Total Vital din prostatită: salvați sănătatea bărbaților pentru anii următori!

Total Vital din prostatită: salvați sănătatea bărbaților pentru anii următori!

Sănătatea bărbaților a început să eșueze? Nu contează, “Total Vital” vă va ajuta!

 • Livrare rapidă în toată România
 • Plata numai la primirea mărfurilor pe mâini
 • Garanția de calitate
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Total Vital va ajuta în caz de:

Total Vital din prostatită: salvați sănătatea bărbaților pentru anii următori!

 1. Prostatită
 2. Boala lui Peironie
 3. Dezechilibru hormonal
 4. Uretrită
 5. Impotență
 6. Fimoză
 7. Ejaculare prematură
 8. Stres
 9. Modificări de vârstă
 10. Spermatozoizi sedentari

Preparatul “Total Vital” – bazat pe extract de pin şi extract de merişor este un instrument unic care:

 • Ajută la întărirea imunității masculine
 • Previne penetrarea și dezvoltarea florei patogene cu spectru larg Îmbunătățește potența
 • Previne ejacularea prematură
 • Previne uzura de vârstă și epuizarea corpului Îmbunătățește calitatea spermei și motilitatea spermatozoizilor
 • Ajută la creșterea elasticității pielii și la scăderea rapidă a fimozei
 • Este un instrument excelent pentru prevenirea cancerului de prostată, a penisului și a testiculelor
 • Promovează conceperea copiilor la vârsta adultă
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Compoziția produsului include numai ingrediente naturale

Total Vital din prostatită: salvați sănătatea bărbaților pentru anii următori!

 1. Extract de pin Un depozit real de fitoestrogeni (inclusiv DHEA, forme ecologice de testosteron și androsteron) Îmbunătățește hormonii, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății prostatei și consolidează libidoul.
 2. Extract de merişor Este un mijloc dovedit împotriva infecțiilor sistemului urogenital. Efectul se datorează acțiunii proantocianinelor (proanthocyanins), care nu permit bacteriilor să intre în tractul urinar.
 3. Extract de mușețel Datorită unei componente cunoscute sub numele de Cumarină (Coumarin), purifică sângele și mărește alimentarea sistemului urinar cu oxigen și vitamine.
 4. Extract de urzică Datorită a 6 izolectine, care alcătuiesc extractul, stimulează sinteza principalului hormon masculin – testosteron. Aceasta, la rândul său, are un efect benefic asupra întregului sistem urinogenital masculin – de la potență la sănătatea prostatei.

Aplicarea “Total Vital” este foarte simplă!

Luați 1 capsulă de 2 ori pe zi (dimineața și seara).

 

Curs de bază: 10 zile de aplicare, 4 zile de pauză.

 

Repetați până la 8 cursuri.

Opinia specialistului

SERGIU IGNATOVICI BURLAC urolog, doctor în științe medicale, profesor la Catedra de urologie

Omul de astăzi se confruntă cu un număr mare de amenințări la adresa sănătății sale – de la un stil de viață greșit până la expunerea la diverse boli – de la prostatită pănă la oncologie. Din cauza abuzului de fastfud, alimente grase, stil de viață sedentar și, desigur, o cantitate enormă de stres, bărbații devin prostatitici și impotenți până la vârsta de 30 de ani. Prin urmare, îi încurajez pe toți pacienții mei adevărați și viitori să aibă grijă de starea lor de sănătate și să înceapă să ia “Total Vital” – un mijloc natural de înaltă eficiență care se descurcă perfect cu sarcinile de îndepărtare și prevenire a majorității bolilor masculine cunoscute în știință. Ţineţi minte, că sănătatea noastră este una și fără ea bărbatul nu poate fi numit așa. Așa că începeți să aveți grijă de ea înainte să eșueze. “Total Vital” – un mare ajutor pentru sănătatea bărbaților la orice vârstă!

Recenzii ale persoanelor care au folosit deja Total Vital

ANONIM

Am avut probleme destul de grave cu ceea ce este sub centură. Se pare că a fost fizic sănătos, dar cum ajungeam la sex, totul la jumătate la şase. Nu știam ce să fac. Am cerut sfaturi pe internet, anonim, acolo mi-au recomandat “Total Vital”. Acum, cu erecția, şi cu totul este în regulă – pot cu soția câteva ore la rând! Sper că vă va ajuta.

ANONIM

Am tratat prostatita – atât în moduri populare, cât și cu tablete. N-a fost de folos. Nu am sperat la nimic, aproape că n-am dormit noaptea – durerea mă chinuia, iar la toaletă aproape la fiecare cinci minute trebuia să alerg. Apoi, într-un fel, aproape accidental am apelat la “Total Vital”, sa dovedit, de a fi eficient! Acum sunt perfect sănătos.

ANONIM

Noi cu soțul meu am vrut să avem un copil, dar nu am reușit. Am trecut o grămadă de anchete, se părea că suntem amândoi sănătoşi, dar rezultat nu era. Apoi am început să căutăm mijloace alternative, iar ” Total Vital ” sa dovedit a fi ceea ce ne-a ajutat! Ca rezultat – mă pregătesc luna viitoare să-i dăruiesc soțului fiu. Mulțumesc lui “Total Vital”!

ANONIM

Am avut probleme cu penisul. A fost groaznic – pentru că era posibil să pun cruce în privinţa la sex. Medicii ridică din umeri – spun ei, în cazuri obișnuite, pot fi vindecat timp de o săptămână, iar aici e mult mai complicat. Ei au sfătuit “Total Vital”, și în interior, și nu sub formă de unguent şi alt. Imediat, starea a început să se îmbunătăţească. Acum sunt sănătos, iar medicii ridică din nou umerele.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: