Solesties pentru pierderea în greutate: aruncă de pe tine greutatea de grăsime și prelungește-ți viața!

Solesties pentru pierderea în greutate: aruncă de pe tine greutatea de grăsime și prelungește-ți viața!

Și toate acestea…

 • FĂRĂ DIETE ȘI EXERCIȚII
 • FĂRĂ IROSIREA BANILOR
 • FĂRĂ A IEȘI DIN CASĂ
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum am inventat metoda noastră pentru slăbirea automată?

Inovatoarea noastră descoperire am făcut-o în perioada bursei de cercetare din Singapore, unde au fost inventați 10 medici geniali din întreaga lume. Fără modestie, recunoaștem că suntem tocmai unii dintre cele 10 genii.

Ne-a ajutat dragostea pentru medicină, noile abordări asupra problemei excesului de greutate și marea încăpățânare de a acționa. Am lucrat zi de zi cu sudoare pe frunte, timp de 17 luni. Cu oboseala ne-am riscat propria sănătate. Dar asta nu-i nimic, pentru că mulțumită acesteia am făcut minunea pe care medicina nu a putut să o facă sau nu a vrut să o facă, timp de 45 de ani.

Chiar și omul care cântărește 200 kg este slab în interior

Solesties pentru pierderea în greutate: aruncă de pe tine greutatea de grăsime și prelungește-ți viața!

Dacă îți faci o radiografie a corpului, pe ecranul medical vei vedea silueta normală și slabă. De faptul că o ai deja în tine, te poți convinge ușor apăsându-ți mai puternic propria burtă, mâinile sau picioarele. Acea rezistență elastică pe care o simți, este țesutul inutil de grăsime.

Pe corpul slab porți un palton greu și inutil de grăsime. În funcție de gradul excesului de greutate, acesta are de la câțiva la câteva zeci de centimetri grăsime. Cântărește de la câteva, la câteva zeci de kilograme. Vestea bună esteă că în interior ai un corp atrăgător cu o figură ideală. Acesta este ascuns sub paltonul de grăsime. Tot ce trebuie să faci, este să îndepărtezi acest palton. Noi știm cum!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Grăsimea grasă neuniformă

 • Grăsimea apoasă Este stratul extern, imediat sub piele, care 57% este reprezentat de apă. Tocmai acesta este celulita și pielea lăsată gelatinoasă.
 • Pasta de grăsime Acesta este stratul intern, asemănător cu untul sau untura. Aceasta cântărește mereu cel mai mult și în aceasta sunt înmagazinate toxinele care sunt cauza stresului, oboselii și problemelor cu pielea.
 • Grăsimea fosilizată – tocmai aceasta este adevăratul tău inamic, pe care trebuie să îl învingi! Acesta este stratul intern. Este cel mai subțire, dar în schimb cel mai bine bătut și tare, precum talpa încălțămintei. Foarte greu de eliminat. Tocmai din cauza acestuia apare efectyl yoyo. Cum se întâmplă acest lucru? Chiar dacă reușim să slăbim, fosila „dorește” să acopere cu următoarele straturi de grăsime și face repede asta.

Dizolvă grăsimea fosilizată cu o singură lovitură și nu te mai îngrijora NICIODATĂ de excesul de greutate

 • Arderea rapidă și automată a țesutului de grăsime
  Mulțumită dizolvării grăsimii fosilizate, pasta de grăsime literalmente „pierde teren”. Nu mai are de ce să se prindă, așadar este supusă arderii. Acest lucru face, de asemenea, ca stratul de grăsime diluat să dispară foarte repede – scapi de celulită după doar 7 zile de utilizare a padurilor de slăbit.
 • Curățarea organismului de toxine
  Când prin rezultatul dizolvării grăsimii fosilizate pasta de grăsime este arsă, organismul se curăță de toxinele înmagazinate în aceasta. Mulțumită acesteia vei dormi mai bine, vei ava mai multă energie și optimism. Pielea ta, părul și unghiile se regenerează și vor fi hrănite. Efect pentru sănătate și frumusețe.
 • Protecție față de efectul yoyo
  Și cel mai important: dizolvarea grăsimii fosilizate protejează de efectul yoyo. Și asta înseamnă că deja când vei slăbi, niciodată nu te vei mai îngrășa. Cercetările au indicat clar, că după dizolvarea grăsimii fosilizate, organismul își resetează propria memorie de grăsime. Uită pur și simplu cum se depun straturile de grăsime pe burtă, coapse, fese și pe întregul corp. Și metabolismul său își mărește turațiile, mulțumită acesteia vei putea să mănânci ce vrei, însă nu te vei îngrășa. Genial, nu-i așa?

Așa a fost numită metoda noastră pentru slăbire de slaba mondială a profesorilor din medivină. De ce?

Solesties pentru pierderea în greutate: aruncă de pe tine greutatea de grăsime și prelungește-ți viața!

 • Slăbește 10 kg în 2 săptămâni – când profiți de metoda noastră, slăbirea intervine de 12 ori mai repede decât în cazul utilizării dietei draconice combinate cu exercițiile zilnice.
 • Este natural și sigur – combinat cu masajul specializat doar cei mai eficienți magneți care sunt neiertători cu grăsimea fosilă, dar blânzi cu corpul. Efectul inserțiilor nu interferează cu niciun medicament și nu provoacă efecte secundare.
 • Nu necesită schimbarea dietei – este chiar interzis! Dieta încetinește metabolismul, ceea ce în perioada slăbirii nu este indicat. Metoda noastră funcționează mai inteligent prin distrugerea inamicului siluetei tale subțiri – grăsimea fosilă.
 • Nu necesită efort fizic – în perioada tratamentul se poate exersa, însă nu este nevoie. Slăbirea intervine indiferent de activitatea fizică. Puteți să vă petreceți timpul mergând pe jos sau pur și simplu cu padurile în timp ce vă desfășurați activitățile zilnice și veți obține în continuare rezultate garantate.

Recenzii ale clienților

Deja de multe ori am trecut peste diferite reclame și recomandări de la prieteni. Aici am fost de asemenea ferm pe NU. Dar fiicele mele nu au vrut să mă lase în pace și mi-au spus să port aceste paduri pentru slăbit, din moment ce nu vreau să mănânc salate. Apoi am început să le port pentru a mă lăsa în pace. Păreau sigure de folosit, așa că m-am gândit că nu-mi vor face rău, iar fiicele mele vor afla că nu are nicio valoare. Și din păcate eu m-am convins, că de această dată nu am avut dreptate. Burta mi-a scăzut literalmente într-o săptămână. Recunosc, că mă simt de asemenea mult mai bine. Și fotbal joc cu nepoții fără dificultăți respiratorii. Și mă grănesc normal. Foarte frumos.

Marin Croitoru, 66 de ani, Craiova

Toată această slăbire a fost ca o pocnitură de degete! Am început să folosesc aceste paduri de sprijin pentru pierderea în greutate în prima zi a vacanței mele. Când m-am întors la muncă în birou după 2 săptămâni, le-a căzut fața tuturor. Șeful m-a luat chiar să discutăm și serios îngrijorat m-a întrebat dacă nu sunt bolnavă de ceva serios, pentru că am slăbit atât de repede. A răsuflat ușurat când i-am povestit despre această metodă și despre cât de bine m-am simțit! M-a felicitat și mi-a cerut aceleași paduri de slăbire pentru fiica lui, care se îngrașă din cauza steroizilor. Pe fiica șefului de asemenea au ajutat-o (a slăbit până la greutatea corectă), iar eu am acum trepte suplimentare!

Andreea Suciu, 37 de ani, București

Am încercat în viață să slăbesc exact de 17 ori. Am încercat înfometarea – efect zero. Dietă cu varză, dieta dukan, dieta detoxifiantă, dieta cetogenică. Am încercat totul – zero efecte. Eram disperată, pentru că din cauza complexelor mele mi-am ruinat toate relațiile. Eram geloasă pe parteneri, mă plângeam de aspectul meu… Nu m-aș fi gândit niciodată că, după atâția ani de agonie, voi slăbi fără niciun efort cu stilul meu de viață actual. Ăsta a fost un șoc! Cumpărarea hainelor nu mai este problema mea, pentru că peste tot au mărimi S sau M!!! Nu mă mai rușinez când oamenii se uită la mine în vacanțe. Schimbare de 180 grade, cu adevărat. Și mă simt 100% femeie, pe deplin valoroasă și care merită atenția bărbatului. Nu mă mai tem, că voi fi geloasă pe vreo gagică slabă. Pentru că eu sunt o gagică slabă! Și actualul meu bărbat tocmai de curând m-a cerut de soție. Îmi ador viața!

Mădălina Costea, 41 de ani, București

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: