Trichomist Forte: cu acest mod părul crește chiar și pe chelie

Trichomist Forte: cu acest mod părul crește chiar și pe chelie

Tratamentul profesorului polonez stopează imediat căderea părului și îl îndesește cu cel puțin 71% în 28 de zile – aceasta este o inovație în trihologie!

 

Deja peste 19 000 de persoane și-au regenerat foliculii de păr și i-au activat pe cei morți. Aceste persoane au stopat complet căderea părului și și-au îndesit frizura cu cel puțin 71% în 28 de zile. Au obținut un păr dens, gros și puternic – chiar și în locurile chelioase, părțile din față și lipsă de păr de mai mulți ani. Cum este posibil?

Prof. Alexandru Popa (cercetător specializat în biologie și chimie) a decis să își elibereze fiul de problemele cu chelia și să îi redea părul dens. Acesta a fost începutul revoluției din domeniul trihologiei. Profesorul, după câteva zeci de luni de cercetări avansate de laborator, a creat inovatoarea, naturală și ușor de utilizat, formulă triho-dermală.

Această formulă readuce la viață chiar și foliculii morți ai părului și stimulează celulele stem la o producție rapidă a noilor fire de păr groase și puternice. În același timp asigură o creștere radicală a părului chiar și pe chelie, părțile din față și locurile lipsite de păr. Ca efect, oricine poate obține un păr dens, sănătos și puternic – chiar dacă mai devreme a fost complet chel. Ceea ce este uimitor, oricine își poate permite acest tratament inovator, pentru că nu se asociază cu un cost financiar mare.

Revistele medicale și cosmetologice profesionale, au proclamat deja acest tratament ca „descoperirea trihologică de pionierat”, iar profesorul obține nominalizări de premii pentru realizările sale științifice. Mulțumită acțiunii formulei sale triho-dermale atât femeile, cât și bărbații pot stopa imediat căderea părului – indiferent de cauzele sale – după care să își îndesească frizura cu minim 71% în 28 de zile.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Trichomist Forte: cu acest mod părul crește chiar și pe chelie

„Modurile pentru căderea părului cunoscute până acum, sunt bani aruncați în vânt!”

Tocmai de aceea tratamentul triho-dermal inventat de prof. Popa este o adevărată inovație în lupta pentru un păr dens, gros și puternic

 

Modurile de luptă cu căderea părului cunoscute până acum, iau speranța din om, sănătatea și bani grei. În schimb, tratamentul prof. Popa, readuce la viață chiar și foliculii de păr morți și stimulează celulele stem la producția intensivă a firelor de păr sănătoase, groase și puternice. Ingredientele aflate în acesta au proprietăți puternice de regenerare, întărire și hrănire.

 

Utilizarea formulei triho-dermală inițiază creșterea radicală a noilor fire de păr – chiar și după o chelie, lipsă pe părți și spații lipsite de păr de mulți ani. Tratamentul indică o eficiență de 98,9%, indiferent de cauzele căderii părului. Este recomandată absolut pentru combaterea căderii părului provocată de alopecia androgenică, alopecia areată, problemele hormonale, bolile pielii scalpului, trecerea prin sarcină, stresul ș.a.m.d.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Trichomist Forte: cu acest mod părul crește chiar și pe chelie

Oricine poate acum să obțină un păr dens, gros și puternic

Formula triho-dermală este disponibile deja în România în vânzarea cu amănuntul sub denumirea de Trichomist Forte. Tratamentul are form spray-ului pentru păr ușor de utilizat. Utilizarea sa este pe deplin sigură pentru organism și pielea scalpului, ceea ce a fost dovedit de cercetările suplimentare ale Laboratorului European din Geneva. Îl pot utiliza persoanele cu mătreață, dermatită seboreică sau dermatită.

Cercetările au indicat de asemenea, că tratamentul are o eficiență de peste 98,9%. Mulțumită acestuia, persoane cu vârste de 25-83 de ani, în numai 28 de zile au avut efecte spectaculoase în combaterea căderii părului. Indiferent de vârsta lor, cauza și durata apariției problemelor cu pierderea excesivă a părului, chelia sau calviția, dar de asemenea și a părului subțire și slab.

Aceste persoane imediat după utilizarea formulei triho-dermale, au stopat căderea părului. După care au stimulat foliculii morți de păr la nivelul celulelor stem. Mulțumită acesteia și-au mărit ritmul de creștere a părului cu 120% și și-au îmbunătățit hrănirea părului și scalpului. În următoarele zile de tratament, aceste persoane au observat apariția a sute de noi fire de păr. După care au observat, cum locurile chele de pe capul lor sunt acoperite de păr, iar părul deja avut devine cu cel puțin 71% mai dens, gros și puternic.

Ca efect, au eliminat complet problema căderii părului. Au obținut un aspect atrăgător și mulțumită acesteia siguranța de sine. Dar asta nu este totul. După 28 de zile de tratament, participanții în cercetări au recunoscut unanim, că și-au recuperat părul dens, gros și puternic, la care visau de ani.

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc singure de la sine:

1 săptămână. stoparea imediată a căderii părului, readucerea la viață a foliculilor de păr morți, activarea celulelor stem la producția firelor de păr

 

2 săptămână. accelerarea creșterii părului cu 120%, hrănirea scalpului și părului

 

3 săptămână. mărirea de 3 ori a mediei grosimii firelor de păr, îndesirea părului cu până la 71%

 

4 săptămână. eliminarea completă a problemei pierderii părului și căderii acestuia, efectul părului dens, gros și puternic

Trichomist Forte: cu acest mod părul crește chiar și pe chelie

COMENTARII

Cândva aveam un păr dens. Întreaga viață l-am economisit cu intervenții: l-am vopsit, îndreptat, ondulat – și tot așa. După care au apărut problemele cu tiroida și părul a început să îmi cadă cu pumnii. Eram disperată, pentru că arătam îngrozitor. Niciun șampon, balsam și nici frecții nu funcționau. Mi-am pierdut doar banii.

Din fericire am văzut reclama despre Trichomist Forte și l-am comandat imediat. Deja din a doua zi am văzut că a meritat să-l cumpăr, pentru că după pieptănare pe perie nu a rămas niciun fir de păr. 3 săptămâni mai târziu aveam de 2 ori mai mult păr! Până când, după o lună, părul meu este exact la fel de dens, ca atunci când eram tânără. Nu mit, dacă spun că este chiar mai frumos – pentru că este atât de neted și strălucitor. Sunt încântată!

Iuliana Pancu, Oradea, 47 de ani

Din cauza cheliei îmi era rușine, pentru ca arătam precum propriul tată. În final am decis să risc. Mi-am luat 20 000 lei credit pentru transplant. Atât de disperat eram. Intervenția a fost dureroasă și mi-am revenit după o săptămână. Mi-am spus: „Asta e, mă chinui, dar poate va merita”. Nu a meritat. Părul a început din nou să-mi cadă.

Acest preparat l-am încercat fără prea mare bucurie. Credeam: „Cum mă va ajuta un spray, dacă nici transplantul nu m-a ajutat?”. Dar acum știu, că dacă nu aș fi profitat de acest tratament – făceam greșeala vieții. Au fost suficiente 4 săptămâni, pentru ca după chelia din părți și din spate să nu mai fie urmă. Am un păr dens și sănătos. În sfârșit arăt ca de vârsta mea, ba chiar mai tânăr. Femeile îmi zâmbesc pe stradă!

Damian Cristescu. Bacău, 59 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: