Uncaria: puterea naturii împotriva ciupercii pielii

Uncaria: puterea naturii împotriva ciupercii pielii

După prima utilizare acționează activ împotriva:

 1. Bacterii – cauza mirosului neplăcut
 2. Roșeață
 3. Infecții cutanate și răspândirea lor în organism
 4. Mâncărime și descuamare
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

DE CE UNCARIA ESTE CU ADEVĂRAT O METODĂ DE TRATARE?

Uncaria, datorită compoziției sale naturale unice, nu numai că ajută la ameliorarea primelor simptome ale ciupercii, dar și hrănește pielea cu componente benefice care influențează pozitiv proprietățile imune și de protecție ale epidermei; stratul superior al pielii.

 • Aprobata de Asociația Specialiștilor (UEMS)
 • Peste 300 de studii clinice de succes
 • 5968 de scrisori de mulțumire în 2022 г
 • Ciuperca nr. 1 conform revistei The Lancet
 • Compoziție 100% naturală

Uncaria: puterea naturii împotriva ciupercii pielii

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

CUM FUNCȚIONEAZĂ UNCARIA

 1. Netezește zona afectată a pielii și unghiilor deteriorate
 2. Ingredientele active pătrund adânc în țesuturi
 3. Sporele fungice sunt blocate, iar zona celulelor afectate este redusă
 4. Capacitatea infecției de a se reproduce este blocată, ciuperca este distrusă

COMPOZIȚIE UNICĂ A UNCARIA

 • Infuzie din fructe de camu-camu + vitaminele B6, B9, A
  Ele dezinfectează și distrug structura infecției fungice, elimină mâncărimea și disconfortul, accelerează procesul de vindecare a rănilor și crăpăturilor.
 • Infuzie din echinacea purpurie + zinc
  Ele împiedică multiplicarea și creșterea florei microbieni patogene, hrănesc și hidratează pielea, elimină transpirația excesivă și mirosul neplăcut.
 • Infuzie din rădăcină de unghia pisicii + vitamina D
  Formează o peliculă de protecție și împiedică multiplicarea bacteriilor, întăresc placa unghială.
 • Infuzie din fructe de schizandra chinensis + infuzie din coajă de portocală amară
  Ele normalizează sistemul imunitar, ajută la vindecarea bolilor fungice cronice, îmbunătățesc starea pielii.

MOD DE UTILIZARE A UNCARIA

 1. Agitați flaconul, diluați 25 de picături într-un pahar cu apă (200 ml), amestecați și consumați. Luați de 2 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă. Cel mai bun rezultat se obține prin administrarea pe parcursul unui curs de 4-6 săptămâni sau mai mult.
 2. Doar un curs complet de tratament ajută la dezvoltarea imunității împotriva infecției fungice. O singură procedură este suficientă pentru a obține un efect complet de ușurare.

Uncaria: puterea naturii împotriva ciupercii pielii

PROFESIONIȘTII RECOMANDĂ UNCARIA

S-a demonstrat că Uncaria este eficient la 150.000 de pacienți care au consimțit să participe la studiu. Principala sa caracteristică este acțiunea complexă. Este potrivit nu numai pentru tratament, ci și pentru prevenție. Având în vedere prețul și eficacitatea sa, merită atenția întregii comunități medicale. Infecția fungică a piciorului se dezvoltă foarte rapid, având nevoie de un produs inovator, cum ar fi Uncaria care să acționeze rapid. Aș dori să recomand tuturor, fără excepție, în special celor care trăiesc împreună, deoarece ciuperca este și contagioasă.

Doctor Andrei Popescu
Head of the Dermatology Department – Șef al Departamentului de Dermatologie.

ULTIMELE RECENZII ALE CLIENȚILOR

Uncaria este excelentă pentru cei care au pielea sensibilă pe picioare și care se crăpa constant. Mi-a fost foarte utilă. După aproximativ cinci zile, nu am mai avut crăpături la călcâie, pielea a devenit netedă și foarte plăcută.

Elena, 43 de ani

Fug în fiecare dimineață în pădurea din apropiere și picioarele mele se uda des de pe iarbă și bălți. Unghiile și călcâiele mele erau într-o stare groaznică, nu am avut grijă corespunzătoare de picioarele mele și am plătit pentru asta… Chiar mi-a fost jenă să mă dezbrac în fața prietenei. Unghiile mele s-au întors în cele din urmă la structura lor normală, iar călcâiele nu mai arătau ca niște grămezi de noroi uscat.

Ion, 35 de ani

Culoarea și mirosul picăturilor indică naturalitatea lor! Utilizarea unor astfel de produse este o plăcere atunci când știi că nu-ți vor face niciun rău și vor ajuta în lupta împotriva bolii. Nu mi-au plăcut niciodată picioarele mele. Am avut o infecție în piscină și nici măcar nu am observat când piciorul meu era acoperit de mici vezicule pline cu lichid. Uncaria m-a ajutat în 3 zile. Ce mai pot spune despre produs dacă ajută atât de repede? Trebuie să-l luați, cu siguranță îl recomand tuturor celor care se confruntă cu o astfel de problemă.

Mihai, 54 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: