Visimin pentru ochi: recapata-ti vederea ascutita

Visimin pentru ochi: recapata-ti vederea ascutita

REZOLVA-TI PROBLEMELE ACUM INCEPAND CU ACEST TRATAMENT BENEFIC VEDERII TALE

 • Protejeaza ochii de tensiune de orice fel si garanteaza siguranta celulelor retinei.
 • Reface procesul natural pentru a pastra ochii umezi, protejeaza mucoasa de la uscare, de iritare si roseata.
 • Elimina orice simptom al bolilor de ochi si reface vederea!
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

ACEST PRODUS NATURAL EFICIENT PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA OAMENILOR!

 1. FĂRĂ ULEIURI URAT MIROSITOARE
 2. FĂRĂ ADMINISTRARE DE MEDICAMENTE
 3. FĂRĂ INTERVENTII MEDICALE
 4. FĂRĂ REMEDII BATRANESTI

MOD DE UTILIZARE
Cate 10 picaturi se dizolva intr-un pahar cu apa, de cate 3 ori/ zi. Se consuma imediat dupa masa.

Visimin pentru ochi: recapata-ti vederea ascutita

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

AVANTAJELE PRINCIPALE ALE VISIMIN

Intareste musculatura oculara
VISIMIN este responsabil pentru intarirea muschilor, oferind destul de lucru microfibrelor.

 

Refacerea retinei
VISIMIN contine o concentratie destul de mare de vitamine si carotenoizi pentru o recuperare eficace a retinei.

 

Normalizarea circulatiei capilare
VISIMIN normalizeaza vasele de sange si le protejeaza de socuri daunatoare ale presiunii sanguine

100% compozitie naturala VISIMIN

 1. Luteina din extract din flori de Craite. Preparatele fitoterapeutice sunt recomandate persoanelor cu glaucom, cecitate nocturnă (nictalopie) şi diurnă (hemeralopie) , celor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei (şoferi, conductori de locomotivă, radiologi, operatori calculator, piloţi, controlori trafic aerian), în menţinerea acuităţii vizuale, retinită pigmentară şi miopie.
 2. Tinctura din frunze de Ginkgo Biloba. Gingko biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic. Efectele terapeutice ale fructelor de Gingko Biloba: expectorante, tuberculostatice, antiastmatice, antibronsitice, sedative, digestive, vermifuge.
 3. Tinctura din frunze de Afin. Fructele de afin au în compoziţia lor substanţe antibacteriene şi antiseptice şi, foarte important, un echivalent vegetal al insulinei. Sărurile de calciu, potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele precum A, C, B1, B2 şi proteinele conţinute în fructul gustos de afin (chiar şi după ce fructele sunt uscate) transformă acest semiarbust într-un medicament natural miraculos pentru sănătatea ta.
 4. Tinctura din radacini de Angelica. Rãdãcina conţine ulei volatil în a cãrui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul. Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice. Uleiul volatil se recomandã în anorexie, dispepsii,meteorism. Uleiul eteric de angelicã se mai foloseşte şi extern în terapia reumatismului.

Visimin pentru ochi: recapata-ti vederea ascutita

PĂRERILE EXPERȚILOR

PRODUSUL ARE EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC
Testarea clinică a fost realizata în 2016. Persoane cu vârsta cuprinsă între 28-53 de ani, au participat la studiu timp de 3 luni.

 

Cu toate ca sustin mai degraba medicina traditionala, cercetatorii au resusit sa realizeze cel mai eficace medicament pentru refacerea si protejarea vederii. In opinia mea, avantajele sale se datoreaza unei combinatii precise de antocianine din afine si carotenoizi.

 

Datorita acestui lucru, VISIMIN poate inlatura motivele pentru deteriorarea vederii, mai degraba decat sa ascunda problemele, cum o fac mdicamentele asemanatoare. Cat despre situatia din zilele noastre, eu am recomandat acest remediu la mii de pacienti de-ai mei. Multi au terminat tratamentul si sunt extrem de multumiti de rezultat. Ganditi-va doar: acuitate vizuala imbunatatita de la dioptrii de 0.2 la 100% fara ochelari, lentile de contact si operatii!

Dr. Swen Baader, Oftalmolog cu gel mai ridicat grad 38 de ani de practica medicala

DIN EXPERIENTELE PERSOANELOR CARE AU FOLOSIT PRODUSUL

In ultima vreme am observat o deteriorare graduala a vederii mele. Daca inainte puteam sa vad cu usurinta semnele de la geamul masinii, acum trebuie sa ma uit chioras ca sa le pot ghici. Am comandat VISIMIN, din moment ce nu am timp sa merg la oftalmolog. Le iau de doua saptamani, iar vederea mea clar se imbunatateste! Vad bine fara efort, exact cum vedeam cu cativa ani in urma.

Marian T.

In 6 luni, vederea mea a trecut de la 1 la 0.2. Doctorii erau socati, la fel si eu. Mi s-a spus ca aveam inceput de cataracta. Am refuzat sa port ochelari si am preferat medicamentul din USA . Am inceput sa iau VISIMIN si am vizitat oftalmologul saptamanal. Dupa o luna, datorita acestui lucru am putut sa imi refac vederea normala. Si mie imi vine greu sa cred, insa asta e adevarul.

Sandu V.

Sotul meu a fost diagnosticat dintr-o data cu hiperopie. Nu am fi banuit ca are asa o problema!!! De obicei in tara noastra nu are rost sa mergi la medici. Trebuie sa ne bazam numai pe noi. Noi am luat picaturile VISIMIN 2 luni iar acum acuitatea lui vizuala are dioptria 1.3. Riscul dezvoltarii strabismului e complet eliminat (am facut o verificare completa la spital). Suntem extrem de multumiti, datorita lui VISIMIN!

Rebeca S.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: