VitaHair Max impotriva caderii parului: descoperă secretul unui păr mai plin, mai gros și mai sănătos

VitaHair Max impotriva caderii parului: descoperă secretul unui păr mai plin, mai gros și mai sănătos

 • REPARĂ PĂRUL AFECTAT
 • REDUCE CĂDEREA PĂRULUI
 • ÎNTĂREȘTE & ÎNGROAȘĂ
 • PROMOVEAZĂ CREȘTEREA NOULUI FIR
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Începi să te îngrijorezi cu privire la căderea părului?

Ai observant în ultima vreme câteva fire de păr pe pernă sau un pic mai puțin păr pe cap? Poate că nu ești prea îngrijorat acum, dar e bine de știut că asta poate duce la chelia pentru bărbați sau la pierderea ereditară a părului și este progresivă. Dacă nu faci ceva acum, vei continua să pierzi păr în timp.

“Una dintre cele mai îngrijorătoare lucruri cu privire la pierderea părului este că bărbații încep să observe subțierea părului abia după ce 50% din păr e pierdut deja.”

Dr. G. Popescu, Expert în căderea părului

VitaHair Max impotriva caderii parului: descoperă secretul unui păr mai plin, mai gros și mai sănătos

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Știința din spatele VitaHair Max

Nu e magie. Secretul constă în puterea naturii, recoltată de știință.

 1. Procapil. Ajută la reînsuflețirea părului îmbunătățind metabolismul și structura foliculară. Întărește și readuce folicul de păr la viață pentru a preveni pierderea părului la bărbați. O combinație între biotinyl-GHK, apigenină și acid oleanolic.
 2. Keratina. O proteină naturală ce contribuie la structura naturală a părului și la partea superioară a pielii omului. Are calități special ce protejează celulele epiteliale de distrugere și stres pentru a revitaliza foliculul părului.
 3. Magneziu. Previne acumularea de calciu de pe scalp și colmatarea foliculului, reduce inflamația scalpului cauzată de calciu. Stimulează circulația sângelui. Îmbunătățește sinteza proteinelor și creșterea normală a părului.
 4. Cafeina. Penetrează rădăcina și stimulează creșterea părului. Blochează efectul hormonului masculin dihidrotestosteron (DHT) – care afectează foliculul și cauzează chelia la bărbați. Face părul mai moale și mai strălucitor.

Tot ceea ce aveam nevoie se afla în natură.

 

Secretul VitaHair Max este compoziția sa formată din elemente naturale, proteine și stimulanți. Ingredientele active se așează pe firul de păr, îl tratează și repară foliculul, încurajând creșterea firului nou de păr.

VitaHair Max impotriva caderii parului: descoperă secretul unui păr mai plin, mai gros și mai sănătos

Așteptările

E important de reținut că nu ai pierdut tot părul peste noapte – a fost un proces ce a avut loc de-a lungul timpului. Același lucru se spune și despre creșterea părului. Deși VitaHair Max funcționează imediat, ar putea să dureze 2 luni până ce vei vedea fire noi de păr. După asta, e important să folosești VitaHair Max în fiecare zi pentru a putea menține rezultatele.

Iată aici un scurt rezumat cu privire la ce trebuie să te aștepți în primele 2 luni de folosire a VitaHair Max.

 • În primele săptămâni
  s-ar putea să îți cadă mai mult păr decât de obicei. Ăsta e un semn bun și înseamnă că ciclul de creștere a părului începe.
 • Părul vechi pe care l-ați fi pierdut oricum
  cade și face loc firelor noi de păr, mai sănătoase. De obicei la o lună de la folosirea zilnică vei observa fire noi de păr.
 • Primele fire noi de păr
  vor apărea deseori mai devreme de o lună. Primele fire de păr pot să fie fără culoare și moi, la fel ca primele fire de pe barbă.
 • Folosirea zilnică
  duce la apariția unor noi fire de păr de aceeași culoare și grosime ca părul cel normal și sănătos. Continuă să folosești VitaHair Max pentru a menține rezultatele.

ESTE UȘOR SĂ FOLOSIȚI VITAHAIR MAX!

 • PASUL 1. Puneți puțin gel pe rădăcinile părului și distribuiți-l egal.
 • PASUL 2. Masați puțin pielea de pe cap. Nu spălați gelul.
 • PASUL 3. Veți vedea un rezultat după câteva folosiri, dar ca să-l fixați trebuie să treceți printr-un curs întreg.

Oameni reali, Rezultate Reale

Mi-am pierdut toată speranță. Am observat că îmi pica din ce în ce mai mult păr în fiecare zi. Peria mi-era plină de păr și îmi pica într-un ritm mult mai alert decât puteam să-l înlocuiesc în mod natural. Eram devastat că îmi pica părul și că nu puteam să opresc asta. Îți mulțumesc VitaHair Max, mi-ai schimbat viața!

– Florin I., 37

Chelia ereditară nu apăruse în familia mea, dar părul mi-a început să cadă acum cam un an. Am încercat să folosesc mai multe produse, mi-am schimbat șamponul, dar tot nu funcționa. Nu am știut ce să fac până ce un prieten de-al meu mi-a recomandat să încerc VitaHair Max. Odată ce am început să-l folosesc, am observant o schimbare drastică în prima lună.

– Ion C., 41

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: