Top Model Secret colanți lichizi: picoare ideale in 20 secunde

Top Model Secret colanți lichizi: picoare ideale in 20 secunde

DEVINO UN TOP – MODEL! IDEAL SE PUNE PE PICIOR.

 • Ideal se aranjează după tonalitatea pielii
 • Maschează defectele pielii! Aplicare usoara si rapida!
 • Picioare ideale într-un moment!
 • Incetineste cresterea parului!
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

TOP MODEL SECRET – FRUMUSETE SI INGRIJIRE COMPLEXA

Particulele reflectorizante cu picaturi de perle vor oferi picioarelor un aspect luxos și radiant, iar un set de componente utile le va oferi îngrijire ca în salon

Top Model Secret colanți lichizi: picoare ideale in 20 secunde

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

COLANTI LICHIZI TOP MODEL SECRET

 1. Îngrijesc pielea
 2. Ofera o aplicare uniforma
 3. Usor se spala cu sapun
 4. Nu se tem de ploaie
 5. Nu pateaza haina

CE SPUNE UN FASHION EXPERT XENIA?

PREZENTATOARE TV ȘI ACRITA.

Cea mai recentă tendință în moda mondială este colantii lichizi. Probabil ați observat că modelele de catwalk sunt întotdeauna cu picioare netede și strălucitoare. Acest luciu se realizează datorită colanților lichizi. Dragii mei!!!Este un trend UNIC.

Personal, recomand femeilor de toate vârstele să folosească colanți lichizi Top Model Secret, cu care designeri de frunte lucrează la prezentări de modă. În mod ideal, „se așează” pe orice tip de picioare și le oferă un aspect luxos. Top Model Secret este de asemenea bun pentru îngrijirea pielei.

Top Model Secret colanți lichizi: picoare ideale in 20 secunde

APLICA FINETEA LUXOASA INTR-O MISCARE

 1. Cu o cantitate mică de cremă Top Model Secret aplicați un strat subțire uniform pe pielea curată și uscată a picioarelor
 2. lăsați crema pe 10-20 de secunde și priviți imaginea picioarelor apetisante toata ziua.

RECENZIILE CLIENȚILOR MULTUMITI

Fetele am inebunit, mi-am procurat colanti lichizi TOP Model Secret pentru a le folosi în vacanță, sunt superbi!!! Aveam piscaturi de tantari ceva zgarieturi si vanatai pe picioare. Spray aa ascuns totul. Cu toate ca am aplicat un strat subțire și am intrat si in mare!! Și ei au rămas și deloc nu sau spalat. Seara le-am înlăturat cu apa si sapun. Pielea este moale si catifelata)r))). Sunt extra multumita de ele)))

Ilinca Bucuresti

Am luat acești colanți lichizi Top Model Secret, in Paris când am fost in vacanta, anu trecut, pentru ca la noi încă nu erau. am încercat sa le comand pe internet si nu am reușit. si iata acuma ele au ajuns. Aceasta crema este un lucru important din garderoba mea de vară. Chiar și cele mai plictisitoare dresuri cu ele arată ca pe o diva. Ele adaugă un lux deosebit picioarelor sale, îngrijesc pielea și nu mai este nevoie de alte remedii pentru ingrijire. Vara este cel mai potrivit lucru în garderobă fiecărei femei. Nu are analogii acest produs.

Tania Brasov

Asteriscurile mele vasculare sunt vizibile astfel încât nu pot fi acoperite cu dresuri de mătase, oricum raman vizibile. Eram nevoită și vara sa port pantaloni, sau fuste lungi. Salvarea a venit de la Top Model Secret m-a salvat, îl aplic după baie pe picioare. Picioarele devin netede și par absolut naturale. undeva de 2 saptamani am observat ca parul crește mult mai lent.

Elena Buzau

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: