Valgu-correct de la tulpina valgus a piciorului: elimină inflamația și durerea!

Valgu-correct de la tulpina valgus a piciorului: elimină inflamația și durerea!

 • Previne formarea bătăturilor și rosăturilor
 • Elimină durerea și disconfortul în timpul mersului
 • Poate fi purtat cu orice tip de încălțăminte

Principalele avantaje ale Valgu-correct

Valgu-correct de la tulpina valgus a piciorului: elimină inflamația și durerea!

 1. Se lipește strâns de talpă Nu afectează aspectul estetic, atunci când este purtat cu sandale sau pantofi frumoși
 2. Materialul elastic nu afectează pielea Protejează pielea delicată dintre degete împotriva roaderii, formării rosăturilor, bătăturilor și rugozității
 3. Materialul dispozitivului de fixare nu provoacă reacții alergice Este fabricat dintr-un material elastic, de tip gel, hipoalergenic Asigură poziționarea corectă a degetelor de la picioare Corectează poziția degetelor de la picioare, este eficient în cazul degetelor poziționate foarte aproape și în cazul degetelor încălecate

Cum acționează Valgu-correct asupra monturilor?

Corectează în mod eficient monturile Inserția specială menține degetul mare într-o poziție corectă și nu îi permite să se încline în timpul mersului Nu permite ca încălțămintea să vă strângă și oprește dezvoltarea monturilor

Proprietățile unice ale fixatorului normalizează poziția fiziologică a degetului mare, în cazul prezenței monturilor

Motivele apariției „monturilor”

Valgu-correct de la tulpina valgus a piciorului: elimină inflamația și durerea!

 1. Predispoziția genetică
 2. Încălțămintea îngustă pe toc înalt
 3. Piciorul plat
 4. Afectarea țesutului nervos (deformări paralitice)

Valgu-correct poate fi purtat discret în orice încălțăminte

Valgu-correct este prevăzut pentru a fi purtat zilnic cu orice tip de încălțăminte. Datorită formei sale, acesta se fixează strâns pe picior și este absolut invizibil. Materialul din care este fabricat Valgu-correct, este atât de elastic, încât riscul de a trauma degetele este absolut exclus. Puteți acționa asupra montului chiar și ziua, fără a vă distrage de la activitățile dvs.!

Eficiență demonstrată clinic

Doctor în medicină Șef al secției de ortopedie al clinicii internaționale „World Health” Veaceslav Minea

Chiar după primele săptămâni de utilizare a Valgu-correct, pacienții mei observă diminuarea presiunii dintre primul și al doilea deget al piciorului, reducerea senzațiilor de durere în cazul bătăturilor cronice. Fixatorul Valgu-correct reduce acțiunea traumatizantă asupra degetului mare de la picior, eliminând senzația de disconfort, iar cu timpul, este în stare să schimbe esențial starea articulației.

Recenziile persoanelor care au evaluat calitatea

Rozalia, 35 de ani, Timișoara

Sufăr din copilărie de afecțiunea piciorului plat. În ultimii ani, din cauza monturilor, aproape că nu port deloc încălțămintea cu toc, care îmi plăcea cândva atât de mult((( Cu un an în urmă, am descoperit îngrozită că pe picioare mi-au apărut monturi, și de atunci acestea nu-mi mai dau pace! Am folosit, la recomandarea unei prietene, fixatorul inovator Valgu-correct. Este un fixator extraordinar, igienic, nu roade deloc, iar rezultatul este – super. Timp de o lună, mi s-a restabilit forma articulației și mi-au dispărut durerile. Port cu plăcere tocuri, deși, până când, doar periodic)))

Marcela, 45 de ani, Cluj-Napoca

Am suferit de problema monturilor la picioare mai mult de 7 ani. În această perioadă, am încercat diverse remedii, însă fără nici un rezultat. Cele mai bune rezultate le-am obținut în urma utilizării zilnice a fixatorului ortopedic Valgu-correct. Acest dispozitiv este foarte ușor de utilizat, acesta fixează degetul mare și reduce sarcina în timpul mersului, în același timp, nu restricționează mișcările în orice fel de încălțăminte. Deja peste 3 săptămâni am observat primele rezultate legate de diminuarea rosăturilor. Puteți vedea rezultatul pe fotografie, Valgu-correct – este o adevărată descoperire!

Flavia, 48 de ani, Brașov

Cu un an și jumătate în urmă mi-a apărut un mont la piciorul drept. Am încercat toate remediile posibile: am început să fac masaj, proceduri de fizioterapie, am purtat bandaje și corectoare, am mers pe la clinici – fără niciun rezultat. Totul s-a schimbat după ce am încercat Valgu-correct. În comparațiile cu cheltuielile anterioare pentru tratament, acest fixator costă câțiva bănuți, însă rezultatul a fost vizibil deja peste două săptămâni. Este cu adevărat EFICIENT!!! Este foarte confortabil și ușor de utilizat, nu am mai întâlnit un remediu ortopedic atât de bun!

De ce trebuie să comandați Valgu-correct de la noi?

 1. Înregistrarea rapidă și comodă a comenzii Înregistrați comanda pe site sau solicitați un apel invers. Vă vom contacta și vă vom trimite comanda în cel mai convenabil mod pentru dvs.
 2. Ținem foarte mult la reputația noastră De aceea, înainte de a expedia comanda, verificăm caracteristicile tehnice și ambalajul tuturor produselor.
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: