Snorest: uită de sforăit și somn neliniștit

Snorest: uită de sforăit și somn neliniștit

 • Te scapă imediat de sforăit
 • Curăță aerul de praf și părul animalelor
 • Îți asigură un somn sănătos, chiar dacă ai nasul înfundat.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Ce este Snorest ?

Clema Snorest – este un dispozitiv în formă de clemă cu o punte flexibilă.

Cum funcționează?

 • Clema PUNE PRESIUNE PE PUNCTELE DIN NAS
 • Declanşează UN REFLEX NATURAL de tensiune pe palatul moale și pe vârful palatului, în timpul somnului

Snorest: uită de sforăit și somn neliniștit

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ÎNCEPE SĂ DORMI BINE ÎMPREUNĂ CU SNOREST

Sforăitul este un factor psihologic iritant, mai ales dacă nu ești singur în dormitor. Îți face somnul neliniștit atât ție cât și celor dragi. Dovedit, persoanele care sforăie dorm rău din cauza lipsei de oxigen!

 

Pentru a scăpa de sforăit, nu ai nevoie de intervenții chirurgicale scumpe sau terapie cu medicamente. Clipsul minuscul stimulează punctele reflexogene din regiunea septului nazal, extinde căile respiratorii și crește concentrația de oxigen în sânge. Te izbăvește de sforăit, îți asigură un somn strâns și sănătos!

CLIPS ANTISFORĂIT PENTRU NAS CARE ESTE SECRETUL EFICIENȚEI

 • Comod în orice poziție de somn
 • Se aplică printr-o singură mișcare
 • Se ține strâns în nas toată noaptea
 • Filtrul încorporat curăță aerul
 • Te ajută să dormi mai bine
 • Duzele de silicon sunt ușor de curățat

Snorest: uită de sforăit și somn neliniștit

OPINIA EXPERTULUI

Sforăitul este o problemă intimă care dereglează somnul și este cauza durerilor de cap, hipertensiunii, a coșmarurilor și oboselii. Practica demonstrează că sforăitul are diferite cauze: mușchii nazali și ai gâtului slab dezvoltați, precum și reacții alergice la praf și părul de animale din aer.

Clipsul anatisforăit Snorest soluționează această problemă. Extinde căile respiratorii, stimulează absorbția oxigenului și curăță aerul. Persoanele care au folosit Snorest cel puțin o dată au observat că sforăitul dispare și calitatea somnului se ameliorează semnificativ.

Cameliu Burnescu, Specialist în somnologie

Oameni reali – rezultate REALE!

Sforăitul meu îi înnebunea pe toți cei dragi. Soția mea chiar a fost nevoită să se retragă în altă cameră pentru a se putea odihni. Dar ce puteam face? De îndată ce am aflat despre clemă, am decis să o comand. Sforăitul a început să dispară, am început să respir mai bine și acum mă odihnesc foarte bine noaptea.

Marius, 34 de ani

Din cauza dificultăților de respirație din timpul nopții, am început să am probleme de sănătate, mă sufocam. Din fericire, nepoții mei au început să se îngrijoreze și mi-au comandat clema Snorest. În sfârșit, sunt un om sănătos!

Paul, 65 de ani

M-am certat cu soțul toată viața, e pur și simplu imposibil să dorm nopțile, sforăie foarte rău. De asemenea, suferă de nas înfundat. Totul din cauză că și l-a rupt acum mult timp. Am comandat clema Snorest, l-am forțat să o poarte – el e sceptic de felul lui, nu credea că îl va ajuta. Însă a crezut atunci când a încetat să mai sforăie, după o săptămână!

Ioana, 29 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: