SIMPLA360: concentrat de tinerețe pentru pielea ta

SIMPLA360: concentrat de tinerețe pentru pielea ta

Piele perfectă fără riduri după o lună de utilizare a SERULUI SIMPLA360 CU UNISFERE®

 • netezește ridurile
 • modelează conturul feței
 • sintetizează propriul colagen și elastină
 • reface fermitatea pielii
 • efectul se menține mult timp
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SIMPLA360 efect de Botox fără injectări

Serul SIMPLA360 cu niacinamidă și extract de frunze de bambus stimulează producția de colagen, netezește ridurile, restabilește rezistența pielii și ridică conturul feței. Serul conține unisfere unice cu ubichinonă, care au un efect de lifting de lungă durată.

SIMPLA360 – ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ LA TINE ACASĂ

SIMPLA360: concentrat de tinerețe pentru pielea ta

Ser anti-îmbătrânire SIMPLA360 are un efect cumulativ, așa că vă veți bucura de o piele perfect netedă și tânără pentru mult timp.

Refacerea structurii pielii

 • relaxarea mușchilor faciali
 • netezirea ridurilor din interior
 • sintetizarea propriului colagen și a elastinei

Îmbunătățirea aspectului exterior al pielii

 • creșterea elasticității și a fermității pielii
 • formarea contururilor faciale clare
 • hidratarea, hrănirea și tonifierea

INGREDIENTE NATURALE:

 1. Palmitat de retinil – Are efect antiseptic, stimulează sinteza colagenului și suprimă producția de melanină
 2. Niacinamide – netezesc ridurile, accentuează ovalul feței, previn lăsarea pielii, formează noi fibre de colagen.
 3. Ulei de migdale, vitamina C – hidratează, curăță, saturează pielea cu vitamine, intensifică procesul de regenerare, elimină pigmentarea nedorită.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Doar 4 săptămâni până la transformarea ta

1 săptămână
Ingredientele active din cremă pătrund adânc în piele până la mușchii mimici și îi relaxează prin blocarea impulsurilor nervoase din țesuturi. În același timp, expresia feței rămâne neschimbată.

 

a 2-a săptămână
Datorită efectului cumulativ, prin complexul puternic al serului (niacinamidă, ubichinonă și palmitat de retinil), ridurile sunt netezite treptat, iar contururile faciale sunt îngustate.

 

a 3-a săptămână
Datorită producerii propriului colagen și al elastinei, pielea devine fermă și tonifiată. Procesele de îmbătrânire se încetinesc. Extractul de frunze de bambus hrănește și hidratează în mod activ pielea.

 

a 4-a săptămână
Rezultatele devin vizibile nu numai pentru tine, ci și pentru cei din jur: ridurile sunt netezite complet, contururile feței devin bine definite și tonifiate, pielea ta strălucește de tinerețe și frumusețe.

Opinia prSIMPLA360: concentrat de tinerețe pentru pielea ta

 

Pielea netedă fără injecții este un adevărat boom în industria de frumusețe. O formulă patentată UNISFERE® netezește chiar și cele mai profunde riduri legate de vârstă. Acest lucru a fost realizat datorită unui produs inovator – ser anti-îmbătrânire cu unisfere. Efectul este similar cu injecțiile cu Botox, dar nu prezintă contraindicații și reacții adverse. Se păstrează expresia facială, se restabilește procesul de sinteză a propriului colagen și elastină pentru o piele fermă. Folosesc SIMPLA360 de mult timp, clientele mele sunt mulțumite.

Camille Schneider, Cosmetolog principal al Centrului elvețian de întinerire Versua Clinic

Cum să utilizezi corect SIMPLA360

 1. Curăță pielea feței de produsele de machiaj și/sau impurități, ștergi-o cu un prosop.
 2. Agită bine înainte de utilizare.
 3. Aplică ser pe pielea feței, a gâtului și a decolteului.
 4. Lasă până se absoarbe complet.

Recenziile femeilor care au întinerit deja:

Nu sunt bătrână, însă ridurile au început să fie vizibile. Am frică să încerc aceste injecții cu Botox, deoarece nu sunt sigură că fața mea o să fie ok după ele. Prietena mea e cosmeticiană și mi-a povestit despre serul SIMPLA360. Așa că l-am comandat pe site-ul web și am plătit la livrare. Nu m-am așteptat că un produs cosmetic ar putea avea astfel de rezultate: peste 2 săptămâni ridurile au început să se netezească, iar pielea feței a devenit tonifiată.

Lavinia Condrea, 41 ani

Obișnuiam să râd foarte mult. Nu sunt sigură că râsul prelungește viața, dar un lucru știu bine: provoacă apariția ridurilor. Cu timpul, ridurile mimice inofensive devin tot mai adânci. Nu e deloc amuzant. Folosesc SIMPLA360 de aproape o lună, iar ridurile mele au început într-adevăr să fie mai puțin vizibile. Recomand!

Raluca Moraru, 36 ani

Sunt mereu în căutarea produsului perfect pentru tenul meu, încerc tot timpul noi remedii. Recent am ales să testez ser SIMPLA360. Priviți imaginile, am întinerit cu 10 ani! „Laba gâștii” și ridurile din jurul buzelor au dispărut fără urmă. Se pare că am găsit într-un sfârșit produsul potrivit pentru tenul feței. În plus este și ieftin. Peste o lună voi repeta tratamentul.

Otilia Dinescu, 62 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: