiei

Cunoaște povestea succesului

„Lucrez în magazin – în picioare, lângă oameni, de aceea când au început problemele cu incontinența urinară, credeam că viața mea este ruinată! Practic nu puteam lucra! Până când o colegă de la muncă mi-a recomandat SEVINAL OPTI. Asta a fost o adevărată minune! Problemele cuc incontinența urinară s-au terminat repede și natural!”.

Doamna Ioana din Bacău, 57 de ani

„Această problemă a fost foarte rușinoasă. La mine abia începuse, dar era din ce în ce mai rău. Mă temeam de ce va veni în curând. Îmi era rușine să povestesc asta, dar am decis să îmi descriu întreaga poveste aici, pentru a ajuta și alte persoane. Am găsit modul pentru afecțiunile mele. Și asta a fost atât de simplu. Mulțumită SEVINAL OPTI din nou nu mă mai rușinez să ies și nu mă mai tem de ce se va întâmpla. Recomand tuturor care au probleme din partea sistemului urinar”.

Doamana Eugenia din București, 69 de ani

„În familia mea problemele cu prostata cred că sunt ereditare. A avut tata, fratele și bunicul parcă. Din fericire știința a mers înainte. Mulțumită metodelor moderne, poate fi evitată această problemă. La mine foarte util s-a demonstrat SEVINAL OPTI. Nu știu ce mă făceam fără el. Simplu și eficient. Trebuie să încercați”.

Domnul Valeriu din Sibiu, 48 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: