SKINCELL ADVANCED de la papiloame și negi: vă va oferi o piele sănătoasă și curată!

SKINCELL ADVANCED de la papiloame și negi: vă va oferi o piele sănătoasă și curată!

Îndepărtarea verucilor și a semnelor de naștere este o problemă urgentă în cosmetologie. Chiar și metodele minim invazive au un efect traumatic asupra pielii și necesită o recuperare îndelungată. O dezvoltare unică a oamenilor de știință și a medicilor – Skincell Advanced – vine în ajutor.

 

Serul avansat Skincell din România poate fi achiziționat numai de pe site-ul oficial. Abia astăzi aveți posibilitatea de a achiziționa întregul curs la o reducere de 50% la prețul de $39.60. Pentru a comanda produsul, completați formularul de feedback de pe site, așteptați ca operatorul să vă sune și să vă furnizeze adresa.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ser avansat Skincell: Calea de a perfecționa pielea

Skincell Advanced este un ser care corectează pielea pentru față și corp, fără veruci, papiloame și semne de naștere. Unicitatea formulei era cunoscută în cele mai vechi timpuri, dar numai astăzi oamenii de știință au reușit să înțeleagă rețeta pentru o piele perfectă. Serul are o textură moale. Pătrunde adânc în piele, ajunge la rădăcina papilomului și îndepărtează fără durere o aluniță sau neg.

 • Alunițele mari sau papiloamele de pe piele pot necesita un curs suplimentar. Skincell Advanced a fost dezvoltat în Statele Unite de către un centru clinic autorizat de FDA.
 • Mecanismul de acțiune al serului pe piele

Emulsia corectivă începe să funcționeze imediat ce este aplicată pe piele. Ingredientele active pătrund în straturile profunde ale pielii, ajung la rădăcina aluniței sau papilomului și o distrug din interior. Papilomavirus uman, pete de piele, negi, condiloame – toate acestea necesită corecție chirurgicală.

Cum funcționează Serul avansat Skincell

SKINCELL ADVANCED de la papiloame și negi: vă va oferi o piele sănătoasă și curată!

 1. După câteva minute, zona de tratament a pielii devine albicioasă.
 2. în 6-8 ore, procesele ireversibile apar în corpul structurii;
 3. După 10 ore, începe procesul de distrugere a papilomului, începe regenerarea pielii.

După dispariția verucii, nu se vor forma cicatrici, cicatrici și răni sângerante pe piele. Negii și semnele nașterii se vindecă rapid fără pete și alte defecte estetice, fără a lăsa cicatrici pe piele. Serul este eficient și pe alunițele mari. Pentru rezultate uimitoare după o lună, încercați concentratul acum și curățați-vă complet pielea.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Valorile măsurate

Skincell Advanced are un efect devastator asupra aproape tuturor papiloamelor, negilor și alunițelor întunecate. Prin urmare, se recomandă curățarea pielii în următoarele cazuri:

 • virusul papilomului uman;
 • alunițe întunecate;
 • alunițe roz și ușoare;
 • veruci mici;
 • negii mari roșii și întunecați;
 • alte urme pe piele.

Avantajele pregătirii pentru curățarea pielii

SKINCELL ADVANCED de la papiloame și negi: vă va oferi o piele sănătoasă și curată!

Concentratul Skincell Adv. are o serie de avantaje față de alte tratamente pentru piele:

 • nu dăunează pielii și nu provoacă arsuri.
 • distruge papiloamele împreună cu rădăcinile;
 • stimulează propria colageneză și reînnoirea celulelor pielii.
 • previne formarea de cicatrici pe piele, țesut cicatricial;
 • nu provoacă efecte secundare și nu are contraindicații;
 • compoziție naturală – toate ingredientele sunt atent selectate și recoltate;
 • poate fi cumpărat online în România;
 • a fost testat clinic.

Revizuirea medicului

Doctor Dermatovenereolog Dumitru Dumitru

Neoplasmele dermatologice necesită astăzi îndepărtarea obligatorie. Acest lucru este asociat cu riscuri oncogene ridicate și nu contează dacă pacientul are sau nu o predispoziție. Deși îndepărtarea cu laser sau bisturiu este o metodă relativ sigură, are o serie de contraindicații. Vă recomand să începeți cu metode conservatoare. Cu siguranță, Skincell Advanced Serum poate pretinde că este primul remediu din România în lupta împotriva negilor și a semnelor de naștere. Compoziția naturală, studiile clinice și certificările de calitate creează încredere

Recenzii pentru clienți

Ana, 27 Ani, Tulcea

De mult am vrut să scap de o aluniță pe gât. Celulele de creștere nu sunt periculoase, dar medicii au interzis eliminarea lor din cauza riscului ridicat de sângerare – am boli de sânge. Am cumpărat Skincell Advanced de pe site-ul producătorului și nu mă pot sătura de el. După îndepărtarea aluniței, am comandat un produs pentru îndepărtarea papiloamelor mici de pe față și gât

Mariana, 45 Ani, Baia Mare

Pistrui și alunițe au fost alături de mine toată viața, dar două creșteri mari pe fața mea m-au împiedicat să trăiesc. Nu puteam să mă machiez, să fac proceduri cosmetice, mi-era frică în permanență de a deteriora alunița. Complexul Skincell Advanced a venit în ajutor. Am simțit efectele abia după o săptămână și după 4 săptămâni am fost lipsită de defecte ale pielii.

Alexandru, 31 Ani, Sibiu

Nu m-am gândit niciodată că Skincell Advanced Herbal Serum îmi va schimba viața după 2 luni de utilizare. După stagiul meu în Brazilia, am primit o aluniță mare pe față și mai multe papiloame pe corp. Alunița m-a împiedicat să am grijă de mine: spălare, bărbierit. Astăzi am pielea curată, fără defecte – datorită concentratului.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: