Varius plus: pentru sănătatea și frumusețea picioarelor tale fără varice!

Varius plus: pentru sănătatea și frumusețea picioarelor tale fără varice!

 • Efect garantat
 • Componente naturale
 • Tehnologie unică
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Sănătate și agilitate pentru picioarele tale cu gel Varius plus!

 1. Un remediu minunat pentru prevenirea și tratarea varicelor
 2. Stimulează circulația sanguină normală
 3. Îndepărtează rapid semnele de oboseală a piciorului
 4. Hidratează si hrănește pielea

Varius plus: pentru sănătatea și frumusețea picioarelor tale fără varice!

Puterea cremei ‘Varius plus’ constă în compoziția sa unică, care include tot ceeste necesar pentru tratarea eficientă a varicelor și oferă pielii picioarelor frumusețeși sănătate!

 • Alge extract. Crește elasticitatea și tonul pielii; Promovează regenerarea tisulară.
 • Ulei de ricin are substanțe nutritive care pătrund adânc în epidermă, grăbind procesul de hrănire apielii, oferind un efect de întinerire
 • Propilen glicol. Au acțiuni stimulatoare asupra circulației sanguine locale, eliminând ”steluțele” -stadiul începător a varicozei.
 • Cofeina are un efect benefic asupra vaselor de sânge, obișnuindu-le să preseze.

APLICAREA REGULATĂ A CREMEI VARIUS PLUS
pe durata a câteva săptămâni va determina o reducere vizibilă a semnelor de varicozitate!

Este ușor să îți dai seama cât de eficientă este această cremă!

Utilizarea regulată a produsului pe durata a a 1,5 săptămâni oferăprimele îmbunătățiri vizibile ale semnelor de varicozitate. Aceasta hrănește și tonifiază pieleapicioarelor tale, îndepărtează fracturile minore și microdaunele.

Această eficiență și efectul rapid sunt obținute cu ajutorul componentelor naturaleale cremei Varius plus. Produsul a trecut cu succes toate cercetările de laborator necesare și s-adovedit a fi absolut sigur pentru consumator. Mii de opinii favorabile din întreaga lumeconfirmă garantarea rezultatului!

Gel Varius plus este un produs certificat care îndeplinește toate standardelede calitate. Ferește-te de produse contrafăcute!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Varius plus: pentru sănătatea și frumusețea picioarelor tale fără varice!

Opinia specialistului

Un număr mare de reprezentante ale sexului frumos (de asemenea și câțiva bărbați) sunt obișnuite cusenzația de greutate și durere în picioare. Cel mai adesea acestea consultă un specialist numai atunci cândboala a progresat și există deja semne vizibile de varicozitate. Ca orice alt doctor, consider că cel mai buntratament al unei boli constă în prevenirea sa. De aceea întotdeauna recomand gel Varius plus paciențilormei.
Gel Varius plus vă va scăpa în mod rapid și ușor de efectul de ‘picioare obosite’, leva oferi agilitate și putere la sfârșitul unei zile de muncă.

Szilágyi Zalán, lábápolási szakorvos

Nu este dăunătoare?
Gel Varius plus constă absolut din componente naturale, nu conține parabeni, coloranți,parfumuri sintetice și produse GMO. Produsul a obținut certificarea și nu prezintă niciocontraindicație.

 

Durata tratamentului
Durata și eficacitatea tratamentului sunt individuale și depind în mod direct destadiul bolii. O durată medie de utilizare a cremei după care veți avea rezultate vizibileeste de 1,5 -2 săptămâni.

100% efect de vindecare

‘Gel îndepărtează în mod eficient venele reticulate de la picioare. Dupăutilizarea acesteia se poate observa o agilitate semnificativă, durerea surdăși senzația de rigiditate dispar.’

Viorica, 45 ani

‘După muncă utilizez în mod constant gel Varius plus. Aceasta îndepărteazărapid umflarea și oboseala, iar transpirația picioarelor a scăzut semnificativ.Dimineața simt picioarele mele complet odihnite.’

Matei, 35 ani

‘Gel Varius plus este extraordinară. O utilizez în fiecare zi. La douăsăptămânidupă ce am început să o utilizez am observat o reducere semnificativăa venelor reticulate, picioarele mele își revin mult mai rapid, simt agilitate și energie.’

Florescu, 36 ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: